הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר חשק מיני בסייקל טסט

mma.israel

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום לכולם , הרצתי מספר סייקלים בחיים שלי , הפסקתי לתקופה ממושכת של 6 שנים ולפני כשנה הרצתי פרופ ווינסטרול ופרווירון.
אני כרגע נכנס לשבוע רביעי על אנטט רפואי 500 מג בשבוע ואני לא מרגיש שום שינוי בחשק מיני , וגם כשאני גומר כמות הזרע נורמלית לחלוטין , בדרך כלל בסייקל (אפילו בסייקל שעבר) הייתי מסתובב חרמן מת כל היום גם אחרי שהייתי עם הבת זוג 3 פעמים ביום.

זה סייקל ראשון עם חומר רפואי בייאר מבית מרקחת והייתי בטוח שאני אגיב נורא חזק בגלל זה הרצתי אותו לבד כנראה שטעיתי... מה עושים במצב כזה? להעלות מינון? להישאר ככה ולבזבז את הסייקל? אפילו לא מרגיש עליה דרסטית כלכך בכוח...מוזר מאוד...עצות?

כמה זמן אתה מצוי בסייקל?
הפסקה ל-6 שנים מקבילה לסייקל ראשון ורבים המקרים בהם הליבידו מאחר להופיע ואף מפגר לשוב לאחר PCT.

תקופת שימוש קצרה מדי... תתפלא לשמוע שישנם רבים שאפילו לתוך סייקל שלם כמעט ואינם מרגישים שינוי.
שחרר את הלחץ מאחר וסייקל לא מיועד להגברה מיידית של הליבידו והאחרון לא עומד ביחס ישר עם מינון החומרים. מצד שני, חרדת ביצוע ותיסכול עלולים להחמיר מאוד את המצב.

• פותח/ת השרשור
האם אין סיכוי שהמינון פשוט נמוך לי מדי? כתבתי שלפני שנה הרצתי פרופ וינסטרול ופרווירון... גם אין עליה משמעותית בכוח כלכך

האם אין סיכוי שהמינון פשוט נמוך לי מדי? כתבתי שלפני שנה הרצתי פרופ וינסטרול ופרווירון... גם אין עליה משמעותית בכוח כלכך
אין שום סיכוי שהוא נמוך מדי... יכול להיות שהציפיות שלך גבוהות מדי.
רשמת שהסייקל מבוצע עם טסט של באייר, כלומר בעל אסטר ארוך. בנוסף, מדובר בסייקל ראשון אחרי 6 שנים. זה לא שבין שיוטים לפיצוצים נפל הליבידו.
טסט של באייר מבית מרקחת ישפר לכולם את רמת הליבידו.

שלום לכולם , הרצתי מספר סייקלים בחיים שלי , הפסקתי לתקופה ממושכת של 6 שנים ולפני כשנה הרצתי פרופ ווינסטרול ופרווירון.
אני כרגע נכנס לשבוע רביעי על אנטט רפואי 500 מג בשבוע ואני לא מרגיש שום שינוי בחשק מיני , וגם כשאני גומר כמות הזרע נורמלית לחלוטין , בדרך כלל בסייקל (אפילו בסייקל שעבר) הייתי מסתובב חרמן מת כל היום גם אחרי שהייתי עם הבת זוג 3 פעמים ביום.

זה סייקל ראשון עם חומר רפואי בייאר מבית מרקחת והייתי בטוח שאני אגיב נורא חזק בגלל זה הרצתי אותו לבד כנראה שטעיתי... מה עושים במצב כזה? להעלות מינון? להישאר ככה ולבזבז את הסייקל? אפילו לא מרגיש עליה דרסטית כלכך בכוח...מוזר מאוד...עצות?

הכותרת מטעה. אתה לא מתלונן על ירידה בחשק המיני, אלא פשוט על חוסר שיפור בחשק המיני תחת טסט?

• פותח/ת השרשור
אין שום סיכוי שהוא נמוך מדי... יכול להיות שהציפיות שלך גבוהות מדי.
רשמת שהסייקל מבוצע עם טסט של באייר, כלומר בעל אסטר ארוך. בנוסף, מדובר בסייקל ראשון אחרי 6 שנים. זה לא שבין שיוטים לפיצוצים נפל הליבידו.
טסט של באייר מבית מרקחת ישפר לכולם את רמת הליבידו.

שוב...זה לא סייקל ראשון זה סייקל שני , לפני כשנה הרצתי פרופ וינסטרול ופרווירון והליבידו היה בשמים... אולי רמת פרולקטין גבוהה בדם? אני יודע מזה סייקל אני זוכר איך הגוף שלי מגיב וזה ממש לא ככה...אני פשוט לא מרגיש את החומר גם לא בכוח שבדרך כלל יש לי ולא באוויר בקרבות...

שוב...זה לא סייקל ראשון זה סייקל שני , לפני כשנה הרצתי פרופ וינסטרול ופרווירון והליבידו היה בשמים... אולי רמת פרולקטין גבוהה בדם? אני יודע מזה סייקל אני זוכר איך הגוף שלי מגיב וזה ממש לא ככה...אני פשוט לא מרגיש את החומר גם לא בכוח שבדרך כלל יש לי ולא באוויר בקרבות...
  1. מעניין אותי אם הטסט שלך הוא אכן מבית מרקחת, או שאתה מסתמך על זה שמישהו סיפר לך שהוא מבית מרקחת...יש גם זיופים של באייר אם לא ידעת
  2. לא כתבת מה המינונים שלקחת בסייקל הראשון, אולי כדאי לנסות להעלות ל750 מג בשבוע,500 זה בד"כ מינון לסייקל ראשון
  3. לא לקחת בחשבון שטסט בין היתר מומר לאסטרוגן ומאחר שלא שילבת פרויורון כמו בסייקל הראשון זה כמעט מתבקש שהחרמנות לא תהיה כמו בפעם קודמת

הכותרת מטעה. אתה לא מתלונן על ירידה בחשק המיני, אלא פשוט על חוסר שיפור בחשק המיני תחת טסט?
פרולקטין נשמע סביר -.
בד"כ ברמות גבוהות של פרולקטין ממש מאבדים חשק מיני, מאבדים יכולת זקפה ו/או קושי לשמור על זקפה, ככה שזאת אפשרות, אבל ממש בקצה הסקאלה שלה, אם זה רק חוסר עליה בחשק ביחס לנורמה.

חוץ מטסט, מה אתה לוקח לאיזון / חסימת רמות אסטרוגן? פרווירון?טמוקסי? ארימידקס? כלום?

• פותח/ת השרשור
פרולקטין נשמע סביר -.
בד"כ ברמות גבוהות של פרולקטין ממש מאבדים חשק מיני, מאבדים יכולת זקפה ו/או קושי לשמור על זקפה, ככה שזאת אפשרות, אבל ממש בקצה הסקאלה שלה, אם זה רק חוסר עליה בחשק ביחס לנורמה.

חוץ מטסט, מה אתה לוקח לאיזון / חסימת רמות אסטרוגן? פרווירון?טמוקסי? ארימידקס? כלום?

פרו וירון אני לוקח 50 ביום והתחלתי עם זה רק לפני 4 ימים.
הייתי בטוח שבסייקל של 500 טסט אין צורך.
האם כדאי ללכת על ארימידיקס בשביל לשלול פרולקטין?

פרו וירון אני לוקח 50 ביום והתחלתי עם זה רק לפני 4 ימים.
הייתי בטוח שבסייקל של 500 טסט אין צורך.
האם כדאי ללכת על ארימידיקס בשביל לשלול פרולקטין?
הסיכון בארימידקס במקרה שלך, גדול מהתועלת.
רק אם לא ראית שינוי לאחר התחלת הפרווירון, למעשה רק אם אתה חש בהחמרה התסמינים, הייתי שוקל קורס קצר של ארימידקס, ומיד חוזר לפרווירון.

• פותח/ת השרשור
.
הסיכון בארימידקס במקרה שלך, גדול מהתועלת.
רק אם לא ראית שינוי לאחר התחלת הפרווירון, למעשה רק אם אתה חש בהחמרה התסמינים, הייתי שוקל קורס קצר של ארימידקס, ומיד חוזר לפרווירון.

