הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בהכוונת חבר בתוכנית ה-SS

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
חבר נרשם למכון בקרוב ואין לו שום ידע. פשוט כלום, שום דבר. הוא בטוח מפוצץ במיתוסים וכל הבולשיט הזה, והוא רוצה להתאמן רציני ולהשיג תוצאות כמובן.
אתם יכולים לשלוח לי מאמרים שמסבירים על מה זה מסה, חיטוב וכל מה שהוא בעקרון צריך בתכלס לדעת כדי להשיג תוצאות?
הוא יתחיל בתוכנית SS ביחד איתי..

עם הזמן, אתה פשוט הולך לוותר על זה. כל כך הרבה אנשים שאני מכיר נרשמו למכון ורציתי לעזור להם, אבל פשוט הבנתי שאנשים באים למכון בשביל לקטר, לא בשביל תוצאות.

• פותח/ת השרשור
עם הזמן, אתה פשוט הולך לוותר על זה. כל כך הרבה אנשים שאני מכיר נרשמו למכון ורציתי לעזור להם, אבל פשוט הבנתי שאנשים באים למכון בשביל לקטר, לא בשביל תוצאות.
פאק זה כל כך נכון :(
אתה לא מבין כמה ניסיתי לעזור למלא חברים שלי ואני משקיע מעצמי 500% יותר ממה שהם בכלל חושבים על להשקיע מעצמם..
נשבר לי כבר
הבאתי לו לקרוא את זה הוא כזה: מה לקרוא אין לי כוח
אז אמרתי לו: אין לך כוח? גם לי אין כוח לעזור לך

מסכים איתך, אבל בתור חבר צריך לפחות לנסות ולהציע את העזרה, אם אותו חבר לא מעוניין אז בעיה שלו, לא עניין של חיים ומוות בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך, אבל בתור חבר צריך לפחות לנסות ולהציע את העזרה, אם אותו חבר לא מעוניין אז בעיה שלו, לא עניין של חיים ומוות בכל מקרה
אני מציע גם למישהו שאני חבר כזה של אה מה קורה מה נשמע וכל זה
עזרתי כבר לאיזה 2-3 ילדים
לא שהם עשו עם זה משהו

אני מציע גם למישהו שאני חבר כזה של אה מה קורה מה נשמע וכל זה
עזרתי כבר לאיזה 2-3 ילדים
לא שהם עשו עם זה משהו
כן, למה לא להציע עזרה...
תשמע, לא כולם רוצים להתאמץ וללמוד את תרגילי הבסיס ולעשות אימונים שאתה מתאמץ לעשות ולא אוננות כלשהי. חוץ מזה גם הרבה אנשים שמתחילים להתאמן מפסיקים אחרי כמה זמן כי לא בזין שלהם לבזבז כמה שעות בשבוע שבהם אפשר לעשות משהו אחר (כמו לרבוץ על ספה מול טלוויזיה או מחשב).. ככה זה..

• פותח/ת השרשור
כן, למה לא להציע עזרה...
תשמע, לא כולם רוצים להתאמץ וללמוד את תרגילי הבסיס ולעשות אימונים שאתה מתאמץ לעשות ולא אוננות כלשהי. חוץ מזה גם הרבה אנשים שמתחילים להתאמן מפסיקים אחרי כמה זמן כי לא בזין שלהם לבזבז כמה שעות בשבוע שבהם אפשר לעשות משהו אחר (כמו לרבוץ על ספה מול טלוויזיה או מחשב).. ככה זה..
ולעזור התכוונתי אשכרה לעזור
3/4 מהידע שלי נתתי להם והם בכלל לא שמו זין ואני בספק שהם הקשיבו
חוץ מאחד שהוא גבר שהיה כיף רצח לעזור לו כי באמת מגיע לו
טוב הלכתי לישון
לילט

