הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה מחפש רעיון לדרך להשיג את החלבון אחרי האימון

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
טוב אז אני צריך להשיג חלבון אחרי האימון, טונה לא בא בחשבון, קוטג' מתקלקל. (גם אין כסף לאבקת חלבון או חטיפי חלבון בשביל לקצר תהליכים)

יש לכם רעיונות לכריכים או דברים שאפשר להכין מהר שיעזרו לי להשיג את הכמות של חלבון אחרי האימון? (אני יודע שחלון הזדמנויות זה די broscience אבל פשוט יותר נוח לחלק את הארוחות במשך היום ככה..)
(יש העדפה למשהו שאפשר להכין מהר על הבוקר או לשים במקרר יום לפני כי אני יוצא מוקדם בבוקר לאימון ואין כוח להתעסק עם זה.)

תודה מראש ושבוע טוב.

סנדוויץ עם 2-3 פרוסות גבינה צהובה
רק שתדע אבקת חלבון היא אחת הדרכים הזולות להשיג חלבון

אבקת חלבון ישראלי אפשר להשיג באזור ה250 שקל והיא מכילה בסביבות 70 מנות,הרבה יותר זול מקוטג וטונה

פסטרמה,לא ממליץ באופן קבוע יום יומי כי יש בה המון נתרן ושלל ניטריטים..

מקורות חלבון זולים (מחיר ב-ש"ח לכל גרם חלבון):
1. אבקת חלבון מי-גבינה רגילה (הזמנה מהארץ או חו"ל)
2. חזה עוף
3. טונה בשמן (תסנן היטב, אפשר במסננת ביתית)
4. גבינה צהובה 5%/9%

• פותח/ת השרשור
מקורות חלבון זולים (מחיר ב-ש"ח לכל גרם חלבון):
1. אבקת חלבון מי-גבינה רגילה (הזמנה מהארץ או חו"ל)
2. חזה עוף
3. טונה בשמן (תסנן היטב, אפשר במסננת ביתית)
4. גבינה צהובה 5%/9%
סנדוויץ עם 2-3 פרוסות גבינה צהובה
רק שתדע אבקת חלבון היא אחת הדרכים הזולות להשיג חלבון

אולי שווה לשקול שנית אבקת חלבון? אם עושים את השייק עם חלב, והשייק יהיה בחוץ ~שעה וחצי, אז השייק יחמיץ לא? (סתם בשביל לדעת אם הגיוני לקחת מהבית לאחרי אימון בוקר שייק עם חלב)

ואם יש כסף לקופסת קוטג' אחרי כל אימון (אני יכול להשיג רק 9% אם זה משנה), אפשר לקחת? (שוב, זה יצטרך לחכות מחוץ למקרר ~שעה וחצי)
אותו דבר ל3~4 פרוסות גבינת צהובה 9%, וזה בסדר גם לאכול את זה על בסיס קבוע בכמות כל כך גדולה? (אני אוכל גם בכריכים בבית ספר)

הגבינה הצהובה אין בעיה,קוטג׳ להשאיר שעתיים בחוץ?חבל על האסלה שלך..
ואתה יכול לערבב את החלבון עם מים ישר אחרי האימון והכל בסדר

אולי שווה לשקול שנית אבקת חלבון? אם עושים את השייק עם חלב, והשייק יהיה בחוץ ~שעה וחצי, אז השייק יחמיץ לא? (סתם בשביל לדעת אם הגיוני לקחת מהבית לאחרי אימון בוקר שייק עם חלב)

ואם יש כסף לקופסת קוטג' אחרי כל אימון (אני יכול להשיג רק 9% אם זה משנה), אפשר לקחת? (שוב, זה יצטרך לחכות מחוץ למקרר ~שעה וחצי)
אותו דבר ל3~4 פרוסות גבינת צהובה 9%, וזה בסדר גם לאכול את זה על בסיס קבוע בכמות כל כך גדולה? (אני אוכל גם בכריכים בבית ספר)
מתמטיקה פשוטה:
1. אבקת חלבון ישראלית בסיסית מהמותגים המוכרים יותר (סופר-אפקט או אקסטרים ניוטרישיין) עולה ב @AminoShop כ-500 ש"ח לזוג (ראה הודעות שלהם בנושא מהעת האחרונה).
באבקת אקסטרים, למשל, יש סה"כ כ-1560 גרם חלבון (65 מנות הגשה, 24 גר' חלבון לכל מנה).
מחיר לגרם חלבון יהיה: 250/1560=0.16. 16 אגורות לגרם חלבון.
2. חזה עוף טרי בסופרים הזולים יותר (לא מתכוון למבצע מסויים), עולה כ-25 ש"ח לקילו לערך.
בקילו חזה עוף לפני בישול יש כ-250 גרם חלבון (25 גרם חלבון ל-100 ג' מוצר לפני בישול).
מחיר לגרם חלבון יהיה: 250/25 = 10 אגורות לגרם חלבון.

שים לב שאין הפרש משמעותי בין אבקת חלבון לחזה עוף, בהסתכלות על מחיר פר גרם חלבון.
ועוד ה-25 ש"ח לקילו חזה עוף זה במקרה הטוב - בסופר יחסית זול וללא מבצע.

כמובן שאבקת חלבון יתרונותיה הם בניידות קלה (ניתן לשים בשייקר/שקית/קופסא קטנה), זמינות מהירה (ערבוב קל למשך כמה שניות) ומגוון טעמים/מרקמים.

בקיצור - קנה אבקת חלבון ותהנה מיתרונותיה (לא חלון הזמדנויות "אנאבולי")

בהצלחה

גבינה לבנה, זה לא יתקלקל לך אחרי שעתיים

Back
למעלה תחתית