עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה סטים עדיף לכל שריראני מעדיף את החלוקה של
A: חזה, כתפיים יד אחורית.
B: גב, רגליים יד קדמית.
העבודה על חזה, כתפיים ויד אחורית באותו אימון מאפשרת להם אחר כך התאוששות טובה, כנ"ל לגבי גב ויד קדמית.
קטונתי מלענות על זה. אני יכול להגיד לך שלי מרגיש הכי טוב מה שאני עושה עכשיו שזה 11 סטים חזה, 7 כתפיים, 4 יד אחורית. 10 גב 8 רגליים 6 יד קדמית.כמה סטים עדיף לכל שריר
התבלבלת, מדובר פה על תוכנית AB, לא ABCD, אז שריר גדול חייב להיות בין 9-10 סטים, וקטן בין 5-6. בינוני (שזה כתפיים) זה בין 7-8 סטים.אני אוהב לחלק ל 16-18 סטים לשריר גדול, ו- 6-9 לשריר קטן.
יש לך כאן תבניות מעולות לתוכניות AB:
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
לא התבלבלתי ולא נעליים, כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא.התבלבלת, מדובר פה על תוכנית AB, לא ABCD, אז שריר גדול חייב להיות בין 9-10 סטים, וקטן בין 5-6. בינוני (שזה כתפיים) זה בין 7-8 סטים.
אתה חייב לשים לב לחוסר ריכוז שלך, זה יכול להטעות אנשים.
אבל לא עושים 16-18 סטים לשריר גדול ב-ABלא התבלבלתי ולא נעליים, כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא.
נתתי עצה לגביי מה אני ממליץ והפניתי גם לפורטל שמכיל בעצמו תוכנית AB.
סטים שבועיים! לא פר אימוןאבל לא עושים 16-18 סטים לשריר גדול ב-AB
אאה אוקיי, אז היית צריך לציין את זה. יש כאלה שיחשבו שזה כל אימון.סטים שבועיים! לא פר אימון
זה כבר משהו אחר, שאתה צודק בו.אאה אוקיי, אז היית צריך לציין את זה. יש כאלה שיחשבו שזה כל אימון.
אני בדרך כלל כשאני רואה שאומרים לעשות מספר סטים לשריר מסוים, אז הכוונה היא באופן יומי.זה כבר משהו אחר, שאתה צודק בו.
להבא באמת אציין שמדובר במספר סטים שבועיים.. לא הנחתי שמישהו יחשוב לעבוד באימון 19 סטים על שריר גדול כלשהו 😵
עכשיו אתה מספר לי? אחרי 19 סטים של סקוואט?לא הנחתי שמישהו יחשוב לעבוד באימון 19 סטים על שריר גדול כלשהו
היה רגוע.. זה לא תקף על אנשים צהובים כמוך.עכשיו אתה מספר לי? אחרי 19 סטים של סקוואט?
יהושע ז"ל