עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה סתם רושם שטויות. יש חומרים מצויינים בארץ. בלקן חומר מצויין ותמיד היה, אף אחד לא הטיל בכך ספק אבל מכאן ועד לרשום שכל החומרים בארץ זבל זה פשוט לא נכון.אתה צודק, אבל מצד שני בארץ יש הרבה בעיות עם החומרים למשל שמסטרון זה פרופ, טורינבול זה דיבול, אנאבר זה וויני. פרימו זה לא פרימו. והעניין שהמחיר של טסט ושל טרן למשל הוא אותו מחיר או הפרש של עשרות שקלים כשחומר הגלם של הטרן ייקר הרבה יותר.
כאלה בעיות אתה לא שומע מבאלקן מקורי, מצד אחד יש להם מחיר ייקר מאוד אבל פראבולן, דקה, אנאדרול, פרימו שלהם הוא איכותי ותמיד אעדיף לקנות יותר ייקר כאלה חומרים כדי לא לקבל זבל בארץ.
מצד שני טסט וויני דיבול בולדנון וקלן בארץ אפשר להסתדר עם החומרים
תוםאתה סתם רושם שטויות. יש חומרים מצויינים בארץ. בלקן חומר מצויין ותמיד היה, אף אחד לא הטיל בכך ספק אבל מכאן ועד לרשום שכל החומרים בארץ זבל זה פשוט לא נכון.
כמה פעמים השתמשת בטרן? איפה בעולם ראית שויאל של טרן נמכר במחיר גבוה פי 7-8 מטסט (אפילו הקסבנזילקרבונאט)?...תום
בהזדמנות הזאת אני ישמח אם תסביר לי איך טרן שעולה פי 7 או 8 מטסט נמכר אותו מחיר של טסט
ומה שהכי מצחיק שזה אשכרה טרן
בטרן אם דופקים אותך אז אין שאלות, אתה מבין
ממש לא!!כמה פעמים השתמשת בטרן? איפה בעולם ראית שויאל של טרן נמכר במחיר גבוה פי 7-8 מטסט (אפילו הקסבנזילקרבונאט)?...
אתה מנסה באמצעות היגיון להוכיח לי שכל הטרן בארץ מחורבן ואני מסביר לך שכנראה שהטרן שאתה קנית היה כזה.
אז הדילר מוכר לך חומר גלם? בחיי שאני לא מבין לאן אתה חותר...ממש לא!!
אני מדבר על חומר גלם לא על ויאלים
חומר גלם טרן עולה פי 7 מטסט בדוק!
אתה יכול לזרוק כמה שמות אחיהטרנים הכי טובים מבחינת רווחי סייקל שניתקלתי בהם בשנתיים האחרונות יוצרו בישראל ונמכרו במחיר סביר.
תפסיקו להציג את בלקן כחברה שבה הכל טוב ויפה עד שלא נעשה שם סיור קבוצתי בשבילי היא כמו האנדרגראונד הכי לא וואו בארץ
היצרן של בלקן הוא בן אדם בשם אלין
כולם יודעים את הסיפור מאחוריו אהבתי גם שאתם אומרים שבלקן יותר טובים מבאייר אולי החומר שלהם לפעמים אוברדוז אבל אולי גם אנדר בפעמים אחרו ת
הכי מצחיק שאתם אומרים שפרימו שלהם אמיתי בלי לבדוק אותו לעומק כי פרימו זה לא חומר מורגש עם סימנים בולטים
יש אנדרגראונד זוועה ויש טוב מאוד
זה תלוי בי,צ,ר,ן
דווקא לבלקן מבחינת סטריליות אני לא רואה הוכחה לכך,אין פיקוח אין כלום
חברה כמו כל אנדרגראונד בעולם
והחומר גלם של טרן לא עולה פי6-8ממחיר של חומר גלם של טסו
אני יתקן אותך בריטיש דראגון לא הייתה שלו , אלא של שני שותפים , אלין הצטרף אליהם לאחר שההצלחה שלהם ודפק אותם . אם אתה לא יודע את ההיסטוריה תקרא עליהם בפורומים מחול וכתבות , גם את בראיין היצרן של סיינטרופ הוא דפק ובראיין פתח חברה בשם אקסיו לאב עם עוד בחור ישראלי מהארץ שכולם מכירים אותו עד שהם גם התפרקו והבחור הישראלי מוכר עבר לסיירוקס , עד היום לא סובלים את אלין יש הרבה לקוחות שרושמים עליו שהוא זבל של בן אדםאתה יודע .... כל פוסט שאתה מוציא מוציא יותר ויותר קטן.....
"היצרן של בלקן הוא בן אדם בשם אלין" .... באלקאן כיום מתופעלת על ידי אלין. אלין בשנת 2001 היה היצרן של BRITISH DRAGON - אולי חברת הסטרואידים UG הכי טובה שהייתה אי פעם.... כאילו גם אם באלקאן מיוצרת ומייצרת איך שאתה טוען, זה עדיין מיוצר על ידי הייצרן הכי טוב שהסתובב אי פעם בעולם ה UG .... אבל תמשיך. אני מחכה לראות את התגובה המפגרת הבאה שלך 😃
אני יכול לזרוק הרבה מאוד שמות. יעשה בפוסט יעודי.אתה יכול לזרוק כמה שמות אחי
מה שהראת בפוסט לא מדבר בכלל על מה שדיברתי מי שכתב את הפוסט הזה הוא מושחת , הוא כותב שהחומרים של בלקן הם פארמה , נו ו?... לאחר מכן הוא מציין 3 מעבדות אחת פארמה בגדר תרופות , השניה אנדרגראונד שעובד כרפואי אבל שוב זה אנדרגראונד והשלישי זה אנדרגראונד ייצור ביתי , מה שמכוון לאופציה השניה על בלקןצפה בקובץ המצורף 26507
http://blog.24hoursppc.org/category/steroid-manufacturers/
כמו שביקשת @LiorKim חקרתי וקראתי היסטוריה. קצת על חברות הסטרואידים הכי טובות שיש.... מדברים שם גם על בריטיש וגם על באלקאן וגם על החוקיות שלה.
בריטיש דרגון לא הייתה רק של אליןאתה יודע .... כל פוסט שאתה מוציא מוציא יותר ויותר קטן.....
"היצרן של בלקן הוא בן אדם בשם אלין" .... באלקאן כיום מתופעלת על ידי אלין. אלין בשנת 2001 היה היצרן של BRITISH DRAGON - אולי חברת הסטרואידים UG הכי טובה שהייתה אי פעם.... כאילו גם אם באלקאן מיוצרת ומייצרת איך שאתה טוען, זה עדיין מיוצר על ידי הייצרן הכי טוב שהסתובב אי פעם בעולם ה UG .... אבל תמשיך. אני מחכה לראות את התגובה המפגרת הבאה שלך 😃
איך אני שופט? משווה אותם לפי הרגשה בעיקר , לפי חוות דעת בשוק, וניסיון עם אחרות .Doc עדיין לא סיפרת איך אתה הולך להעמיד לדין ייצרן סטרואידים ug?
חברה טובה, חומרים זולים ועובדים ....גם בלו דראגון שצצה לה פתאום מספקת חומרים ממש טובים לא כואבים ועובדיםלמישהו מכאן יש התנסות עם טסט,בולד,טרן
של מקספרו?
ויכול לשתף בחוויות (טסט וטרן אסטר ארוך)