הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Jeff Seid בצילומים ל- Iron Man

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
עד כמה שאני לא שונא את התחום הזה בכלל ואפילו אוהב אותו, לדעתי ג'ף סייד מבייש אותו.

• פותח/ת השרשור
Seid בן 21, תחשוב כמה אתה היית מתנהג שונה אם היית בנעליו בגילו.

אני מבין את זה, הוא צעיר והכל. אבל שאני רואה סרטונים שלו לפעמים זה מרגיש כאילו אני רואה פורנו גייז.

עד כמה שאני לא שונא את התחום הזה בכלל ואפילו אוהב אותו, לדעתי ג'ף סייד מבייש אותו.
כמו שכולם אומרים הוא חיקוי של zyzz, אבל עדיין לא רואה פה שום דבר רע, במיוחד שזה בתחום הבילדינג אז קצת אנשים בלי חולצה ממש לא הופכים את זה לפורנו גייז

כמו שכולם אומרים הוא חיקוי של zyzz, אבל עדיין לא רואה פה שום דבר רע, במיוחד שזה בתחום הבילדינג אז קצת אנשים בלי חולצה ממש לא הופכים את זה לפורנו גייז
חיקוי לא מוצלח. וזה לא פורנו גייז כי הוא בלי חולצה, זה פורנו גייז בגלל המוזיקה ברקע ואיך שמצלמים את הסרטונים שלו. מתרכזים על כל טיפת זיעה בגוף שלו וזה מרגיש כמו פורנו גייז.

ביץ',סייד גדול, חטוב, תותח.
אל תשכח טבעי כמו שהוא טוען 🤣
סתם האמת, אני חולה על סייד, יש לו גוף מטורף ואתה פשוט לא יכול להגיד שלא.

הוא טוען שהוא טבעי?
אני לא מבין את הקטע הזה שבילדרים על הסייקל ה-72 שלהם טוענים שהם אף פעם לא נגעו בחומרים.

הוא מאוד אסתטי, אין לי משהו נגד הגוף שלו, פשוט הגישה שלו מעצבנת.

לפי דעתי הוא נראה פשוט פגז . בעיקר בגלל שהוא בגיל שלי ונראה ככה ...
יש הרבה מה לקנא במראה של הבחור ובעיקר בלייף סטייל שלו .
לגבי ההתנהגות לא ראיתי משהו יוצא דופן בהתנהגות שלו . לפחות לא משהו שאחרים לא עושים ...

הוא מאוד אסתטי, אין לי משהו נגד הגוף שלו, פשוט הגישה שלו מעצבנת.
לא, כי זיז הוא לא מתרומם שמנסה לחיות כמו גבר ורוקד באמצע הרחוב.
בסך הכל, ככה כולם בתחום הזה, כולם מנסים להראות כמה הם נהנים מהחיים והשיט הזה.
הוא טוען שהוא טבעי?
אני לא מבין את הקטע הזה שבילדרים על הסייקל ה-72 שלהם טוענים שהם אף פעם לא נגעו בחומרים.
הוא עשה פוסט על זה באינסטגרם, ארוך וחופר. 95 על 1.83 7 א.ש טבעי
Sounds legit

לא, כי זיז הוא לא מתרומם שמנסה לחיות כמו גבר ורוקד באמצע הרחוב.
בסך הכל, ככה כולם בתחום הזה, כולם מנסים להראות כמה הם נהנים מהחיים והשיט הזה.

הוא עשה פוסט על זה באינסטגרם, ארוך וחופר. 95 על 1.83 7 א.ש טבעי
Sounds legit
בו זמנית אני לא מהלל את זיז.

מן הסתם הבחור מוזרק אבל בחיים לא יודה בזה מהסיבה הכי פשוטה: ספונסרים.
האנשים האלה מייצגים ומקבלים הרבה כסף מחברות הקשורות לתוספי תזונה מגזינים תוספים והכל, ביום שהוא יודה שהוא על חומרים זה ייצור ניגוד אינטרסים מובהק והוא יאבד ברגע כל ספונסר שהיה לו.

האמת אולי תחשבו שאני משוגע אבל סך הכל אני לא חושב שאפשר לפסול את העובדה שהוא טבעי רק על פי מראה .. כאילו אולי הוא איזה פצצה גנטית או אלוהים יודע מה. כל עוד הוא לא נכשל בבדיקות אז אנחנו מהצד לא יכולים להגיד מוזרק או לא.(אתם מוזמנים לפסול אותי אני בעד להשכיל)
וגם אם הוא כן מוזרק, תראו לי מישהו בן 21 עם כל חומר בעולם שנראה ככה? דווקא מעריך אותו מאוד בעיקר בגלל הגיל ואם הוא באמת טבעי אז הוא אליל.

האמת אולי תחשבו שאני משוגע אבל סך הכל אני לא חושב שאפשר לפסול את העובדה שהוא טבעי רק על פי מראה .. כאילו אולי הוא איזה פצצה גנטית או אלוהים יודע מה. כל עוד הוא לא נכשל בבדיקות אז אנחנו מהצד לא יכולים להגיד מוזרק או לא.(אתם מוזמנים לפסול אותי אני בעד להשכיל)
וגם אם הוא כן מוזרק, תראו לי מישהו בן 21 עם כל חומר בעולם שנראה ככה? דווקא מעריך אותו מאוד בעיקר בגלל הגיל ואם הוא באמת טבעי אז הוא אליל.
חוץ מאבי אסף

קובי יפרח בן 18 ולא רואה אותו
וגם לא רואה את אבי אסף

חבר מהחד"כ אצלנו בן 20, שוקל קרוב ל90 ק"ג, באותו הגובה של ג'ף ומתחת ל10% שומן. אני מכיר אותו שנים ובטוח שהוא טבעי, פשוט עילוי גנטי. בגלל זה אני לא קופץ לצעוק סטרואידים בכל פעם שמישהו נראה גדול מהנורמה.

חבר מהחד"כ אצלנו בן 20, שוקל קרוב ל90 ק"ג, באותו הגובה של ג'ף ומתחת ל10% שומן. אני מכיר אותו שנים ובטוח שהוא טבעי, פשוט עילוי גנטי. בגלל זה אני לא קופץ לצעוק סטרואידים בכל פעם שמישהו נראה גדול מהנורמה.
יש לך תמונה שלו?

• פותח/ת השרשור
אין ספק שיש עוד המון צעירים בחוץ עם פיזיק דומה ואפילו טוב יותר מזה של Seid, אבל ההבדל הוא שהאחרון מינף את זה לכדי הישגים על הבמה, עצמאות וביסוס כלכלי וגם הכרה בינלאומית, משהו שלא ניתן לומר על הקבוצה הראשונה. אז אולי זה מעט משעשע לצחוק עליו ועל השטויות שהוא עושה בגילו (הוא בן 21, סביר להניח שהיינו מתנהגים בצורה דומה אם היינו בנעליו), אבל העובדה היא שהוא מדוגמני הפיטנס המוצלחים והמוכרים ביותר כיום, כאשר השם שלו נאמר יחד עם דוגמנים אחרים מבוגרים הרבה יותר, כמו Lazer Angelov או Rob Riches.
לשים אותו באותו משפט כמו Zyzz זה לא ממש השוואה נאותה, במיוחד כאשר לאחרון יש רק כמה סרטונים ביוטיוב.

נראה טוב והכול. אבל דיק מהלך

Back
למעלה תחתית