ולעזור התכוונתי אשכרה לעזור
3/4 מהידע שלי נתתי להם והם בכלל לא שמו זין ואני בספק שהם הקשיבו
חוץ מאחד שהוא גבר שהיה כיף רצח לעזור לו כי באמת מגיע לו
יש לי חבר כזה גם, באמת רציתי לעזור לו, הוא לא רצה להקשיב, הקשיב למדריך, עשה FBW של מכשירים (שבמשך חודש הוא התקדם בה) אח"כ AB של מכשירים שאותו מדריך הביא לו, ראה שהוא לא מתקדם הלך שוב למדריך, המדריך המליץ לו על גיינר (במקרה במכון גם מוכרים תוספים אז הוא קנה משם), ואחר כך הפסיק ללכת למכון אחרי זמן קצר

חבר נרשם למכון בקרוב ואין לו שום ידע. פשוט כלום, שום דבר. הוא בטוח מפוצץ במיתוסים וכל הבולשיט הזה, והוא רוצה להתאמן רציני ולהשיג תוצאות כמובן.
אתם יכולים לשלוח לי מאמרים שמסבירים על מה זה מסה, חיטוב וכל מה שהוא בעקרון צריך בתכלס לדעת כדי להשיג תוצאות?
הוא יתחיל בתוכנית SS ביחד איתי..
אנא שמור על כותרת עניינית להבא ולא סתמית כמו שהייתה.
הפעם שיניתי לך..

קצת ידע בסיסי בפסיכולוגיה יעזור לך להבין איזה מתאמן מותאם לSS ואיזה לא או עוד לא.אתה צריך להבין שזה משהו "חדשני" למי שלא התאמן בחיים או לא התאמן בחיים בתוכניות כוח. יש לך 3 תרגילים באימון, כל אחד 5 חזרות, משקלים עולים כל שבוע, לבנאדם הממוצע זה נשמע מוזר ומה שנשמע מוזר בד"כ נדחה. זה כמו שאתה תבוא לבנאדם שכל החיים השתמש באייפון ותתחיל לדחוף לו גלאקסי ולספר לו כמה זה מדהים וקטלני. הדבר הראשון שהוא ירצה להגיד לך זה עזוב אותי בשקט אני אוהב את האייפון שלי וכלום לא מעניין אותי.

אני ממליץ לעשות SS למי שאני רואה שיש לו ראש פתוח והוא לא יתחיל לחפש את הרע והמר רק כי התוכנית הזאת שונה מהתוכניות הבסיסיות.
אם חבר שלך הוא מה שנקרא "איש העולם השטוח" והוא לא יקבל את הרעיון כמו שצריך ממליץ לך לוותר עליו לבינתיים ולתת לו את הספייס שלו ולהתרכז בשלו.

אני הפסקתי בכלל להמליץ על תוכניות, במיוחד לחברים. כי זה חברים שלי שמתאמנים בצורה כלשהיא וכאשר אני ניסיתי ככה לייעץ ולהפנות למקורות אז ראיתי שהרבה פעמים נגיד לא קראו מקורות או עושים משהוא הפוך ממה שכתוב בתוכנית ואז באים אלי בתלונות, זה היה מעצבן אותי כי זה חברים והבנתי שחבל.
עכשיו אני מתאמן בראש שקט, יש חבר מהטכניון שראה את איך אני מתאמן ואיך אני מתקדם התעיין בעצמו שאל שאלות הפנתי אותו לאתר ולכתבות פה, ברגע שהוא התחיל לשאול אותי שאלות אם אפשר לעשות משהוא אחר ממה שרשום אמרתי לו "אני יודע שצריך לעשות ככה אבל תעשה מה שאתה רוצה אני לא יודע", פה השיחה הייתה נגמרת, ואחרי שבוע הוא היה חוזר למוטב 😃

בכל מקרה החברים הממש קרובים שלי מתאמנים בתוכנית של ABCD בערך ללא תוצאות, אבל אם זה מה שטוב להם מי אני שיגיד להם אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית