הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגעתי ל28 שיעורים אבל עדיין אין את הגיל..

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
צהריים טובים,אז הגעתי בשמחה לשיעור 28 ולמדתי הכל זכות קדימה,חניות,כל מה שצריך,שולט מצויין ברכב,בקלא'ץ,הכל בסדר ויש ביטחון ואין פחד.
עכשיו הגיל שלי הוא 16.8 לטסט צריך 16.9 ונשאר לי עוד חודש,עכשיו כדי סתם לא לבזבז כסף על עוד שיעורים מה כדאי לי לעשות?לא לעשות שיעורים עד הטסט ואז לקחת לפני זה לא אופציה בשבילי,כדאי לקחת שיעור בשבוע עד הטסט ולפניי הטסט עוד שיעור?

אתה לא בפורום הנכון גבר..

ועכשיו ברצינות, מציע לעשות שיעור פעם בשבוע- שבוע וחצי כדי להיות עדיין בעניינים ולתרגל ויומיים שלוש לפני הטסט שיעור וכמובן שיעור לפני הטסט.

קח בחשבון שיכול להיות שהטסט שלך לא יהיה עוד חודש ( ב16.9 ) שלך מכיוון שיש בעיות רציניות במשרד הרישוי ויש מצוקה בטסטים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא בפורום הנכון גבר..

ועכשיו ברצינות, מציע לעשות שיעור פעם בשבוע- שבוע וחצי כדי להיות עדיין בעניינים ולתרגל ויומיים שלוש לפני הטסט שיעור וכמובן שיעור לפני הטסט.

קח בחשבון שיכול להיות שהטסט שלך לא יהיה עוד חודש ( ב16.9 ) שלך מכיוון שיש בעיות רציניות במשרד הרישוי ויש מצוקה בטסטים.

כן זהו זה מה שחשבתי,תודה
ובקשר לבעיות עם משרד הרישוי הם נגמרו כבר אז אין לי מה לדאוג תודה אחי

כן זהו זה מה שחשבתי,תודה
ובקשר לבעיות עם משרד הרישוי הם נגמרו כבר אז אין לי מה לדאוג תודה אחי

השביתה נגמרה, הבעיות לא.

עדיין יש מצוקה בטסטים ועד שלא יהיה שינוי ממשי אתה לא יכול לדעת מה יהיה.
בנתיים, דבר עם המורה שלך על מצבך ותגיד לו שאתה מוכן כדי שלא "יבזבז" את כל ההקצאות של חודש הבא לתלמידים אחרים ותלחץ עליו שיקבע לך תאריך.

• פותח/ת השרשור
השביתה נגמרה, הבעיות לא.

עדיין יש מצוקה בטסטים ועד שלא יהיה שינוי ממשי אתה לא יכול לדעת מה יהיה.
בנתיים, דבר עם המורה שלך על מצבך ותגיד לו שאתה מוכן כדי שלא "יבזבז" את כל ההקצאות של חודש הבא לתלמידים אחרים ותלחץ עליו שיקבע לך תאריך.

תודה.

אני במקומך הייתי עושה שיעור פעם בשבוע,
חבר שלי נכשל בטסט (אלי ׳ברקס׳, בכל זאת) על שטות, קבעו לו לאיזה שבוע-שבועיים אחרי טסט שני, ואז בסוף הטסט השני בוטל ונקבע לו טסט לחודשיים אחרי הטסט הראשון.

אם מעניין אותך, חבר שלי בטסט נכשל בגלל ששניה לפני הכניסה לחנייה וסיום הטסט הוא בא להיכנס לחנייה ומישהו משום מקום קפץ לו לכביש וחצה אותו (לא במעבר חצייה), אז הטסטר (כאמור, אחו ׳ברקס׳) נתן לו ברקס שניה לפני הכניסה לחניה והכשיל אותו על ״גרימת בהלה לעובר אורח״.

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי עושה שיעור פעם בשבוע,
חבר שלי נכשל בטסט (אלי ׳ברקס׳, בכל זאת) על שטות, קבעו לו לאיזה שבוע-שבועיים אחרי טסט שני, ואז בסוף הטסט השני בוטל ונקבע לו טסט לחודשיים אחרי הטסט הראשון.

