הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב את העזרה שלכם מי שמומחה בהזמנות מארה"ב

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
הזמנתי איזה משו לאחותי מארה"ב משלוח usps, הזמנתי אותו ב2.5 ולמזלי כנראה הייתה טיסה או משו וכבר ב8.5 הסטטוס שבדקתי בusps היה;
Your item departed a transfer airport in Ben Gurion Intl, Tel Aviv Yafo, ISRAEL on May 8, 2015 at 6:08 pm. The item is currently in transit to the destination.
שתבינו ,תוך 6 ימים הפריט כבר הגיע לארץ, ועדייל לא קיבלתי שום הודעה,שאני בודק בדואר ישראל אין שום תוצאה ואין להם מידע,מזה לעזעאל יכול להיות? המוצר הוא במחיר 40 דולר, זה מוצר לטיפוח השיער, יש מצב שזה נתקע במכס ולא מעדכנים אותי? איך זה הגיוני שמעל שבוע ולא קיבלתי הודעה ומארה"ב החבילה הגיע תוך 6 יום איך?

לא הבנת מה התכוונתי? המוצר כבר בארץ זה הקטע !!!

אני יודע, והוא יושב לו באיזה מחסן מחכה שמישהו יפסיק לשחק סוליטייר ויסתכל לכיוונו - עם קצת מזל תקבל אותו בשבועיים הקרובים.

מניסיון אישי עם משלוחים, תמיד לוקח למוצר כשבוע להגיע לארץ, וכחודש עד שהוא מגיע מהנמלים לסניף הדואר הקרוב.

כבר קרה שהזמנתי משהו מארה"ב והוא הגיע אלי רק אחרי חודשיים וחצי, תכיר את דואר ישראל - אם תחליף את כל העובדים שם בחתולים לא יהיה הבדל.
אפשר לנסות להחליף אותם בקופים וכך ישתפר המצב.

לא קיים שום מידע שכמו שציינתי...
כמו שכתבו לך החבילה הגיעה לארץ וממתינה בסבלנות שיטפלו בה. מרגע ההגעה לארץ ועד שהיא מגיעה לסניף הדואר שלך. לאף גורם אין מידע לגביה או יותר מדויק לא יגיד לך מה הסטטוס.
אין מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית