הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה אחרי חודש

איתי135

משתמש מתחיל
91
4
נק' מוניטין:
4
91
4
לפני
89924b82-dcb6-443e-aa37-e44a5e4c5013
Imgur: The most awesome images on the Internet
אחרי
Imgur: The most awesome images on the Internet
אשמח לתגובות ולומר לי עוד כמה זמן אני צריך להמשיך ומתי להתחיל חיטוב....

במקרה שלך אם אתה במסה עדיף לך להמשיך, לאכול נקי ועל פלוס נמוך ולנסות לנצל את התקופה של המסה כי בחיטוב אתה יורד גם בשריר.

• פותח/ת השרשור
במקרה שלך אם אתה במסה עדיף לך להמשיך, לאכול נקי ועל פלוס נמוך ולנסות לנצל את התקופה של המסה כי בחיטוב אתה יורד גם בשריר.
אוקיי
איך ההתקדמות של חודש?
ושמע אירובי זה טוב בזמן של מסה?
אני בן 14 (כמעט 15) שוקל 85 ומטר שמונים
ולכמה זמן אתה חושב שאני צריך להמשיך את תקופת המסה?

אוקיי
איך ההתקדמות של חודש?
ושמע אירובי זה טוב בזמן של מסה?
אני בן 14 (כמעט 15) שוקל 85 ומטר שמונים
ולכמה זמן אתה חושב שאני צריך להמשיך את תקופת המסה?

תעלה תמונה אחרי 3 חודש לפחות כי בחודש קשה לראות שינוי.
זה טוב אם אתה משלים את הקלוריות, אבל יכול להיות לא טוב להתאוששות אם אתה עושה תוכניות טובעניות כמו ss .
יחסית לגובהה אתה שוקל בסדר.
כמה שתמשיך תלוי בכמה תעלה בשומן ובשריר שזה תלוי בעיקר בתזונה. אין חוק שאומר עכשיו צריך חיטוב או עכשיו מסה. כעקרון לא ממשיכים מסה על אחוזי שומן גבוהים כמו מעל 20% ועדיף לא להתקרב לזה למרות שאני בעצמי תמיד על א"ש די גבוהה כי אני שונא חיטובים :S.

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה אחרי 3 חודש לפחות כי בחודש קשה לראות שינוי.
זה טוב אם אתה משלים את הקלוריות, אבל יכול להיות לא טוב להתאוששות אם אתה עושה תוכניות טובעניות כמו ss .
יחסית לגובהה אתה שוקל בסדר.
כמה שתמשיך תלוי בכמה תעלה בשומן ובשריר שזה תלוי בעיקר בתזונה. אין חוק שאומר עכשיו צריך חיטוב או עכשיו מסה. כעקרון לא ממשיכים מסה על אחוזי שומן גבוהים כמו מעל 20% ועדיף לא להתקרב לזה למרות שאני בעצמי תמיד על א"ש די גבוהה כי אני שונא חיטובים :S.
איך אני בודק את אחוזי השומן שלי?
תודה אחי לילה טוב!
וכן אני משלים את הקלוריות של האירובי

• פותח/ת השרשור
השאלה בשביל מה אתה צריך. תסתכל במראה, אם תראה שעלית יותר מדי בשומן ואתה רוצה לחטב אז תחטב, אם לא אז תמשיך מסה.

כמה קילו עלית בחודש הזה של המסה?
טוב תודה

Back
למעלה תחתית