הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
ברגע שחברה כזו או אחרת לא קונה חומרי גלם כמו שבאייר שרינג או אורגנון מהולנד קונים ממפעל עם תקנים שמתאימים ופיקוח , מצידי זאת חברת ug לכל דבר הם קונים חומר גלם בדיוק ממפעלים של חברות ug זולות יותר, גם בלקן הם כמו וורמודגה , להזכירכם הייתה חברת ug שהכי הצליחה בשם בריטיש דראגון מי שלקח את החומרים שלהם הבין באמת שהחומרים ברמה , חברה שלא ייצרה במפעל עם תנאים סטריליים אבל עובדה שהחברה הזאת הצליחה עד שהייצרן נתפס והכניסו אותו לכלא
בלקן, בניגוד לחברות ug אחרות, נמכרת גם בבתי מרקחת.

תעביר ל-9:00 דקות.
במקביל אתה יכול לבדוק את זה מול כל בן אדם שגר במולדובה הוא יכול לגשת לבית מרקחת ולבדוק.

נראה אמין אבל זאת אינה הוכחה
בכל מקרה אני גם לא אצפה ממדינה שמעניקה אישורים בקומבינה להכניס חומרי גלם וציוד לא לאפשר למכור את זה בשטחם ..אז סביר להניח שאפשר למצוא את זה בבתי מרקחת
זה עבר בעיית ממשלתם שהם לא דואגים לבצע פיקוח ולהעמיד את החברות הללו במבחן

בלקן, בניגוד לחברות ug אחרות, נמכרת גם בבתי מרקחת.
ברור!! מהזה...
אני מכניס אותם באותה רשימה עם טבע ובאייר:79nb:
לבלקאן יש חומרים לא רעים אם מגיעים למקורות אמינים אבל המחיר מבאס לאללה
אז אם אתה יודע שאין מצב לפדיחות זה סבבה אבל אם אתה לא בטוח עדיף ללכת על משהו בארץ שעבד על חבר או שמומלץ

מאיפה אתה יודע מאיפה הם קונים חומר גלם ?
יש בעולם מפעלים לגלם בשתי מקומות. סין והודו. משם קונים כל חברות הפארמה. גם באייר קונים משם. היחידים שלא זה אורגנון שמייצרים בעצמם את חומר הגלם שלהם מזה 40 שנה. אתם זורקים באוויר דברים בלי שום הוכחה לכלום. האמת שכל הפוסט הזה מלא אינטרס ואין בו טיפה של הוכחה לכלום. זורקים משהו וכמו עדר כולם מתחילים. אתה קבעת שוורמודזה מזמינה חומר גלם כמו שמזמינים פה בארץ בצורה לא חוקית . יפה לך. תוכיח...

בנוסף אני מציע שמכל הפוסט בואו ובאמת לכו לשלב ההוכחה. בוא נעשה בדיקות מעבדה. תביאו את האנדרגראונד הכי טוב שלכם. אני מוכן לתרום משלי. יש לי כמה וויאלים של וורמודזה. רק שאני לא יכול לבחור מה באץ טוב ומה לא. פשוט מה שיש על המדף כמשתמש. בואו נבדוק טרן.
הבדיקה תכלול : ריכוז ועומס בקטריאלי.
אני אפילו מוכן לשלם על כל הבדיקה בתנאי - שבמידה ובשיקלול הסופי יצא ש וורמודזה הכי טוב אתם תשלמו ותחזירו לי את הכסף.
כל הליך הבדיקה יהיה שקוף ויפורסם כל שלב פה בפורום.

מוכנים ? אני מניח שלא. אבל אולי תהיה הפתעה.

* אם תרצו להכניס את באלקאן פה לבדיקה אני זורם.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע מאיפה הם קונים חומר גלם ?
יש בעולם מפעלים לגלם בשתי מקומות. סין והודו. משם קונים כל חברות הפארמה. גם באייר קונים משם. היחידים שלא זה אורגנון שמייצרים בעצמם את חומר הגלם שלהם מזה 40 שנה. אתם זורקים באוויר דברים בלי שום הוכחה לכלום. האמת שכל הפוסט הזה מלא אינטרס ואין בו טיפה של הוכחה לכלום. זורקים משהו וכמו עדר כולם מתחילים. אתה קבעת שוורמודזה מזמינה חומר גלם כמו שמזמינים פה בארץ בצורה לא חוקית . יפה לך. תוכיח...

בנוסף אני מציע שמכל הפוסט בואו ובאמת לכו לשלב ההוכחה. בוא נעשה בדיקות מעבדה. תביאו את האנדרגראונד הכי טוב שלכם. אני מוכן לתרום משלי. יש לי כמה וויאלים של וורמודזה. רק שאני לא יכול לבחור מה באץ טוב ומה לא. פשוט מה שיש על המדף כמשתמש. בואו נבדוק טרן.
הבדיקה תכלול : ריכוז ועומס בקטריאלי.
אני אפילו מוכן לשלם על כל הבדיקה בתנאי - שבמידה ובשיקלול הסופי יצא ש וורמודזה הכי טוב אתם תשלמו ותחזירו לי את הכסף.
כל הליך הבדיקה יהיה שקוף ויפורסם כל שלב פה בפורום.

מוכנים ? אני מניח שלא. אבל אולי תהיה הפתעה.

* אם תרצו להכניס את באלקאן פה לבדיקה אני זורם.
אין פה עניין של אינטרס , אתה סתם מתעצבן מכלום . שמע הפורום הזה הוא פלטפורמה וכל אחד יכול להביע דעה או לשתף מידע כזה או אחר , כל עוד שמבחינה חוקית אנחנו לא עוברים את החוקים , אני בסך הכל בא לשתף דיון ואם אתה באמת מעוניין להשקיע בבדיקות מעבדה בואו נרכז את כל החברות הטובות שרצות בארץ כחול לבן ונשלח לבדיקת מעבדה כמו שאתה אומר אף אחד פה לא ייתנגד לדבר כזה תאמין לי

אין פה עניין של אינטרס , אתה סתם מתעצבן מכלום . שמע הפורום הזה הוא פלטפורמה וכל אחד יכול להביע דעה או לשתף מידע כזה או אחר , כל עוד שמבחינה חוקית אנחנו לא עוברים את החוקים , אני בסך הכל בא לשתף דיון ואם אתה באמת מעוניין להשקיע בבדיקות מעבדה בואו נרכז את כל החברות הטובות שרצות בארץ כחול לבן ונשלח לבדיקת מעבדה כמו שאתה אומר אף אחד פה לא ייתנגד לדבר כזה תאמין לי
אני לא מתעצבן.... אני דווקא נהנה מהדיון הפורה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מתעצבן.... אני דווקא נהנה מהדיון הפורה.
נו אז למה אתה מגן על וורמודגה כאילו שפטו אותך בבית משפט ואתה מנסה להוכיח את חפותך חח עזוב אותך כולה חומרים מי שרוצה שייקח מה שבא לו

נו אז למה אתה מגן על וורמודגה כאילו שפטו אותך בבית משפט ואתה מנסה להוכיח את חפותך חח עזוב אותך כולה חומרים מי שרוצה שייקח מה שבא לו
זה מה שרשמתי גם מקודם. פשוט אני משתמש בהם אז מרגיש צורך עז להגן... אם היה חרא ההייתי אומר.

אתה רציני?
מהסרטון הזה הבנת שמוכרים בלקאן בבתי מרקחת במולדובה?
אני תמיד רציני. ולא לא מהסרטון הזה אני מסיק מסקנות יש לי חבר שגר שם והוא גם אומר שזה כך.
הסרטון העלתי כי הבחור ביקש.

אני לא סומך על הסמכויות במולדובה שם הכל נקנה בכסף
יש בעיה , כסף פותר
יש לי במקרה כמה חברים שהיו חיים שם גם
עצם העובדה שאין פיקוח על החומר גלם ותהליך הייצור לא מבטיח שמה שרץ להם בבית מרקחת הוא חומר 100% פעיל באיכות הכי טובה

אני לא סומך על הסמכויות במולדובה שם הכל נקנה בכסף
יש בעיה , כסף פותר
יש לי במקרה כמה חברים שהיו חיים שם גם
עצם העובדה שאין פיקוח על החומר גלם ותהליך הייצור לא מבטיח שמה שרץ להם בבית מרקחת הוא חומר 100% פעיל באיכות הכי טובה
שחכתי לציין שזה שהם נמכרים שם בבתי מרקחת ברור שזה לא אומר שיש שם 100% חומר פעיל. האפך כרגע הם מייצרים זבל מסיבות כאלה ואחרות. אבל בזמנו שהשתמשתי היו טובים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית