הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Carb Nite - מישהו התנסה?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אני שוקל לעבור מדל פחמימה סטנדרטי (50-60 גרם) והעמסה אחת לשבוע לקארב ניט.
הבנתי שזה אומר להיות על 30 גרם או פחות של פחמימה ביום, ואחת לשבוע החל מ 5-6 בערב ועד השינה בטווח של 6-8 אפשר לאכול מכל הבא ליד.
עדיפות לסוכרים פשוטים.

יש למישהו התנסות עם התוכנית?

@יהב
@RussianHotGirl

בכל אופן החלטתי לנסות את זה מכיוון שבמילא אני על 50-70 פחמימה ביום ואני מרגיש טוב עם זה אז ארד ל 30 ואעשה אחת לשבוע במקום העמסה רגילה את הקארב ניט ואראה מה התוצאות.
אתה מתכוון לאכול מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה (לאכול לשובע) או לשמור על ערכים מסויימים (חוץ מהפחמימה שאתה שומר בכל מקרה)?
כי אני מתלבט אם לעבור לקארבנייט כי אני שומע עליה תגובות מצויינות, ומצד אחד צריך להגביל פחמימה ל30 ומצד שני, כשחיפשתי ביוטיוב סרטונים של אנשי על הקארבנייט ומה שהם אוכלים ביום, כולם אכלו יחסית הרבה ירקות במהלך היום ובחישוב זריז, עברו בדי הרבה את הה30 גר׳ פחמימה.

בקיצור, אתה מתכוון יחסית לאכול הרבה ירקות עם הקארבנייט או לשמור על פחמימה כמה שיותר נמוכה?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לאכול מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה (לאכול לשובע) או לשמור על ערכים מסויימים (חוץ מהפחמימה שאתה שומר בכל מקרה)?
כי אני מתלבט אם לעבור לקארבנייט כי אני שומע עליה תגובות מצויינות, ומצד אחד צריך להגביל פחמימה ל30 ומצד שני, כשחיפשתי ביוטיוב סרטונים של אנשי על הקארבנייט ומה שהם אוכלים ביום, כולם אכלו יחסית הרבה ירקות במהלך היום ובחישוב זריז, עברו בדי הרבה את הה30 גר׳ פחמימה.

בקיצור, אתה מתכוון יחסית לאכול הרבה ירקות עם הקארבנייט או לשמור על פחמימה כמה שיותר נמוכה?
לשמור על ערכים.
30 גרם פחמימה ביום כולל כמה מלפפונים וגזרים.

לשמור על ערכים.
בקשר לירקות, נגיד עגבניות, גמבה, בצל, הפחמימות שם נחשבות פחמימות "רגילות" או שזה סיבים ולא צריך להחשיב אותם?

לשמור על ערכים.
בהנחה שגזר מכיל 8 גרם פחמימה ומלפפון עוד 3 גרם, אין לך ממש "כמה מלפפונים וגזרים", כי תזכור שגם מקורות החלבון והשומן שלך מכילים פחמימות.

• פותח/ת השרשור
בקשר לירקות, נגיד עגבניות, גמבה, בצל, הפחמימות שם נחשבות פחמימות "רגילות" או שזה סיבים ולא צריך להחשיב אותם?
רגילות למיטב ידיעתי
בעגבניה,גמבה וגזר למשל מדובר בפרוקטוז אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
בהנחה שגזר מכיל 8 גרם פחמימה ומלפפון עוד 3 גרם, אין לך ממש "כמה מלפפונים וגזרים", כי תזכור שגם מקורות החלבון והשומן שלך מכילים פחמימות.
ברוב מקורות השומן שלי אין פחמימות.
חמאה,שמן זית,טחינה
המעט מגיע לי מביצים,סקופ חלבון ושמנת 😋🍴

הצלחתי להכניס גזר ומלפפון לתפריט.
בסדר, לא "כמה".

קרציה.
😃

לא הבנתי,
אתה טוען שאין פרוקטוז בירקות או שיש ביחד עם סוגי פחמימה נוספים?
למה אין? בוודאי שיש. עניתי גם לך וגם ליוג'ין, ששאל אם זה סוכרים או סיבים. אז עניתי שחלק כך וחלק כך.

אבל לא שאלתי כלום 😛
אתה רואה? אתה אפילו לא צריך כבר לטרוח לשאול, אתה ישר מקבל תשובה 😛
יוג'ין, גנבת לי!!

אגב, מבדיקה קצרה ב-nutrition data, מסתבר שרוב הפחמימה בגזרים היא סוכרוז, והפרוקטוז מאד זניח.

מבדיקה קצרה ב-nutrition data, מסתבר שרוב הפחמימה בגזרים היא סוכרוז, והפרוקטוז מאד זניח.
אוקיי, נניח וזה גם מעניין מה שכתבת עכשיו,
איזה ירקות יש שמכילים סיבים בעיקר (אם לא בלבד) שאפשר לאכול בדל פחמימה (מתחת ל 30)?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, נניח וזה גם מעניין מה שכתבת עכשיו,
איזה ירקות יש שמכילים סיבים בעיקר (אם לא בלבד) שאפשר לאכול בדל פחמימה (מתחת ל 30)?
פעם קראתי שירקות ירוקים, אבל לא בטוח.

לא חושב שיש ירק שמכיל סיבים בעיקר. במלפפון מתוך 3 גרם פחמימה (תלוי בגודל שלו כמובן) יש בקושי חצי גרם סיבים. אתה יכול לבדוק על תרד, או חסה...

פעם קראתי שירקות ירוקים, אבל לא בטוח.
מבדיקה זריזה ב nutrition data
שעועית ירוקה: במאה גרם- 7.1 גר׳ פחמימה, 3.4 גר׳ סיבים, 1.4 גר׳ סוכרים. - 31 קלוריות.
ברוקולי: במאה גרם- 6.6 גר׳ פחמימה, 2.6 סיבים, 1.7 סוכרים ( 100 מ״ג סוכרוז, 490 מ״ג גלוקוז, 680 מ״ג פרוקטוז, 210 מ״ג לקטוז, 210 מ״ג מלטוז, 0.0 מ״ג גלקטוז ) - 30.9 קלוריות.

אפשרי להסתדר עם זה, בכמויות קטנות כמובן.

ד״א, עוד שניים מעניינים (מעניינים אותי, כי הם טעימים)
פטריות (שמפיניון): במאה גרם- 3.3 גר׳ פחמימה, 1 גר׳ סיבים, 1.7 סוכרים ( 1480 גלוקוז, 170 פרוקטוז, כל השאר 0 מ״ג ). - 22 קלוריות.
זיתים ירוקים: במאה גרם- 3.8 גר׳ פחמימה, 3.3 גר׳ סיבים, 0.5 סוכרים. - 145.

בקיצור, ירקות ירוקים בקטנה, זיתים בשפע, פטריות מדי פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית