הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה השילב המתאים ביותר?

עודד

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב,
קראתי את המדריך לעליה במסה ורציתי לשאול שאלה,
לפי החישובים שעשיתי (לפי מה שהוסבר במדריך) יוצא שהBMR שלי הוא 1892 והRMR הוא 2270, אך אני יכול לדעת כמה קלוריות הגוף שלי צריך לקבל ביום בהתאם לנתונים שלי על מנת לתחזק אותו (ג 1.80, בן 36, משקל 85) ואיפה אני עומד מבחינת המאזן, חיובי שלילי או נטרלי, אני מתחיל אימונים לעליה במסה ואשמח לקבל טיפ או שניים לצורך קבלת תוצאות טובות.
בנוסף מה השילוב הנכון בין חלבון (serious mass) לקראטין?
תודה.

א. לא מומלץ להיות במאזן קלורי חיובי גדול מ500.
ב. כשאתה בונה תפריט תעלה אותו לפה לצורך חוות דעת.
ג.לפי איך שידוע לי אין איזשהו שילוב בין קריאטין וחלבון.

א. לא מומלץ להיות במאזן קלורי חיובי גדול מ500.
ב. כשאתה בונה תפריט תעלה אותו לפה לצורך חוות דעת.
ג.לפי איך שידוע לי אין איזשהו שילוב בין קריאטין וחלבון.
א. לא נכון. המאזן הקלורי החיובי הוא אינדיוידואלי לכל אחד. יש כאלה שיראו תוצאה יפה במאזן חיובי של 500, יש כאלה שחילוף החומרים שלהם מהיר יותר והם יצטרכו מאזן עוד יותר גבוה, של 1000+ אפילו. אני יודע שזאת השוואה מפגרת אבל בילדרים/ליפטרים מקצועיים גם עוברים באוף סיזן את ה10 אלף ולפעמים בהרבה. בקיצור, עניין אינדיוידואלי, כשאתה עובד במסה אתה צריך למצוא את המאזן החיובי האישי בשבילך שיראה לך תוצאות טובות בזמן שלא תהיה נטייה גדולה לעליה בשומן
ג. קודם כל SERIOUS MASS זה לא חלבון אלה גיינר (מתקן אותו לא אותך כנראה לא שמת לב). דבר שני שני המוצרים לא קשורים זה לזה ואין ביניהם איזה שילוב פשוט לוקחים אותם וזהו.

א. לא נכון. המאזן הקלורי החיובי הוא אינדיוידואלי לכל אחד. יש כאלה שיראו תוצאה יפה במאזן חיובי של 500, יש כאלה שחילוף החומרים שלהם מהיר יותר והם יצטרכו מאזן עוד יותר גבוה, של 1000+ אפילו. אני יודע שזאת השוואה מפגרת אבל בילדרים/ליפטרים מקצועיים גם עוברים באוף סיזן את ה10 אלף ולפעמים בהרבה. בקיצור, עניין אינדיוידואלי, כשאתה עובד במסה אתה צריך למצוא את המאזן החיובי האישי בשבילך שיראה לך תוצאות טובות בזמן שלא תהיה נטייה גדולה לעליה בשומן
ג. קודם כל SERIOUS MASS זה לא חלבון אלה גיינר (מתקן אותו לא אותך כנראה לא שמת לב). דבר שני שני המוצרים לא קשורים זה לזה ואין ביניהם איזה שילוב פשוט לוקחים אותם וזהו.
אם נתייחס אליו בתור מתאמן מתחיל והוא בן 36 שכנראה לא התאמן הרבה בחיים שלו אני יכול להניח שהחילוף חומרים יחסית איטי מה שאומר שלא מומלץ שהמאזן הקלורי שלו היה גדול יותר מיזה כי הוא פשוט ישמין.

אם נתייחס אליו בתור מתאמן מתחיל והוא בן 36 שכנראה לא התאמן הרבה בחיים שלו אני יכול להניח שהחילוף חומרים יחסית איטי מה שאומר שלא מומלץ שהמאזן הקלורי שלו היה גדול יותר מיזה כי הוא פשוט ישמין.
אני בדרך כלל אסכים עם הטענה שצריך להתייחס לכל מתאמן כמתאמן ממוצע אבל במקרה הספציפי הזה אני לא אגיד לבנאדם לא לעבור את המאזן הקלורי של ה500 כי אם הוא צריך יותר מזה אז אני לוקח על עצמי את האחריות שהוא יכשל בגלל העצה שלי. אתה מוכן לקחת את האחריות הזאת?

אני בדרך כלל אסכים עם הטענה שצריך להתייחס לכל מתאמן כמתאמן ממוצע אבל במקרה הספציפי הזה אני לא אגיד לבנאדם לא לעבור את המאזן הקלורי של ה500 כי אם הוא צריך יותר מזה אז אני לוקח על עצמי את האחריות שהוא יכשל בגלל העצה שלי. אתה מוכן לקחת את האחריות הזאת?
תאמת גם אני לא. אבל אתה לא יכול להגיד שזה לא שווה התייחסות לא חסר אנשים שאוכלים איך שבא להם והופכים לבלונים. 😉

• פותח/ת השרשור
אני לא בדיוק מתאמן מתחיל אבל אני מעוניין לגדול יותר......

קבצים מצורפים

• 20150217_120420.jpg
    20150217_120420.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 140
מסכים עם טנק בקטע הזה.
זה לא בהכרח קשור רק לכמה זמן הוא מתאמן
יש אנשיםשמתאמנים מתחילים/ממוצעים
שעדיין החילוף חומרים שלהם מהיר
והרגישות לאינסולין שונה
לכן ישנם אנשים שאכן ויצטרכו לצרוך מעל 500 קל' מ"הניטראלי" שלהם
לכן כל אחד צריך לבדוק כמה מתאים לו

עצה שעזרה לי תתחיל מ250 קל. מעל מאזן קלורי ניטראלי תראה אחרי שבוע שבועיים יחד עם האימונים
את המשקל והמראה
ותתקדם מישם תעלה בהדרגה עד שתגיע לX קל שמתאימים לגופך, בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית