עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואיך זה מעיד על סטריליות ?דוקטור אתה מוזמן להיכנס ללוג שלי. יש שם שם פירוט חומרים שהשתמשתי ותוצאות בדיקות דם. אז זה לא ביקורות רבות שבאות מכל כיוון שהכל שם מעולה בבאלקאן... זה הוכחה חותכת. אתה מוזמן גם לבוא לראות שזה החומרים אצלי בארון ובהם השתמשתי ולא באייר...
אבל אתה פה עם אג'נדה... אז נמשיך עם הפוסט הזה עד 2016. אני נהנה מכל רגע (;
בדןק יש בדיקה יקרה מאוד שבודקתואיך זה מעיד על סטריליות ?
איך אתה מוכיח שיש לך טרן בגוף מבדיקות דם ?
יש הרבה דברים שלא פשוט להוכיח בבדיקות דם ..
אבל אני לא מתיימר להגיד שהם חרא , אבל גם לא הדבר הבא בעולם החומרים , יש גם UG מעולים ברמה שלהם
איך תוכיח שבכדור שלהם יש אנאבר?
אז אין פה הוכחה , וזאת הנקודהבדןק יש בדיקה יקרה מאוד שבודקת
בוא נסגור את הוויכוח הזה ככה. או שלא... אבל אני אומר שהחומרים של באקלאן וורמודזה ו sqs יותר טובים מהחומרים שלך. בכל פרמטר שתבחר. אני מוכן ללכת איתך לכל בדיקה שתרצה ולבחון את זה בכל דרך אפשרית שרק תרצה. ואחרי שתוצאות הבדיקה יגיעו ויראו שצדקתי אתה תשלם.
במידה וטעיתי אני אשלם את כל הבדיקות ואת אותו סכום ששמנו על הבדיקות אשים לך בכיס.
אני מזמין את כל חברי הפורום היקרים לעזור לחבר היקר שלנו להוכיח את טענתו ולהפריח את טענתי.
לפי מה שהבנתי שוורמודג׳ה כיום הם על הפנים , קראתי שהם דיללו את החומרים שלהם והחליפו חברהבוא נסגור את הוויכוח הזה ככה. או שלא... אבל אני אומר שהחומרים של באקלאן וורמודזה ו sqs יותר טובים מהחומרים שלך. בכל פרמטר שתבחר. אני מוכן ללכת איתך לכל בדיקה שתרצה ולבחון את זה בכל דרך אפשרית שרק תרצה. ואחרי שתוצאות הבדיקה יגיעו ויראו שצדקתי אתה תשלם.
במידה וטעיתי אני אשלם את כל הבדיקות ואת אותו סכום ששמנו על הבדיקות אשים לך בכיס.
אני מזמין את כל חברי הפורום היקרים לעזור לחבר היקר שלנו להוכיח את טענתו ולהפריח את טענתי.
באופן מכוון ברור שלאבלקן מקורי מצויין.
המוטבציה של הבחור לא ברורה, לא היה לו אפילו טיעון ענייני אחד.
לא נראה לי שהוא מפרסם משהו.
חומרים מעולים נכון , אבל לא משתלם לקנות את החומרים שלהם בגלל המחיר היקר , עלות של טסט אמפולה של בלקן אותו מחיר לבאייר , אז עדיף ללכת על רפואיבלקן מקורי מצויין.
המוטבציה של הבחור לא ברורה, לא היה לו אפילו טיעון ענייני אחד.
לא נראה לי שהוא מפרסם משהו.