אם מעניין אותך, חבר שלי בטסט נכשל בגלל ששניה לפני הכניסה לחנייה וסיום הטסט הוא בא להיכנס לחנייה ומישהו משום מקום קפץ לו לכביש וחצה אותו (לא במעבר חצייה), אז הטסטר (כאמור, אחו ׳ברקס׳) נתן לו ברקס שניה לפני הכניסה לחניה והכשיל אותו על ״גרימת בהלה לעובר אורח״.
חחח אני יודע מי זה קוראים לו ''אדי ברקס'',סליחה שאני שואל אבל חבר שלך גר במקרה בנהריה?

חחח אתה מכיר את אדי ברקס?
אתה מהקריות?

ודרך אגב אני גם לומד נהיגה עכשיו, יש עדין מלא בעיות במשרד התחבורה אז תהיה מוכן לעיקובים

• פותח/ת השרשור
חחח אתה מכיר את אדי ברקס?
אתה מהקריות?

ודרך אגב אני גם לומד נהיגה עכשיו, יש עדין מלא בעיות במשרד התחבורה אז תהיה מוכן לעיקובים
אני מנהריה,אדי ברקס היה טסטר בקריות עכשיו הוא בנהריה,עכשיו אתה שואל איך הגעתי אליו?
השיחה עם המורה התגלגלה לטסט של תלמיד שקיבל את הטסטר הזה והוא אמר לי את הכינוי ואמר שהוא דופק ברקס תמיד,
ואז החלטתי לחפש בגוגל את הכינוי,לא חסר שם עליו.
אדי ברקס עכשיו בנהריה ואני מקווה לא ליפול בסטטיסטיקה של התלמידים שנכשלים אצלו,למרות שיש אנשים שעברו אצלו.

אה ובהצלחה,מה הגיל שלך ואיזה שיעור אתה אם אפשר לשאול?

חחח אני יודע מי זה קוראים לו ''אדי ברקס'',סליחה שאני שואל אבל חבר שלך גר במקרה בנהריה?
אלי ברקס.
פ״ת.
גם אני פ״ת.
הוא איתי בכיתה וזה...
הוא גדול ממני בשנה ושלושה ימים.
אין לו רישיון עדיין.
אני מתחיל עוד חודש (קטין, דצמבר).

לא יודע מה איתכם לנו ברחובות יש את שגן שהוא רב טסטרים, הטסטר הכי טוב בעולם, שום ברקס ושום נעליים.
מעביר כל מי שיודע לנהוג טוב גם אם יש פשאלות (הוא מזהה מזה פאשלה של רגע ומי לא יודע לנהוג)
חוץ מי זה קצת חופר יותר מדיי אי אפשר שלא לעבור איתו.

אני מנהריה,אדי ברקס היה טסטר בקריות עכשיו הוא בנהריה,עכשיו אתה שואל איך הגעתי אליו?
השיחה עם המורה התגלגלה לטסט של תלמיד שקיבל את הטסטר הזה והוא אמר לי את הכינוי ואמר שהוא דופק ברקס תמיד,
ואז החלטתי לחפש בגוגל את הכינוי,לא חסר שם עליו.
אדי ברקס עכשיו בנהריה ואני מקווה לא ליפול בסטטיסטיקה של התלמידים שנכשלים אצלו,למרות שיש אנשים שעברו אצלו.

אה ובהצלחה,מה הגיל שלך ואיזה שיעור אתה אם אפשר לשאול?

וואלה מתי הוא עבר לנהריה? הוא העביר חבר שלי טסט לפני חודש בערך
האמת הבנתי שהוא מכשיל על כלום אבל הוא העביר כבר מלא חברים שלי סטסים
ואני שיעור 22 עכשיו עוד חודש בן 17

• פותח/ת השרשור
וואלה מתי הוא עבר לנהריה? הוא העביר חבר שלי טסט לפני חודש בערך
האמת הבנתי שהוא מכשיל על כלום אבל הוא העביר כבר מלא חברים שלי סטסים
ואני שיעור 22 עכשיו עוד חודש בן 17
אם לא הייתה לי את הגבלת הגיל לטסט אחרי שבועיים כבר היה לי רישיון

אם לא הייתה לי את הגבלת הגיל לטסט אחרי שבועיים כבר היה לי רישיון

וואלה אותי משרד הרישוי זיין הלכתי לעשות תיאוריה ביום שהיה לי גיל לזה והם 4 חודשים ייבשו אותי כי היו צריכים לחתום לי על הטופס הירוק (היה לי אפילפסיה פעם, סיפור ארוך) אז עכשיו אני פשוט טוחן שיעורים בתקווה שחודש הבא אני אגש לטסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית