הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
זה העניין אתה אומר את התשובה שלך ופשוט לא מבין או לא מנסה להבין , יש להם אישור לייבא חומרי גלם אוקיי ? מאיפה הם מבטיחים לי שזה מיובא ממפעל עם תקנים ? זה יכול לצאת מכל מפעל בסין ומבחינתי זה בסך הכל ug שיש להם אישור לא חוקי לייבא חומרי גלם
שחרר אחי.... נמאס כבר מזה.
תשתמשו במה שבא לכם....

אני בכלל משתמש ב SHIMON PHARMA ..... מייצר בכור של דימונה 🙂🔒
אומרים שזו חברה מצוינת...חומרים מעולים
מאוד התרשמתי מחליפות הייצור שלכם

article-0-11D2A3FA000005DC-394_634x386.jpg

מי הדילר ?

מי שאומר שיש לוורמוג'ה רישיונות שיציג אותם , שיעניק הוכחות שהחברה הזאת משתווה באיכות שלה לחברות אחרות ..
שיביא מסמכים שיש פיקוח על החומרים שלהם, גם אני יכול להגיד לך שוורטקס זאת חברה ווטרינרית עם רישיונות ממולדובה שקונה חומרי גלם מהודו קדימה תוכיח שאני טועה
לא ראיתי באתר של FDA או GMP את וורמוג'ה בDRUGS אבל את BAYER כן

י םא
גם אם יציגו לך תאמין ?? אני לא!
זה לא הענין
הרי ברור שהיום אף אחד לא קונה באמת את הסיפור שהם חברה רפואית, הם מציגים זאת ככה כי כנראה זה משתלם להם
ואם כבר מצאת חברה רפואית.... אז מה אתה יכול לקנות מבאייר חוץ מטסטווירון

@DoctorProp

מה אתה גנוב ? הם הציגו לך את כל הרשיונות שיש להם :

http://vermodje.com/certificates.php

upload_2015-5-17_15-20-1.png

אם אתה טוען שזה מזוייף או לא תופס .... אתה צריך להוכיח לא הם.
בנוסף - אין להם FDA

* כל חברה אחרת שאתה טוען שיש לה רשיונות שתבוא ותציג אותם כמו שעשתה וומודזה. לכל רשיון יש מספר שניתן לבדוק אותו. מה נראה לך שהם יפרסמו את זה ככה עם כל הרעש שסביבם והרשיון לא אמיתי ? במדינה שכל כך אוהבת כסף ושוחד. יסגרו אותם בשניה.
אם הרשיון שווה משהו או לא \ מתאים לך או לא זה דיון אחר. אתה תמיד יכול לקנות מוצר אחר ממישהו שמכין בבית.

אתמול בהשראה של האשכול הזה אמרתי ניכנס לאתר של בלאק ניקרא עליהם קצת
עד היום רק שמעתי עליהם
סגרו להם את האתר
או שהם סגרו בעצמם
אז מה עכשיו ?? עוד פעם יחליפו מדבקה וסטיקר 🤦‍♂️
זה מבאס תתחת שאין מקורות שאתה יכול להסתמך עליהם לאורך זמן בUG

@DoctorProp

מה אתה גנוב ? הם הציגו לך את כל הרשיונות שיש להם :

http://vermodje.com/certificates.php

צפה בקובץ המצורף 26351

אם אתה טוען שזה מזוייף או לא תופס .... אתה צריך להוכיח לא הם.
בנוסף - אין להם FDA

* כל חברה אחרת שאתה טוען שיש לה רשיונות שתבוא ותציג אותם כמו שעשתה וומודזה. לכל רשיון יש מספר שניתן לבדוק אותו. מה נראה לך שהם יפרסמו את זה ככה עם כל הרעש שסביבם והרשיון לא אמיתי ? במדינה שכל כך אוהבת כסף ושוחד. יסגרו אותם בשניה.
אם הרשיון שווה משהו או לא \ מתאים לך או לא זה דיון אחר. אתה תמיד יכול לקנות מוצר אחר ממישהו שמכין בבית.
רישיונות לייבא זה לא מה שמעניין אותי
אני רוצה לראות חברות שבאמת מפקחות על המוצר שלהם
אף אחד לא יכול לדעת מה הולך שם
להכניס למולדובה חומרים זה הדבר הכי פשוט
מעניין אם הרישיונות האלה אמיתיים כמו הCOVER של האתר שלהם ..

רישיונות לייבא זה לא מה שמעניין אותי
אני רוצה לראות חברות שבאמת מפקחות על המוצר שלהם
אף אחד לא יכול לדעת מה הולך שם
להכניס למולדובה חומרים זה הדבר הכי פשוט
מעניין אם הרישיונות האלה אמיתיים כמו הCOVER של האתר שלהם ..

מצטער אחי אבל נראה שאתה לא מבין הרבה.
מזה רשיונות לייבא ??? מה זה שוקי אמזלג שרוצה להכין מוצר שלו בבת ים ???
ברגע שאתה מפעל רשום כמפעל להכנת תרופות אתה יכול לייבא את כל מה שקשור בכך. גלם ומכונות.
כדי למכור אתה צריך רשיון לממכר. גם את זה יש להם.
יש חברות שיש להם רשיון לייצר אבל אין להם אישור למכור.

מצטער אחי אבל נראה שאתה לא מבין הרבה.
מזה רשיונות לייבא ??? מה זה שוקי אמזלג שרוצה להכין מוצר שלו בבת ים ???
ברגע שאתה מפעל רשום כמפעל להכנת תרופות אתה יכול לייבא את כל מה שקשור בכך. גלם ומכונות.
כדי למכור אתה צריך רשיון לממכר. גם את זה יש להם.
יש חברות שיש להם רשיון לייצר אבל אין להם אישור למכור.
במולדובה זה קצר שונה , אם אתה לא מכיר את המדינה שם אז תקנה כרטיס טיסה
יש להם רישיון סך הכל להעביר את החומרים האלה למולדובה , אבל אין שום התחייבות לאחוז חומר פעיל , אין פיקוח , אין התחייבות לסטריליות ואם יש הם לא מקיימים אותה
בכל מקרה מזה שונה ממישהו שמכין בבית ומחביא את החומרים שלו במחסן ?

במולדובה זה קצר שונה , אם אתה לא מכיר את המדינה שם אז תקנה כרטיס טיסה
יש להם רישיון סך הכל להעביר את החומרים האלה למולדובה , אבל אין שום התחייבות לאחוז חומר פעיל , אין פיקוח , אין התחייבות לסטריליות ואם יש הם לא מקיימים אותה
בכל מקרה מזה שונה ממישהו שמכין בבית ומחביא את החומרים שלו במחסן ?

אני אזרום איתך עוד קצת....

השוני פה הוא שוורמודזה התאמצו לזייף רשיונות, לשחד את כל העולם בכדי שיוכלו לייצר בשקט. להזמין חומרי גלם בטונות ולמכור בטונות.
הבחור שמייצר בבית ושומר במחסן.... מזמין מהאינטרנט חומר גלם. החומר גלם שנמכר לו נמכר בצורה לא חוקית כי אין לא רשיונות. מי מוכר לו ולמה מוכר לו ומה הוא מוכר לו - זה בידיי שמים.
עכשיו... באיזה תנאים הוא מייצר ? בחדר נקי וציוד רפואי ? לא. אז מן הסתם יש עומס בקטריאלי לא קטן. טיב השמנים. חומרי הייצור... אז כנראה גם מתכות.

נראה לי שיש הבדל.

אני אזרום איתך עוד קצת....

השוני פה הוא שוורמודזה התאמצו לזייף רשיונות, לשחד את כל העולם בכדי שיוכלו לייצר בשקט. להזמין חומרי גלם בטונות ולמכור בטונות.
הבחור שמייצר בבית ושומר במחסן.... מזמין מהאינטרנט חומר גלם. החומר גלם שנמכר לו נמכר בצורה לא חוקית כי אין לא רשיונות. מי מוכר לו ולמה מוכר לו ומה הוא מוכר לו - זה בידיי שמים.
עכשיו... באיזה תנאים הוא מייצר ? בחדר נקי וציוד רפואי ? לא. אז מן הסתם יש עומס בקטריאלי לא קטן. טיב השמנים. חומרי הייצור... אז כנראה גם מתכות.

נראה לי שיש הבדל.
אלפי חברות ככה עושות כדי להשיג רושם טוב ולמכור בצורה יעילה 😃 לזייף לא לוקח הרבה מאמץ במיוחד לפתוח אתר אינטרנט אני מכיר כבר חברה שרשמה שהייצור שלה בחו"ל וזה בכלל פה באיזה מחסן בארץ אז ההזמנה של חומרי הגלם גם לא מוכחת ונזרום איתך ונגיד והאישורים אמיתיים במולדובה
אין שום הוכחה שהחומרים שלהם יצאו תמיד כמו שמובטח ואיכותיים וסטריליים
זה שהחומר גלם לא מגיע באישורים, לא אומר שהמוצר והחומר גלם לא אמיתי לידיעתך מחירי החומרי גלם הם אינם יקרים בצורה מטורפת וניתן תמיד לבדוק אותם במעבדה ובבדיקות דם ובתגובה של אנשים לחומר
וגם אם זה לא אינדיקציה לא מדוייקת עדיין לא אומר שוורמוג'ה שמים לך בויאל טרן או טסט בכל הבאצ'ים שלהם ..
בקשר לתנאי ייצור ממליץ לך לא לציין את זה אחרי מה שאנחנו יודעים על וורמוג'ה ולא שיש עליהם פיקוח חס ושלום .. מה שבטוח שלא כל האנדרגראונד שומרים את החומרי גלם שלהם במחסן שרצים בו עכברים .

• פותח/ת השרשור
ברגע שחברה כזו או אחרת לא קונה חומרי גלם כמו שבאייר שרינג או אורגנון מהולנד קונים ממפעל עם תקנים שמתאימים ופיקוח , מצידי זאת חברת ug לכל דבר הם קונים חומר גלם בדיוק ממפעלים של חברות ug זולות יותר, גם בלקן הם כמו וורמודגה , להזכירכם הייתה חברת ug שהכי הצליחה בשם בריטיש דראגון מי שלקח את החומרים שלהם הבין באמת שהחומרים ברמה , חברה שלא ייצרה במפעל עם תנאים סטריליים אבל עובדה שהחברה הזאת הצליחה עד שהייצרן נתפס והכניסו אותו לכלא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית