הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Carb Nite - מישהו התנסה?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אני שוקל לעבור מדל פחמימה סטנדרטי (50-60 גרם) והעמסה אחת לשבוע לקארב ניט.
הבנתי שזה אומר להיות על 30 גרם או פחות של פחמימה ביום, ואחת לשבוע החל מ 5-6 בערב ועד השינה בטווח של 6-8 אפשר לאכול מכל הבא ליד.
עדיפות לסוכרים פשוטים.

יש למישהו התנסות עם התוכנית?

@יהב
@RussianHotGirl

אנחנו רק במאי, עוד קצת מוקדם לקבוע. מי יודע מה עוד יש לי באמתחת. 😃

(מצידי אפשר כמובן למחוק את התגובה שלי או, עדיף, את כל האשכול)

נקי או מלוכלך? אני עושה את זה נקי עם אורז חזה עוף טחינה ואבוקדו ובקר

זה ממש קל בשבילי יש לי קיבה ענקית חח אני סובל בחיטוב

ועם מלוכלכך אני סוגר לך 8-7 אלף בלי להתאמץ
ואני צנצנת ....
כנראה שאתה לא יודע לספור קלוריות או שאתה ממש שמן

אני עשיתי משהו בסגנון, הייתי כמה חודשים טובים בCBL וגם בהעמסה של פעם אחת בשבוע בסגנון של קראב נייט + CBL.
לפי דעתי זה יכול מאוד להתאים לאנשים מסוימים וחלק פחות מבחינת מטרות\משקל גוף\הרגלי אכילה\כסף\סדר יום וכו'.

התכוונתי מפחיד מבחינת להשמין, הרי זה חיטוב, אני מבין שצריך העמסה אבל 5 אלף זה לא מוגזם?

התכוונתי מפחיד מבחינת להשמין, הרי זה חיטוב, אני מבין שצריך העמסה אבל 5 אלף זה לא מוגזם?
דבר ראשון אני לא חושב שתגיע ל 5000 בחצי יום (הרי ההעמסה מתחילה אחה"צ), דבר שני פעם בשבוע אם תאכל יותר מדי לא נראה לי נורא

פעם בשבוע אם תאכל יותר מדי לא נראה לי נורא
אני לא יודע אם זה נורא, אבל זה מוסיף כ-700 קלוריות ליום בממוצע. הכמות המטורפת אולי לא נספגת באחוזים גבוהים, אבל בכל זאת... וכן, אני מכיר את הסיפור של Sam Feltham ודומיו, אבל לא ראיתי שום מחקר מבוקר שהגיע למשהו דומה, בטח לא עם שפע פחמימות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית