עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל ug יש מלא כל העניין הוא איחסון החומרי גלם והכדורים בסרטון זה נראה שזה זרוק באיזה מחסן נטוש כאילו מה חח הם מציינים שהם מעבדה בתנאים של כל התקנים ובסוף מתגלה האמת , אגב יש גם סירטון על גנזה פארמה על היצרן שנתפס מראים את כל הכלים והחומרים שלו בבית , מעניין איך עדיין משווקים את גנזה למרות שמה שראיתי שהוא נתפספירסמתי כבר תגובה ובה תמונות שמראות שכל התמונות שיש באתר של וורמוגה מזוייפות ונלקחו מאתרים אחרים.
בכל מקרה יש להם חומרים ברמה טובה. מצד שני טרן אנאבר פרימו ומסטרון שלהם הייתי חושש לקחת כי לדעתי יש שם משהו אחר או אנדרדוס
עם כבר ממולדובה אז רק באלקן
למה אתה חושב שיש מישהו שמנסים להפיל אותם ומאחסנים קופסאות מדבקות של וורמודגה וראדגה ועוד חברה עם חומרי גלם כדורים ? זה ברור שהם ug זה לא חדשלא יודע, באותה מידה אפשר היה גם ליזרוק שמה כמה קרטונים של באייר.
חחחחחלא יודע, באותה מידה אפשר היה גם ליזרוק שמה כמה קרטונים של באייר.
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :
וואלה לא יודע אם זה מאותו ייצרן יש מצב שכן ויש מצב שמישהו מכין בארץ , לא מצאתי שום תגובה עליהם באף פורום בחול או שמוכרים מחול אז אני חושב שזה כחול לבןליאור, יש לך דעה לגבי SQS? קראתי איפשהו השבוע שמדובר באתו יצרן של וורמוז'ה.
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
ראיתי את זה כבר
הם כבר נלחצו מהסרטון והוציאו סרטון דומה אם מציאות הפוכה
בתכלס אני לא נפלתי מוורמוגה וניסיתי, לא שווה תכסף לדעתי אבל בתחום של הUG הכל כמעט חרא ומדולל
ואי אפשר לדעת מה אתה לוקח
אני אישית מעדיף חומרים של קאלפה ואלפה פארמה (אני לא דילר! תהיו רגועים)
https://thinksteroids.com/community/threads/superquality-steroids.134364629/, לא מצאתי שום תגובה עליהם באף פורום בחול או שמוכרים מחול אז אני חושב שזה כחול לבן
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :
לא יודע מי סיפר לך שוורמוגה רפואימה שהם מראים הכל טוב ויפה , כל עוד שהם תפסו את החומרי גלם והכדורים במחסן זה כבר אומר שהם לא חברה רפואית , כל הציוד שלהם זה לא בעיה להשיג זה לא דורש השקעה כספית גדולה , אבל האיחסון שלהם במחסן נטוש ומסריח לא סטרילי זה כבר אומר שהם ug לכל דבר
אני יודע ולא מאמין לכל מה שמספרים לי כל החברות שם הם קומבינותלא יודע מי סיפר לך שוורמוגה רפואי
ברור שזה חרטה
הם חושבים שאם יש להם מכונות לייצור אמפולות אז הם חברה רפואית
כל מי שהיה במולדובה יודע מה הולך שמה
חוץ מזה אחי לא צריך להיות גאון כדי לייצר לבד
מביאים אבקה מסין ואת היתר באי ביי בשקל וחצי
לא צריך להיות רוקח... נראה לך שבלק פארמה או MXP עובדים במפעל?
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
בUG אתה אף פעם לא בטוח מה אתה מכניס
קל או קשה זה ענין יחסיאתה בישלת פעם שאתה חושב שזה ״פשוט״ ?
צר לי לאכזב אותך - נכון הרוב עושים את מה שאתה מתאר פה עם עוד כמה דברים נוספים .
אך שלב הבישול ובמיוחד השלב הסופי שלו זה שלב לא קל בכלל שדורש נסיון וידע , לא חסר חברות פח שלא יודעות לבשל ולכן גם המוצרים שלהם בהתאם.
ולהבדיל מכך חברה שכן יודעת לבשל אז היא מקבלת פידבקים טובים.
הכל זה מטמטיקה - מינונים כמויות וכו׳ .
ממה שאני רואה בפרורומים בחו"ל הם עובדים לא רע בכללזה לא העניין איך לבשל ומאיפה להשיג חומרי גלם , ברגע שחברה נופלת כמו סיירוקס זהו , החברה הזאת שרופה . בעבר הם היו מאוד טובים כיום הם על הפנים , ברגע שחברה מחזיקה במינונים זה לא משנה מאיפה זה מיוצר
ניסית?Sqs זה מהיוצר של וורמוגה זה לא מהארץ.
כרגע אחלה חומרים