הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר חשק מיני בסייקל טסט

mma.israel

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום לכולם , הרצתי מספר סייקלים בחיים שלי , הפסקתי לתקופה ממושכת של 6 שנים ולפני כשנה הרצתי פרופ ווינסטרול ופרווירון.
אני כרגע נכנס לשבוע רביעי על אנטט רפואי 500 מג בשבוע ואני לא מרגיש שום שינוי בחשק מיני , וגם כשאני גומר כמות הזרע נורמלית לחלוטין , בדרך כלל בסייקל (אפילו בסייקל שעבר) הייתי מסתובב חרמן מת כל היום גם אחרי שהייתי עם הבת זוג 3 פעמים ביום.

זה סייקל ראשון עם חומר רפואי בייאר מבית מרקחת והייתי בטוח שאני אגיב נורא חזק בגלל זה הרצתי אותו לבד כנראה שטעיתי... מה עושים במצב כזה? להעלות מינון? להישאר ככה ולבזבז את הסייקל? אפילו לא מרגיש עליה דרסטית כלכך בכוח...מוזר מאוד...עצות?

שמע אח, אני בדיוק באותו מצב כמו שלך, טסט רפואי של באייר, מקבל מחר את הזריקה ה-8 ואין פאקינג כלום, לא חרמן, לא חזק יותר באופן מיוחד, כלום... ממי קנית את החומר?

אחי היקר אתה פשוט בלחץ ואתה חושב על זה הרבה לכן הליבידו שלך לא בשמיים,המלצה שלי תיקח קצת ויאגרה או סיאליס כדי להחזיר את הביטחון העצמי שלך וזה דבר לגיטימי שקרה פה להמון אנשים

• פותח/ת השרשור
שמע אח, אני בדיוק באותו מצב כמו שלך, טסט רפואי של באייר, מקבל מחר את הזריקה ה-8 ואין פאקינג כלום, לא חרמן, לא חזק יותר באופן מיוחד, כלום... ממי קנית את החומר?
ישירות מבית מרקחת, שלי הגיע אמפולה אחת בתוך קופסא אטומה עם עלון לצרכן והכל שלא יעבדו עלייך אם קנית וזה הגיע בחפיסה של כמה ביחד זה חרטה.
לך על טמוקסי 20 כל יום.
הגוף לא משקר, ותסמיני כאב בפטמה הם התחלה של גינו.
פרווירון הוא כדור חלש למנעית השפעת הסאטרוגן, ככה שמי שרגיש בהחלט לא יסתפק רק בפרווירון ויצטרך לכל הפחות להוסיף טמוקסי 20 מ"ג.

כל עוד יש חשק מיני, על ארימדקס הייתי מוותר, או עושה קורס קצר של ששבוע יום כן יום לא, וחוזר לפרוורון+טמוסקי 20

תודה על התגובה אולי באמת מהפרגניל האסטרוגן שלי עלה... אז 20 טמוקסי ליום עדדד סוף הסיייקל?

ישירות מבית מרקחת, שלי הגיע אמפולה אחת בתוך קופסא אטומה עם עלון לצרכן והכל שלא יעבדו עלייך אם קנית וזה הגיע בחפיסה של כמה ביחד זה חרטה.
יש דילרים שמביאים מחו"ל שמה זה כן נמכר בחפיסות
זה לא אומר שאין זיופים אבל זה לא האינדיקטור שהייתי ממליץ לך להישען עליו
תודה על התגובה אולי באמת מהפרגניל האסטרוגן שלי עלה... אז 20 טמוקסי ליום עדדד סוף הסיייקל?
אתה באמת חושב ש500 יחידות של פרגניל הן הבעיה ?? אתה טועה!
יש לך רגישות לטסט
בהחלט רמזור אדום
אם עד סוף השבוע הרביעי אין כלום מציע לך להפסיק להזריק

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב ש500 יחידות של פרגניל הן הבעיה ?? אתה טועה!
יש לך רגישות לטסט

למה רגישות לטסט זה לא סייקל ראשון ולא שני אני יודע מזה חרמנות של סייקל וזה לא רק הפרגניל זה גם הטסט וזה לא 500 זה 5 פעם ב4ימים

למה רגישות לטסט זה לא סייקל ראשון ולא שני אני יודע מזה חרמנות של סייקל וזה לא רק הפרגניל זה גם הטסט וזה לא 500 זה 5 פעם ב4ימים
לא ממש מבין מה אתה כותב
אני דיברתי על הכאבים בפטמות שאתה מרגיש.... זה לא משהו שעלול לקרות מ500 יח פרגניל בשבוע
זה גם לא תוצאה של שימוש בפרווירון! מכאן תעשה 1+1

• פותח/ת השרשור
לא ממש מבין מה אתה כותב
אני דיברתי על הכאבים בפטמות שאתה מרגיש.... זה לא משהו שעלול לקרות מ500 יח פרגניל בשבוע
זה גם לא תוצאה של שימוש בפרווירון! מכאן תעשה 1+1

אהההה עכשיו הבנתי למה התכוונת, יכול להיות שזה גם מהטסט וגם מהפרגניל.
אני התכוונתי שאני עושנ 500 יחידות פרגניל כל 4 ימים... בכל מקרה אני מנסה כרגע טמוקסי 20 בהמלצת יניב ארז ונראה לאן זה מתקדם

אהההה עכשיו הבנתי למה התכוונת, יכול להיות שזה גם מהטסט וגם מהפרגניל.
אני התכוונתי שאני עושנ 500 יחידות פרגניל כל 4 ימים... בכל מקרה אני מנסה כרגע טמוקסי 20 בהמלצת יניב ארז ונראה לאן זה מתקדם

במידה ולאחר 3-4 ימים הרגישות עדיין לא עוברת - אתה יכול לעלות את המינון של הטמוקסי ל-40 מ״ג
ואז בוודאות זה יעזור לך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית