ייעוץ Carb Nite - מישהו התנסה?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אני שוקל לעבור מדל פחמימה סטנדרטי (50-60 גרם) והעמסה אחת לשבוע לקארב ניט.
הבנתי שזה אומר להיות על 30 גרם או פחות של פחמימה ביום, ואחת לשבוע החל מ 5-6 בערב ועד השינה בטווח של 6-8 אפשר לאכול מכל הבא ליד.
עדיפות לסוכרים פשוטים.

יש למישהו התנסות עם התוכנית?

@יהב
@RussianHotGirl

אני שוקל לעבור מדל פחמימה סטנדרטי (50-60 גרם) והעמסה אחת לשבוע לקארב ניט.
הבנתי שזה אומר להיות על 30 גרם או פחות של פחמימה ביום, ואחת לשבוע החל מ 5-6 בערב ועד השינה בטווח של 6-8 אפשר לאכול מכל הבא ליד.
עדיפות לסוכרים פשוטים.

יש למישהו התנסות עם התוכנית?

@יהב
@RussianHotGirl

עד כמה זה שונה מלהיות בדל פחמימה על 30 גרם ולעשות העמסות אחת לשבוע?

• פותח/ת השרשור
עד כמה זה שונה מלהיות בדל פחמימה על 30 גרם ולעשות העמסות אחת לשבוע?
הקארבינג יהיה בטווח של 6-8 שעות ולא כל היום כמו בהעמסה רגילה.
וגם אין עדיפות לפחמימה מורכבת לפי מה שהבנתי

אני חושב שאם כבר אתה על פחמימה נמוכה עדיף להיות על עד 30 ופשוט יום אחד בשבוע להתפרק על מה שבא לך מ6 בערב עד שאתה הולך לישון.
לדניאל יש הרבה יותר ניסיון עם הקארבנייט והוא ירד איתה מלא

הקארבנייט זה פשוט לאכול מה שאתה רוצה מהערב עד השינה,
הדיאטה היא במקור לאנשים שלא מתאמנים אפילו אז זה לא בדיוק העמסה...
זה פשוט ״הפסקה״ מהדיאטה, אני אישית דוחף הכי הרבה אוכל שאני מסוגל שיספיק לי לאימונים לכל השבוע (מגיע ל4000-5000 קלוריות)...

ירדתי איתה די הרבה ואני מרגיש סבבה, אבל אני חושב שהמפתח הוא יותר בתצרוכת הקלורית והסיבה שבחרתי בה מלכתחילה זה שאני לא מהאלו שסופרים קלוריות וזה פשוט כמה עקרונות קלים לביצוע (להגביל ל-30 פחמימה, לא לאכול הרבה ביצים בלי מנת שומן מכובדת, לדחוף הרבה מאוד שומן גם ואחת ל5-7 יום לעשות קארב נייט)

• פותח/ת השרשור
הקארבנייט זה פשוט לאכול מה שאתה רוצה מהערב עד השינה,
הדיאטה היא במקור לאנשים שלא מתאמנים אפילו אז זה לא בדיוק העמסה...
זה פשוט ״הפסקה״ מהדיאטה, אני אישית דוחף הכי הרבה אוכל שאני מסוגל שיספיק לי לאימונים לכל השבוע (מגיע ל4000-5000 קלוריות)...

ירדתי איתה די הרבה ואני מרגיש סבבה, אבל אני חושב שהמפתח הוא יותר בתצרוכת הקלורית והסיבה שבחרתי בה מלכתחילה זה שאני לא מהאלו שסופרים קלוריות וזה פשוט כמה עקרונות קלים לביצוע (להגביל ל-30 פחמימה, לא לאכול הרבה ביצים בלי מנת שומן מכובדת, לדחוף הרבה מאוד שומן גם ואחת ל5-7 יום לעשות קארב נייט)
30 גרם פחמימה, חלבון כרגיל וכמה שיותר שומן בעצם?
למה לא לאכול ביצים בלי מנת שומן מכובדת, והאם כמות יפה של חמאה+שמנת נחשב כטוב עם ביצים במחבת?
אז לא ספרת קלוריות בעצם? ועדיין ירדת בקצב קבוע כל שבוע + שמרת על הכוח ?

30 גרם פחמימה, חלבון כרגיל וכמה שיותר שומן בעצם?
למה לא לאכול ביצים בלי מנת שומן מכובדת, והאם כמות יפה של חמאה+שמנת נחשב כטוב עם ביצים במחבת?
אז לא ספרת קלוריות בעצם? ועדיין ירדת בקצב קבוע כל שבוע + שמרת על הכוח ?

בינתיים מתוך 8 היה רק שבוע אחד שירדתי פחות מקילו ,
ביצים גורמים לתגובה כמו פחמימה פשוטה (החלמון מכיל פחמימה), וכן אני שם מלא חמאה פשוט.

עדיין מוקדם לדעתי להגיד ששמרתי על כוח

עם סקוואט 170 בלי רצועות לסינגל
נתתי 160 לשלשה ו-167 לסינגל ביום רע
עם בנץ 90 לשלשה עם עצירה נתתי 90 לשתי חמישיות ללא עצירה
ועם דדליפט 232.5 עם מוט af ובאמפרפלייטס נתתי 181 ל-7 עם מוט עקום מאוד לא גמיש ופלטות דקות (עושה הבדל די גדול)
בזמן שירדתי כאילו 19 קילו למרות שבתכלס זה יותר באיזור ה 10-11 קילו...

בשבועות הקרובים נדע כמה איבדתי/ אם איבדתי / אם עליתי בכוח....

• פותח/ת השרשור
בינתיים מתוך 8 היה רק שבוע אחד שירדתי פחות מקילו ,
ביצים גורמים לתגובה כמו פחמימה פשוטה (החלמון מכיל פחמימה), וכן אני שם מלא חמאה פשוט.

עדיין מוקדם לדעתי להגיד ששמרתי על כוח

עם סקוואט 170 בלי רצועות לסינגל
נתתי 160 לשלשה ו-167 לסינגל ביום רע
עם בנץ 90 לשלשה עם עצירה נתתי 90 לשתי חמישיות ללא עצירה
ועם דדליפט 232.5 עם מוט af ובאמפרפלייטס נתתי 181 ל-7 עם מוט עקום מאוד לא גמיש ופלטות דקות (עושה הבדל די גדול)
בזמן שירדתי כאילו 19 קילו למרות שבתכלס זה יותר באיזור ה 10-11 קילו...

בשבועות הקרובים נדע כמה איבדתי/ אם איבדתי / אם עליתי בכוח....
הבנתי, נשמע מעניין.
אז כלל המפתח מבחינתך הוא לשמור על ארוחות עם שומן גבוהה (לפחות בכאלה שמעורבות פחמימות)
ולא ממש ספרת קלוריות, נכון?
פשוט שמרת על ערכים טובים של חלבון וכל השאר לפי השובע?

נראה לי שאתחיל את זה מיום ראשון הבא, אתן לזה הזדמנות.

הבנתי, נשמע מעניין.
אז כלל המפתח מבחינתך הוא לשמור על ארוחות עם שומן גבוהה (לפחות בכאלה שמעורבות פחמימות)
ולא ממש ספרת קלוריות, נכון?
פשוט שמרת על ערכים טובים של חלבון וכל השאר לפי השובע?

נראה לי שאתחיל את זה מיום ראשון הבא, אתן לזה הזדמנות.
לא הקפדתי על כלום גם לא חלבון

הקפדתי על רק בשר , ובשר שמן גם (ירך עוף נגיד שירת אותי הרבה).
בכללי אני אוכל ביום 3-4 סוגי בשר שונים
רק ביצים עם הרבה חמאה / 1-2 ביצה קשה במקסימום
וכמה סקופים אבקת חלבון לסגור את החלבון בוודאות... (היום ימים של 120 והיו של 200 אני הרי אוכל לפי רעב).

• פותח/ת השרשור
לא הקפדתי על כלום גם לא חלבון

הקפדתי על רק בשר , ובשר שמן גם (ירך עוף נגיד שירת אותי הרבה).
בכללי אני אוכל ביום 3-4 סוגי בשר שונים
רק ביצים עם הרבה חמאה / 1-2 ביצה קשה במקסימום
וכמה סקופים אבקת חלבון לסגור את החלבון בוודאות... (היום ימים של 120 והיו של 200 אני הרי אוכל לפי רעב).
אחלה.
תודה על הפידבק ✌️

אני ניסיתי בזמנו את CBL, ממש אהבתי, פלוס ניראה לי הגיוני, לצערי תוכנית האימונים שלי אז הייתה ABC, אז התוצאות בסופו של דבר היו לא משהו מבחינת שימור מסת שריר, אבל הירידה הייתה טובה עד כמה שאני זוכר.
בעוד חודש וחצי אני יתחיל אותה ואתה עדיין תיהיה בחיטוב 😃

אפשר בקצרה מה זה? ממה שידוע לי ב CBL לא אוכלים פחמימות בחצי הראשון של היום, אחר כך עושים אימון ומסיום האימון עד סוף היום מעמיסים פחמימות. זה ככה? אם כן אז מה עושים ביום ללא אימון?

אפשר בקצרה מה זה? ממה שידוע לי ב CBL לא אוכלים פחמימות בחצי הראשון של היום, אחר כך עושים אימון ומסיום האימון עד סוף היום מעמיסים פחמימות. זה ככה? אם כן אז מה עושים ביום ללא אימון?
משהוא כזה כן, גם ביום של לא אימון אוכלים רק בערב. העלו פה את הספר אתה יכול לקרוא אותו. אני פושט כבר לא זוכר את כל מה שכדאי לעשות ולא לעשות.

בכל מקרה הגישה שאני הולך לעשות זה ביום אימון לאחר האימון להפציץ בקלוריות ולהיות ביום הזה יחסית בפלוס קטן, ויום אחרי זה להיות במינוס יותר גדול מהרגיל.

carb nite בנויה בצורה כזאת, שב10 ימים הראשונים הגוף כביכול מתרוקן ממאגרי הפחמימה שלו בגוף לגמרי, ובעצם לומד להשתמש בשומן.
לאחר 10 ימים, בערב יום העשירי מסביבות 6 בערב, אתה יכול לטחון אוכל כמה שבאלך, פחמימות פשוטות/קלות/גסות/מגעילות הכל 😃
העיקרון אומר שגם אם תדחוף כמות מטורפת של אוכל, אתה לא תשמין...

לאחר מכן אחת ל7 ימים, לא בדיוק 7 אפשר לשחק גם עם 5 לדעתי (5 מינימום) ... אתה נותן העמסה כזאת של לאכול מה שבאלך בערב.

אין פה עניין של פלוס/מינוס קלורי , רק עניין של הגבלת הפחמימה ל30 גרם בימים שהם לא הCBL.

• פותח/ת השרשור
בכל אופן החלטתי לנסות את זה מכיוון שבמילא אני על 50-70 פחמימה ביום ואני מרגיש טוב עם זה אז ארד ל 30 ואעשה אחת לשבוע במקום העמסה רגילה את הקארב ניט ואראה מה התוצאות.

בכל אופן החלטתי לנסות את זה מכיוון שבמילא אני על 50-70 פחמימה ביום ואני מרגיש טוב עם זה אז ארד ל 30 ואעשה אחת לשבוע במקום העמסה רגילה את הקארב ניט ואראה מה התוצאות.

תעדכן, גם אני חוזר להתמיד בתזונה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית