עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שחרר אחי.... נמאס כבר מזה.זה העניין אתה אומר את התשובה שלך ופשוט לא מבין או לא מנסה להבין , יש להם אישור לייבא חומרי גלם אוקיי ? מאיפה הם מבטיחים לי שזה מיובא ממפעל עם תקנים ? זה יכול לצאת מכל מפעל בסין ומבחינתי זה בסך הכל ug שיש להם אישור לא חוקי לייבא חומרי גלם
חח אוהבים אותך שמעון 😍שחרר אחי.... נמאס כבר מזה.
תשתמשו במה שבא לכם....
אומרים שזו חברה מצוינת...חומרים מעוליםאני בכלל משתמש ב SHIMON PHARMA ..... מייצר בכור של דימונה 🙂🔒
זה עם השקית אחיאומרים שזו חברה מצוינת...חומרים מעולים
מאוד התרשמתי מחליפות הייצור שלכם
![]()
מי הדילר ?
הוא מחזיק את הכתף...הממממ מעניןזה עם השקית אחי
גם אם יציגו לך תאמין ?? אני לא!לא ראיתי באתר של FDA או GMP את וורמוג'ה בDRUGS אבל את BAYER כן
אתמול בהשראה של האשכול הזה אמרתי ניכנס לאתר של בלאק ניקרא עליהם קצתלא ראיתי באתר של FDA או GMP את וורמוג'ה בDRUGS אבל את BAYER כן
רישיונות לייבא זה לא מה שמעניין אותי@DoctorProp
מה אתה גנוב ? הם הציגו לך את כל הרשיונות שיש להם :
http://vermodje.com/certificates.php
צפה בקובץ המצורף 26351
אם אתה טוען שזה מזוייף או לא תופס .... אתה צריך להוכיח לא הם.
בנוסף - אין להם FDA
* כל חברה אחרת שאתה טוען שיש לה רשיונות שתבוא ותציג אותם כמו שעשתה וומודזה. לכל רשיון יש מספר שניתן לבדוק אותו. מה נראה לך שהם יפרסמו את זה ככה עם כל הרעש שסביבם והרשיון לא אמיתי ? במדינה שכל כך אוהבת כסף ושוחד. יסגרו אותם בשניה.
אם הרשיון שווה משהו או לא \ מתאים לך או לא זה דיון אחר. אתה תמיד יכול לקנות מוצר אחר ממישהו שמכין בבית.
רישיונות לייבא זה לא מה שמעניין אותי
אני רוצה לראות חברות שבאמת מפקחות על המוצר שלהם
אף אחד לא יכול לדעת מה הולך שם
להכניס למולדובה חומרים זה הדבר הכי פשוט
מעניין אם הרישיונות האלה אמיתיים כמו הCOVER של האתר שלהם ..
במולדובה זה קצר שונה , אם אתה לא מכיר את המדינה שם אז תקנה כרטיס טיסהמצטער אחי אבל נראה שאתה לא מבין הרבה.
מזה רשיונות לייבא ??? מה זה שוקי אמזלג שרוצה להכין מוצר שלו בבת ים ???
ברגע שאתה מפעל רשום כמפעל להכנת תרופות אתה יכול לייבא את כל מה שקשור בכך. גלם ומכונות.
כדי למכור אתה צריך רשיון לממכר. גם את זה יש להם.
יש חברות שיש להם רשיון לייצר אבל אין להם אישור למכור.
במולדובה זה קצר שונה , אם אתה לא מכיר את המדינה שם אז תקנה כרטיס טיסה
יש להם רישיון סך הכל להעביר את החומרים האלה למולדובה , אבל אין שום התחייבות לאחוז חומר פעיל , אין פיקוח , אין התחייבות לסטריליות ואם יש הם לא מקיימים אותה
בכל מקרה מזה שונה ממישהו שמכין בבית ומחביא את החומרים שלו במחסן ?
מה רע בבאלקאן?זה מבאס תתחת שאין מקורות שאתה יכול להסתמך עליהם לאורך זמן בUG
ייקר מאוד יחסית לUGמה רע בבאלקאן?
ייקר מאוד יחסית לUG
הוא מחפש מקורות שאפשר להסתמך עליהם לאורך זמן.זה מבאס תתחת שאין מקורות שאתה יכול להסתמך עליהם לאורך זמן בUG
אלפי חברות ככה עושות כדי להשיג רושם טוב ולמכור בצורה יעילה 😃 לזייף לא לוקח הרבה מאמץ במיוחד לפתוח אתר אינטרנט אני מכיר כבר חברה שרשמה שהייצור שלה בחו"ל וזה בכלל פה באיזה מחסן בארץ אז ההזמנה של חומרי הגלם גם לא מוכחת ונזרום איתך ונגיד והאישורים אמיתיים במולדובהאני אזרום איתך עוד קצת....
השוני פה הוא שוורמודזה התאמצו לזייף רשיונות, לשחד את כל העולם בכדי שיוכלו לייצר בשקט. להזמין חומרי גלם בטונות ולמכור בטונות.
הבחור שמייצר בבית ושומר במחסן.... מזמין מהאינטרנט חומר גלם. החומר גלם שנמכר לו נמכר בצורה לא חוקית כי אין לא רשיונות. מי מוכר לו ולמה מוכר לו ומה הוא מוכר לו - זה בידיי שמים.
עכשיו... באיזה תנאים הוא מייצר ? בחדר נקי וציוד רפואי ? לא. אז מן הסתם יש עומס בקטריאלי לא קטן. טיב השמנים. חומרי הייצור... אז כנראה גם מתכות.
נראה לי שיש הבדל.