הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש ללא אימונים אחרי חיטוב

• פותח/ת השרשור Hasoi
  • פורסם בתאריך

Hasoi

משתמש מתחיל
80
10
נק' מוניטין:
45
80
10
היי חברים, אז בשעה טובה סיימתי חיטוב. הקטע שאני עתיד לעבור פרוצדורה שתמנע ממני אימונים לתקופה בערך של חודש. איך אפשר למזער את איבוד מסת השריר? למעט שמירה על מאזן נייטרלי, יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
דווקא יש! תתחיל מכאן: https://www.lbs.co.il/threads/66279/#post-890715 ותקרא את כל האשכול.

קודם כל תודה רבה על התגובה. את האמת ניסיתי להמנע משימוש בקיראטין מכיוון שהבנתי שלאחר הפסקת השימוש קיימת ירידה במשקלי עבודה ו"אנרגיה" במהלך האימון. ואני לא רוצה להיות תלוי במוצר מסוים.

ואני לא רוצה להיות תלוי במוצר מסוים.
לשיקולך, אבל אם המחקר אכן תקף וזה עשוי להמעיט את דלדול השריר שנגזר עליך בתקופת ההחלמה חבל לוותר עליו. תתייחס אליו כאל תרופה.

ובאופן כללי לא מפתחים תלות בקריאטין, מלבד האפקט הפסיכולוגי שציינת, כלומר הידיעה שהפסקת השימוש תגרע במקצת ממשקלי העבודה. אני מתקשה לראות מה הבעיה כאן, הרי לכל היותר אחרי הפסקת השימוש תגיע לאותם משקל עבודה אליהם היית מגיע ללא קריאטין בכלל כך שאתה לא מפסיד כלום, אבל אני יכול להבין למה מישהו מרגיש אחרת; ירידה במשקלי עבודה מבאסת בלי קשר לסיבה.

Back
למעלה תחתית