עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שכולם אומרים הוא חיקוי של zyzz, אבל עדיין לא רואה פה שום דבר רע, במיוחד שזה בתחום הבילדינג אז קצת אנשים בלי חולצה ממש לא הופכים את זה לפורנו גייזעד כמה שאני לא שונא את התחום הזה בכלל ואפילו אוהב אותו, לדעתי ג'ף סייד מבייש אותו.
חיקוי לא מוצלח. וזה לא פורנו גייז כי הוא בלי חולצה, זה פורנו גייז בגלל המוזיקה ברקע ואיך שמצלמים את הסרטונים שלו. מתרכזים על כל טיפת זיעה בגוף שלו וזה מרגיש כמו פורנו גייז.כמו שכולם אומרים הוא חיקוי של zyzz, אבל עדיין לא רואה פה שום דבר רע, במיוחד שזה בתחום הבילדינג אז קצת אנשים בלי חולצה ממש לא הופכים את זה לפורנו גייז
ביץ',סייד גדול, חטוב, תותח.עד כמה שאני לא שונא את התחום הזה בכלל ואפילו אוהב אותו, לדעתי ג'ף סייד מבייש אותו.
הוא טוען שהוא טבעי?ביץ',סייד גדול, חטוב, תותח.
אל תשכח טבעי כמו שהוא טוען 🤣
סתם האמת, אני חולה על סייד, יש לו גוף מטורף ואתה פשוט לא יכול להגיד שלא.
הוא מאוד אסתטי, אין לי משהו נגד הגוף שלו, פשוט הגישה שלו מעצבנת.ביץ',סייד גדול, חטוב, תותח.
אל תשכח טבעי כמו שהוא טוען 🤣
סתם האמת, אני חולה על סייד, יש לו גוף מטורף ואתה פשוט לא יכול להגיד שלא.
לא, כי זיז הוא לא מתרומם שמנסה לחיות כמו גבר ורוקד באמצע הרחוב.הוא מאוד אסתטי, אין לי משהו נגד הגוף שלו, פשוט הגישה שלו מעצבנת.
הוא עשה פוסט על זה באינסטגרם, ארוך וחופר. 95 על 1.83 7 א.ש טבעיהוא טוען שהוא טבעי?
אני לא מבין את הקטע הזה שבילדרים על הסייקל ה-72 שלהם טוענים שהם אף פעם לא נגעו בחומרים.
בו זמנית אני לא מהלל את זיז.לא, כי זיז הוא לא מתרומם שמנסה לחיות כמו גבר ורוקד באמצע הרחוב.
בסך הכל, ככה כולם בתחום הזה, כולם מנסים להראות כמה הם נהנים מהחיים והשיט הזה.
הוא עשה פוסט על זה באינסטגרם, ארוך וחופר. 95 על 1.83 7 א.ש טבעי
Sounds legit
חוץ מאבי אסףהאמת אולי תחשבו שאני משוגע אבל סך הכל אני לא חושב שאפשר לפסול את העובדה שהוא טבעי רק על פי מראה .. כאילו אולי הוא איזה פצצה גנטית או אלוהים יודע מה. כל עוד הוא לא נכשל בבדיקות אז אנחנו מהצד לא יכולים להגיד מוזרק או לא.(אתם מוזמנים לפסול אותי אני בעד להשכיל)
וגם אם הוא כן מוזרק, תראו לי מישהו בן 21 עם כל חומר בעולם שנראה ככה? דווקא מעריך אותו מאוד בעיקר בגלל הגיל ואם הוא באמת טבעי אז הוא אליל.
יש לך תמונה שלו?חבר מהחד"כ אצלנו בן 20, שוקל קרוב ל90 ק"ג, באותו הגובה של ג'ף ומתחת ל10% שומן. אני מכיר אותו שנים ובטוח שהוא טבעי, פשוט עילוי גנטי. בגלל זה אני לא קופץ לצעוק סטרואידים בכל פעם שמישהו נראה גדול מהנורמה.