אני חושב שהחברה ה"חדשה" היא sqs.והחליפו חברה
תחשוב מה שאתה רוצה ,אני לא מחפש להוציא שם רע לחברה ,אבל משום מה הפכו אותה לחומר רפואי הכי חזק וטוב בשוק ששום אנדרגראונד לא יכול להתקרב לרמה שלהנראה לי הוא סתם רוצה להוציא שם רע לחברה טובה בעזרת דחיפת חברה שהוא מתעסק בה, מניסיון באלקן מעולה
(טסט, בולד)
עפו מה עפו סטריליות מה סטריליותאין טעם להתייפיף שמעון בחומרים שלך אין "אבקת קסמים " ואת האמת שלא בעיה לעשות חומרים יותר טובים משלך גם אם החומרים שלהם הם "רפואיים"
פשוט שמים מינון יותר גבוהה
אין שום סיבה שבעולם לקנות בלקן במחירי השוק שכיום רצים הם לא חברת UG שמכניסה קסם לתוך החומרים שלהם
את ההצעה שלך לבדוק את החומרים ולהשוות אותם אל שלי גם אם יצא לך 100% חומר פעיל נניח , מה זה מעיד על סטריליות של החומר , מאיפה אתה בא עם ההבטחות האלה שמעון ?
לכל דבר דרוש תיעוד, אתה רוצה להוכיח שהחומרים שלך הם X ואתה טוען ככה ? חובת ההוכחה על טוען הטענה ולא על המתנגדים עליה ...
אפשר להגיד שבלקן קצת "עפו על עצמם " עם המחירים לכל מוצר שלהם לא הגיוני שמישהו ישלם על טרן של בלקן פי 4 יותר כסף ממחיר השוק במיוחד שיש בשוק אנדרגראונד שלא נופל מבלקן מבחינת איכות וחומר פעיל
תחשוב מה שאתה רוצה ,אני לא מחפש להוציא שם רע לחברה ,אבל משום מה הפכו אותה לחומר רפואי הכי חזק וטוב בשוק ששום אנדרגראונד לא יכול להתקרב לרמה שלה
מילא אנשים חדשים או שלא מבינים כל כך היו מתלהבים , אבל זה משחק של חומר פעיל ...
כל יצרן אנדרגראונד שתשלם לו פי 4 על ויאל טרן בקלות יכול לארגן לך ויאל אחד אוברדוז מכובדעפו מה עפו סטריליות מה סטריליות
אנשים מחפשים משהו שעובד נכון אפשר לקחת "סיכון" נקרא לזה ולנסות חברות אחרות בשוק " תעשה סקר קל ותראה שרוב (אני לא אומר כולם) אבל רוב האנשים שהשתמשו לא התלוננו על באלקן וזאת עובדה
המחירים? כן הם גבוהים, שווה את זה?
החלטה של הצורך.
מצטער יקירי אבל ככה זה
איכות מוכרת (חומר פעיל ווכו)
בטח מקבל עדיפות כי הוא מנהל הייצור במפעל חח קומבינות , ממתי מנהל הייצור הוא גם משווק ודילר , הכל פה שחיתות לא ייאומןקודם כל המחיר של טסט של באלקאן נמוך בהרבה מבאייר. תבדוק...
שנית... אלין איש עסקים לא פראייר. האתר שלו מזיז סכומי עתק ביום. הוא יודע לעשות כסף וקשור בעוד המון דברים. Gh בינהםץ כמו כן להביא מוצרים של באלקאן מקוריים קשה מאוד. בנוסף לכך שהאתר של אלין מקבל עדיפות מהמפעל לפני כל היבואנים.
אחי אתה מתחיל לרדת יותר מידי למטה , עדיף לסגור את הפוסט הזה הוא הולך לכיוונים לא יפים בכלל @Tomהרי אתה אפס קטן שיושב בבית ולא יודע מה באמת קיבלת ? הרי איך תדע... כולך יושב בבית ולפני שניה קמת מהמשחק פלייסטיישן שלך ?
אז התחלת לערבב קצת על הגז במטבח. כפית מזה שתי כפיות מזה. ניתן עוד כפית שיעבוד קצת יותר חזק שיגידו שהחומר טוב.
עכשיו לגבי סטריליות ... זאת הבדיקה הראשונה שנעשה . אני ציינת את הפרמטר "עומס בקריאלי" תעשה גוגל על זה אולי תבין מה זה... יעזור לך גם במעבדה הקטנה שלך.
בטח שאתה רוצה לסגור את הפוסט. לא עשה לכם הרבה טוב.אחי אתה מתחיל לרדת יותר מידי למטה , עדיף לסגור את הפוסט הזה הוא הולך לכיוונים לא יפים בכלל @Tom