אני כבר מתחיל לחשוב לכיוון שהטסט לא מקורי...מוזר מאוד... כעבור 4 ימים מתחילת פרו וירון חשק מיני אותו דבר סהכ וגם קשה לגמור באקט....
בקשר לאסטרוגן לא הרגשתי נפיחות בפיטמות לכן חשבתי שאין צורך בשום אנטי אסטרוגן.
מה הלאה? אני עובד עצות...
חשבתי להחליף טסט או
לעלות מינון בטסט , שוב - זה לא רק הליבידו...אני פשוט לא רואה סימנים של סייקל ועוד רפואי

לעלות מינון בטסט , שוב - זה לא רק הליבידו...אני פשוט לא רואה סימנים של סייקל ועוד רפואי
תעלה תמונות של האמפולות
גם אם תעלה מינון עכשיו זה אמור לתת פירות רק בעוד שלושה שבועות
תן לזה עוד 3-4 ימים
אם תגיע לסוף השבוע הרביעי (חודש) ואין כלום דפקו אותך!

• פותח/ת השרשור
הנה הטסט מה אומרים חברים יקרים?
אין טעם לעלות מינון כי באמת עד שזה יכנס יקח שלושה שבועות נוספים... מה לעשות??
@Tom @יניב ריז ריז

קבצים מצורפים

• 1431847498489.jpg
    1431847498489.jpg
    KB 42.4 · צפיות: 270
נערך לאחרונה:
אני על טסט של בלאק הרגשתי חרמנות למשך כמה שבועות וזה נרגע...גם הגמירה היתה חזקה מאוד ממש בקטע מפחיד... לא לוקח שום דבר אנטי אסטרוגן בינתיים. החרמנות עברה אני מתפקד מינית רגיל ועוד שבוע מסיים סייקל. הבנתי שאם אין בעיה של ג'ינו או משהו אין טעם לקחת אנטי אסטרוגן כי זה פוגע קצת בתוצאות ? טועה?

• פותח/ת השרשור
עידכון חשוב ,
מוזר מאוד אבל למרות שאני לוקח 50 מג פרו וירון ביום התחילו כאבים בפיטמה השמאלית כשאני נוגע וטיפה לוחץ (אבל אין בינתיים נפיחות ממשית)
אני על 500 יחידות פרגניל בשבוע , מזריק בבטן עם מחטי אינסולין.

האם כדאי לשלב אנטי אסטרוגן כלשהו כלומיד או נולבה?? @Tom @יניב ריז

החרמנות בינתיים נשארת אותו דבר אולי קצת עולה אבל תוך כדי אקט החשק יורד.

עידכון חשוב ,
מוזר מאוד אבל למרות שאני לוקח 50 מג פרו וירון ביום התחילו כאבים בפיטמה השמאלית כשאני נוגע וטיפה לוחץ (אבל אין בינתיים נפיחות ממשית)

כלומיד - לא קשור בכלל לנושא הנ״ל שאתה מתלונן.
נולבה/טמוקסי - בהחלט כן תקרא את ההמשך.
מה אתה מרגיש ?
תחושה כזאת כמו אי נוחות ?
ברמת העיקרון במידה וכן - אתה צריך לקחת טמוקסיפן 20 מ״ג ולאחר 3-4 ימים זה יעבור .
במידה וזה ממש מפריע ואתה רואה שגם לאחר 3-4 ימים זה לא עובר אז אפשר לעלות את המינון ל-40 אבל לא לעבור את ה40 מ״ג.

עידכון חשוב ,

לך על טמוקסי 20 כל יום.
הגוף לא משקר, ותסמיני כאב בפטמה הם התחלה של גינו.
פרווירון הוא כדור חלש למנעית השפעת הסאטרוגן, ככה שמי שרגיש בהחלט לא יסתפק רק בפרווירון ויצטרך לכל הפחות להוסיף טמוקסי 20 מ"ג.

כל עוד יש חשק מיני, על ארימדקס הייתי מוותר, או עושה קורס קצר של ששבוע יום כן יום לא, וחוזר לפרוורון+טמוסקי 20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית