הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
פירסמתי כבר תגובה ובה תמונות שמראות שכל התמונות שיש באתר של וורמוגה מזוייפות ונלקחו מאתרים אחרים.
בכל מקרה יש להם חומרים ברמה טובה. מצד שני טרן אנאבר פרימו ומסטרון שלהם הייתי חושש לקחת כי לדעתי יש שם משהו אחר או אנדרדוס

עם כבר ממולדובה אז רק באלקן

לא יודע, באותה מידה אפשר היה גם ליזרוק שמה כמה קרטונים של באייר.

• פותח/ת השרשור
פירסמתי כבר תגובה ובה תמונות שמראות שכל התמונות שיש באתר של וורמוגה מזוייפות ונלקחו מאתרים אחרים.
בכל מקרה יש להם חומרים ברמה טובה. מצד שני טרן אנאבר פרימו ומסטרון שלהם הייתי חושש לקחת כי לדעתי יש שם משהו אחר או אנדרדוס

עם כבר ממולדובה אז רק באלקן
כן אבל ug יש מלא כל העניין הוא איחסון החומרי גלם והכדורים בסרטון זה נראה שזה זרוק באיזה מחסן נטוש כאילו מה חח הם מציינים שהם מעבדה בתנאים של כל התקנים ובסוף מתגלה האמת , אגב יש גם סירטון על גנזה פארמה על היצרן שנתפס מראים את כל הכלים והחומרים שלו בבית , מעניין איך עדיין משווקים את גנזה למרות שמה שראיתי שהוא נתפס
למה אתה חושב שיש מישהו שמנסים להפיל אותם ומאחסנים קופסאות מדבקות של וורמודגה וראדגה ועוד חברה עם חומרי גלם כדורים ? זה ברור שהם ug זה לא חדש

ואללה?הייתי בטוח שגנזה זה חומרים ברמה דווקא, אביעד ברק כתב את זה פעם.

חחחחח
ראיתי את זה כבר
הם כבר נלחצו מהסרטון והוציאו סרטון דומה אם מציאות הפוכה

בתכלס אני לא נפלתי מוורמוגה וניסיתי, לא שווה תכסף לדעתי אבל בתחום של הUG הכל כמעט חרא ומדולל
ואי אפשר לדעת מה אתה לוקח
אני אישית מעדיף חומרים של קאלפה ואלפה פארמה (אני לא דילר! תהיו רגועים)

קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

ליאור, יש לך דעה לגבי SQS? קראתי איפשהו השבוע שמדובר באתו יצרן של וורמוז'ה.

• פותח/ת השרשור
ליאור, יש לך דעה לגבי SQS? קראתי איפשהו השבוע שמדובר באתו יצרן של וורמוז'ה.
וואלה לא יודע אם זה מאותו ייצרן יש מצב שכן ויש מצב שמישהו מכין בארץ , לא מצאתי שום תגובה עליהם באף פורום בחול או שמוכרים מחול אז אני חושב שזה כחול לבן
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
ראיתי את זה כבר
הם כבר נלחצו מהסרטון והוציאו סרטון דומה אם מציאות הפוכה

בתכלס אני לא נפלתי מוורמוגה וניסיתי, לא שווה תכסף לדעתי אבל בתחום של הUG הכל כמעט חרא ומדולל
ואי אפשר לדעת מה אתה לוקח
אני אישית מעדיף חומרים של קאלפה ואלפה פארמה (אני לא דילר! תהיו רגועים)

מה שהם מראים הכל טוב ויפה , כל עוד שהם תפסו את החומרי גלם והכדורים במחסן זה כבר אומר שהם לא חברה רפואית , כל הציוד שלהם זה לא בעיה להשיג זה לא דורש השקעה כספית גדולה , אבל האיחסון שלהם במחסן נטוש ומסריח לא סטרילי זה כבר אומר שהם ug לכל דבר

אתה גאון, כיף היה לראות את הסירטון הזה !
מן הסתם שזה היה ידוע שזה משהו בסגנון הזה,
השקיעו מאוד 😃

מה שהם מראים הכל טוב ויפה , כל עוד שהם תפסו את החומרי גלם והכדורים במחסן זה כבר אומר שהם לא חברה רפואית , כל הציוד שלהם זה לא בעיה להשיג זה לא דורש השקעה כספית גדולה , אבל האיחסון שלהם במחסן נטוש ומסריח לא סטרילי זה כבר אומר שהם ug לכל דבר
לא יודע מי סיפר לך שוורמוגה רפואי
ברור שזה חרטה
הם חושבים שאם יש להם מכונות לייצור אמפולות אז הם חברה רפואית
כל מי שהיה במולדובה יודע מה הולך שמה

• פותח/ת השרשור
לא יודע מי סיפר לך שוורמוגה רפואי
ברור שזה חרטה
הם חושבים שאם יש להם מכונות לייצור אמפולות אז הם חברה רפואית
כל מי שהיה במולדובה יודע מה הולך שמה
אני יודע ולא מאמין לכל מה שמספרים לי כל החברות שם הם קומבינות

חוץ מזה אחי לא צריך להיות גאון כדי לייצר לבד
מביאים אבקה מסין ואת היתר באי ביי בשקל וחצי
לא צריך להיות רוקח... נראה לך שבלק פארמה או MXP עובדים במפעל?
חחחחח
בUG אתה אף פעם לא בטוח מה אתה מכניס

חוץ מזה אחי לא צריך להיות גאון כדי לייצר לבד
מביאים אבקה מסין ואת היתר באי ביי בשקל וחצי
לא צריך להיות רוקח... נראה לך שבלק פארמה או MXP עובדים במפעל?
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
בUG אתה אף פעם לא בטוח מה אתה מכניס

אתה בישלת פעם שאתה חושב שזה ״פשוט״ ?
צר לי לאכזב אותך - נכון הרוב עושים את מה שאתה מתאר פה עם עוד כמה דברים נוספים .
אך שלב הבישול ובמיוחד השלב הסופי שלו זה שלב לא קל בכלל שדורש נסיון וידע , לא חסר חברות פח שלא יודעות לבשל ולכן גם המוצרים שלהם בהתאם.
ולהבדיל מכך חברה שכן יודעת לבשל אז היא מקבלת פידבקים טובים.
הכל זה מטמטיקה - מינונים כמויות וכו׳ .

אתה בישלת פעם שאתה חושב שזה ״פשוט״ ?
צר לי לאכזב אותך - נכון הרוב עושים את מה שאתה מתאר פה עם עוד כמה דברים נוספים .
אך שלב הבישול ובמיוחד השלב הסופי שלו זה שלב לא קל בכלל שדורש נסיון וידע , לא חסר חברות פח שלא יודעות לבשל ולכן גם המוצרים שלהם בהתאם.
ולהבדיל מכך חברה שכן יודעת לבשל אז היא מקבלת פידבקים טובים.
הכל זה מטמטיקה - מינונים כמויות וכו׳ .
קל או קשה זה ענין יחסי
ראיתי איך מכינים
לי לא מפריע שהאלה שמכינים עובדים בחדר בבית ולא במפעל אם חלוק ירוק מגוהץ וכפפות נילון
מפריע לי שאין לך מושג כמעט אף פעם מה אתה מכניס
אני עשיתי פעם אחת באייר והיה לי הסייקל אם הכי פחות תופעןת לוואי

• אהבתי
Reactions: Asi
  • פותח/ת השרשור
זה לא העניין איך לבשל ומאיפה להשיג חומרי גלם , ברגע שחברה נופלת כמו סיירוקס זהו , החברה הזאת שרופה . בעבר הם היו מאוד טובים כיום הם על הפנים , ברגע שחברה מחזיקה במינונים זה לא משנה מאיפה זה מיוצר

זה לא העניין איך לבשל ומאיפה להשיג חומרי גלם , ברגע שחברה נופלת כמו סיירוקס זהו , החברה הזאת שרופה . בעבר הם היו מאוד טובים כיום הם על הפנים , ברגע שחברה מחזיקה במינונים זה לא משנה מאיפה זה מיוצר
ממה שאני רואה בפרורומים בחו"ל הם עובדים לא רע בכלל
אני לא ניסיתי אותם אבל הבנתי שהחומרים שלהם כואבים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית