הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
דוקטור אתה מוזמן להיכנס ללוג שלי. יש שם שם פירוט חומרים שהשתמשתי ותוצאות בדיקות דם. אז זה לא ביקורות רבות שבאות מכל כיוון שהכל שם מעולה בבאלקאן... זה הוכחה חותכת. אתה מוזמן גם לבוא לראות שזה החומרים אצלי בארון ובהם השתמשתי ולא באייר...
אבל אתה פה עם אג'נדה... אז נמשיך עם הפוסט הזה עד 2016. אני נהנה מכל רגע (;
ואיך זה מעיד על סטריליות ?
איך אתה מוכיח שיש לך טרן בגוף מבדיקות דם ?
יש הרבה דברים שלא פשוט להוכיח בבדיקות דם ..
אבל אני לא מתיימר להגיד שהם חרא , אבל גם לא הדבר הבא בעולם החומרים , יש גם UG מעולים ברמה שלהם
איך תוכיח שבכדור שלהם יש אנאבר?

ואיך זה מעיד על סטריליות ?
איך אתה מוכיח שיש לך טרן בגוף מבדיקות דם ?
יש הרבה דברים שלא פשוט להוכיח בבדיקות דם ..
אבל אני לא מתיימר להגיד שהם חרא , אבל גם לא הדבר הבא בעולם החומרים , יש גם UG מעולים ברמה שלהם
איך תוכיח שבכדור שלהם יש אנאבר?
בדןק יש בדיקה יקרה מאוד שבודקת

בוא נסגור את הוויכוח הזה ככה. או שלא... אבל אני אומר שהחומרים של באקלאן וורמודזה ו sqs יותר טובים מהחומרים שלך. בכל פרמטר שתבחר. אני מוכן ללכת איתך לכל בדיקה שתרצה ולבחון את זה בכל דרך אפשרית שרק תרצה. ואחרי שתוצאות הבדיקה יגיעו ויראו שצדקתי אתה תשלם.
במידה וטעיתי אני אשלם את כל הבדיקות ואת אותו סכום ששמנו על הבדיקות אשים לך בכיס.

אני מזמין את כל חברי הפורום היקרים לעזור לחבר היקר שלנו להוכיח את טענתו ולהפריח את טענתי.

בוא נסגור את הוויכוח הזה ככה. או שלא... אבל אני אומר שהחומרים של באקלאן וורמודזה ו sqs יותר טובים מהחומרים שלך. בכל פרמטר שתבחר. אני מוכן ללכת איתך לכל בדיקה שתרצה ולבחון את זה בכל דרך אפשרית שרק תרצה. ואחרי שתוצאות הבדיקה יגיעו ויראו שצדקתי אתה תשלם.
במידה וטעיתי אני אשלם את כל הבדיקות ואת אותו סכום ששמנו על הבדיקות אשים לך בכיס.

אני מזמין את כל חברי הפורום היקרים לעזור לחבר היקר שלנו להוכיח את טענתו ולהפריח את טענתי.

נראה לי הוא סתם רוצה להוציא שם רע לחברה טובה בעזרת דחיפת חברה שהוא מתעסק בה, מניסיון באלקן מעולה
(טסט, בולד)

בלקן מקורי מצויין.
המוטבציה של הבחור לא ברורה, לא היה לו אפילו טיעון ענייני אחד.
לא נראה לי שהוא מפרסם משהו.

לפי מה שהבנתי שוורמודג׳ה כיום הם על הפנים , קראתי שהם דיללו את החומרים שלהם והחליפו חברה

בלקן מקורי מצויין.
המוטבציה של הבחור לא ברורה, לא היה לו אפילו טיעון ענייני אחד.
לא נראה לי שהוא מפרסם משהו.
חומרים מעולים נכון , אבל לא משתלם לקנות את החומרים שלהם בגלל המחיר היקר , עלות של טסט אמפולה של בלקן אותו מחיר לבאייר , אז עדיף ללכת על רפואי
מה שאני לא מבין זה איך אלין שהוא מנהל ייצור של בלקן מנהל אתר למכירת סטרואידים ולא רק משווק את המוצרים שלו יש עוד ברנדים שונים של UG באתר

קודם כל המחיר של טסט של באלקאן נמוך בהרבה מבאייר. תבדוק...

שנית... אלין איש עסקים לא פראייר. האתר שלו מזיז סכומי עתק ביום. הוא יודע לעשות כסף וקשור בעוד המון דברים. Gh בינהםץ כמו כן להביא מוצרים של באלקאן מקוריים קשה מאוד. בנוסף לכך שהאתר של אלין מקבל עדיפות מהמפעל לפני כל היבואנים.

אין טעם להתייפיף שמעון בחומרים שלך אין "אבקת קסמים " ואת האמת שלא בעיה לעשות חומרים יותר טובים משלך גם אם החומרים שלהם הם "רפואיים"
פשוט שמים מינון יותר גבוהה
אין שום סיבה שבעולם לקנות בלקן במחירי השוק שכיום רצים הם לא חברת UG שמכניסה קסם לתוך החומרים שלהם
את ההצעה שלך לבדוק את החומרים ולהשוות אותם אל שלי גם אם יצא לך 100% חומר פעיל נניח , מה זה מעיד על סטריליות של החומר , מאיפה אתה בא עם ההבטחות האלה שמעון ?
לכל דבר דרוש תיעוד, אתה רוצה להוכיח שהחומרים שלך הם X ואתה טוען ככה ? חובת ההוכחה על טוען הטענה ולא על המתנגדים עליה ...
אפשר להגיד שבלקן קצת "עפו על עצמם " עם המחירים לכל מוצר שלהם לא הגיוני שמישהו ישלם על טרן של בלקן פי 4 יותר כסף ממחיר השוק במיוחד שיש בשוק אנדרגראונד שלא נופל מבלקן מבחינת איכות וחומר פעיל
נראה לי הוא סתם רוצה להוציא שם רע לחברה טובה בעזרת דחיפת חברה שהוא מתעסק בה, מניסיון באלקן מעולה
(טסט, בולד)
תחשוב מה שאתה רוצה ,אני לא מחפש להוציא שם רע לחברה ,אבל משום מה הפכו אותה לחומר רפואי הכי חזק וטוב בשוק ששום אנדרגראונד לא יכול להתקרב לרמה שלה
מילא אנשים חדשים או שלא מבינים כל כך היו מתלהבים , אבל זה משחק של חומר פעיל ...

אין טעם להתייפיף שמעון בחומרים שלך אין "אבקת קסמים " ואת האמת שלא בעיה לעשות חומרים יותר טובים משלך גם אם החומרים שלהם הם "רפואיים"
פשוט שמים מינון יותר גבוהה
אין שום סיבה שבעולם לקנות בלקן במחירי השוק שכיום רצים הם לא חברת UG שמכניסה קסם לתוך החומרים שלהם
את ההצעה שלך לבדוק את החומרים ולהשוות אותם אל שלי גם אם יצא לך 100% חומר פעיל נניח , מה זה מעיד על סטריליות של החומר , מאיפה אתה בא עם ההבטחות האלה שמעון ?
לכל דבר דרוש תיעוד, אתה רוצה להוכיח שהחומרים שלך הם X ואתה טוען ככה ? חובת ההוכחה על טוען הטענה ולא על המתנגדים עליה ...
אפשר להגיד שבלקן קצת "עפו על עצמם " עם המחירים לכל מוצר שלהם לא הגיוני שמישהו ישלם על טרן של בלקן פי 4 יותר כסף ממחיר השוק במיוחד שיש בשוק אנדרגראונד שלא נופל מבלקן מבחינת איכות וחומר פעיל

תחשוב מה שאתה רוצה ,אני לא מחפש להוציא שם רע לחברה ,אבל משום מה הפכו אותה לחומר רפואי הכי חזק וטוב בשוק ששום אנדרגראונד לא יכול להתקרב לרמה שלה
מילא אנשים חדשים או שלא מבינים כל כך היו מתלהבים , אבל זה משחק של חומר פעיל ...
עפו מה עפו סטריליות מה סטריליות
אנשים מחפשים משהו שעובד נכון אפשר לקחת "סיכון" נקרא לזה ולנסות חברות אחרות בשוק " תעשה סקר קל ותראה שרוב (אני לא אומר כולם) אבל רוב האנשים שהשתמשו לא התלוננו על באלקן וזאת עובדה
המחירים? כן הם גבוהים, שווה את זה?
החלטה של הצורך.
מצטער יקירי אבל ככה זה
איכות מוכרת (חומר פעיל ווכו)

עפו מה עפו סטריליות מה סטריליות
אנשים מחפשים משהו שעובד נכון אפשר לקחת "סיכון" נקרא לזה ולנסות חברות אחרות בשוק " תעשה סקר קל ותראה שרוב (אני לא אומר כולם) אבל רוב האנשים שהשתמשו לא התלוננו על באלקן וזאת עובדה
המחירים? כן הם גבוהים, שווה את זה?
החלטה של הצורך.
מצטער יקירי אבל ככה זה
איכות מוכרת (חומר פעיל ווכו)
כל יצרן אנדרגראונד שתשלם לו פי 4 על ויאל טרן בקלות יכול לארגן לך ויאל אחד אוברדוז מכובד
אני לא "לוקח" סיכונים בשוק ובגלל זה לוקח חוות דעת
יש גם לבלקן באצ'ים שהיו לא טובים וזה קיים
וורמוג'ה עולים ויורדים בחומרים הפעילים שלהם וזה משחק של שיווק בלבד
האיכות של החברות UG לא מצדיקה מחיר פי4 מהשוק יהיה מה שיהיה
וחומרים כמו אנאבר פרימו והיקרים באמת אין אפשרות להוכיח בלי בדיקות מעבדה
אתה יוצר סביב החברות האלה "איכות ללא סיכונים " ,אין השגחה על בלקן ועל וורמוג'ה אז האיכות של הויאל שתקבל היום תהיה בספק לעומת הויאל שתקבל מחר . מה שלא מרחיק אותם מכל חברת UG אחרת..
הטענה שלי ומה שאני בא להגיד , שהם בסך הכל חומר אנדרגראונד כמו כל דבר ועיניין כי הם עונים על ההגדרות של חומר אנדרגראונד ,שהם לא "הקסם של השוק" ואין שום סיבה לצרוך אותם כל עוד המחירים לא יתאזנו למחירים נורמליים והגיוניים .

קודם כל המחיר של טסט של באלקאן נמוך בהרבה מבאייר. תבדוק...

שנית... אלין איש עסקים לא פראייר. האתר שלו מזיז סכומי עתק ביום. הוא יודע לעשות כסף וקשור בעוד המון דברים. Gh בינהםץ כמו כן להביא מוצרים של באלקאן מקוריים קשה מאוד. בנוסף לכך שהאתר של אלין מקבל עדיפות מהמפעל לפני כל היבואנים.
בטח מקבל עדיפות כי הוא מנהל הייצור במפעל חח קומבינות , ממתי מנהל הייצור הוא גם משווק ודילר , הכל פה שחיתות לא ייאומן

באתר של אלין יש גם וויאלים של בלקן מה שלא קיים הם מוכרים רק אמפולות

מה דוקטור ? חושף פה כמה שיטות מעולם האנדרגראונד הא ? לתת אוברדוס ? זאת שיטת הייצור מספר אחת של ייצרני הבית. מזמינים חומר מהאינטרנט. מקבלים מה שמקבלים. הרי אתה אפס קטן שיושב בבית ולא יודע מה באמת קיבלת ? הרי איך תדע... כולך יושב בבית ולפני שניה קמת מהמשחק פלייסטיישן שלך ?
אז התחלת לערבב קצת על הגז במטבח. כפית מזה שתי כפיות מזה. ניתן עוד כפית שיעבוד קצת יותר חזק שיגידו שהחומר טוב.

בעולם הפארמה מה שכתוב על המוצר זה מה שצריך להיות בדיוק. לא פחות ולא יותר.
עכשיו שבנאדם לוקח טסט טרן ודקה בסייקל... וזה הכל ug רוב הזמן זה טסט טסט וטסט... ולכן הפיטמות והציצי יוצא. למה זה ככה ? כי זה מה שהסיני שלח.

עכשיו לגבי סטריליות ... זאת הבדיקה הראשונה שנעשה . אני ציינת את הפרמטר "עומס בקריאלי" תעשה גוגל על זה אולי תבין מה זה... יעזור לך גם במעבדה הקטנה שלך.

עכשיו שאתה אומר החומרים שלך.... אני שמעון. לא אלין. ההייתי שמח מאוד להיות בנעליים שלו... אבל קטונתי מלהיות יצרן של המוצרים שציינתי. אני עבדתי במפעלי תרופות חלק נכבד מחיי. ואפילו הגשתי מפעל לאישור fda. אז אני יודע שבנאדם קטן כמוני לא יכול להעז לייצר בעצמו גם אם יש לי את הידע והיכולת ללחוץ אנטר באינטרנט. מדובר בחיי אדם.

הרי אתה אפס קטן שיושב בבית ולא יודע מה באמת קיבלת ? הרי איך תדע... כולך יושב בבית ולפני שניה קמת מהמשחק פלייסטיישן שלך ?
אז התחלת לערבב קצת על הגז במטבח. כפית מזה שתי כפיות מזה. ניתן עוד כפית שיעבוד קצת יותר חזק שיגידו שהחומר טוב.

עכשיו לגבי סטריליות ... זאת הבדיקה הראשונה שנעשה . אני ציינת את הפרמטר "עומס בקריאלי" תעשה גוגל על זה אולי תבין מה זה... יעזור לך גם במעבדה הקטנה שלך.
אחי אתה מתחיל לרדת יותר מידי למטה , עדיף לסגור את הפוסט הזה הוא הולך לכיוונים לא יפים בכלל @Tom

אחי אתה מתחיל לרדת יותר מידי למטה , עדיף לסגור את הפוסט הזה הוא הולך לכיוונים לא יפים בכלל @Tom
בטח שאתה רוצה לסגור את הפוסט. לא עשה לכם הרבה טוב.
ברור גם שטום יוריד אותו... כמו שאיפשר לך להעלות אותו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית