הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ [שאלה] רוצה להוריד קצת שומן

• פותח/ת השרשור fee
  • פורסם בתאריך
F

fee

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בן 18 וחצי גובה 1.70~ משקל 58 עכשיו יש לי כרס קטנה ואני רוצה להוריד אותה
בעיקרון אני כנראה יעשה אירובי 4 פעמים בשבוע בערך שעה

אני יודע שתזונה זה הכי חשוב אבל באופן עיקרוני אם אני עושה ציט קטן פעם פעמיים בשבוע זה מזיק? אני לא אחד שטוחן מגשי פיצה וכו'.

אני יודע שאין אפשר לעלות במסה וגם לחטב אבל אם מתאמן מתחיל הולך למכון כושר זה הגיוני שהוא גם יפתח שריר וגם ירד במשקל בחודש חודשיים הראשונים?

ויש הבדל מסוים אם מתחילים אירובי בסוף או בתחילת האימון בשני המצבים מסה\אירובי?

כמה חשוב לשלב אימון משקולות ומכונות בשביל ירידה במשקל?

האם ריצה זו הפעילות האירובית הכי משתלמת?

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם זה חודשים ראשונים אז אתה כן תפתח שרירים (יותר תקבל צורה טיפ טיפה, אי אפשר לקרוא לזה "שרירים"), ונראה לי שתרד באחוזי שומן גם...

אני בן 18 וחצי גובה 1.70~ משקל 58 עכשיו יש לי כרס קטנה ואני רוצה להוריד אותה
לאן אתה רוצה להגיע לתת משקל? זה קרוב רק עוד 8 קילו.. , דעה אישית תעלה במסת שריר תראה שתראה הרבה יותר טוב , מה גם חורף עכשיו אף אחד לא רואה את ה "כרס" הזו , תעשה חיטוב לקראת פברואר , ב4-5 חודשים הללו שנשארו תעשה תועלת רבה יותר עם העלאת מסת השריר.

אני יודע שתזונה זה הכי חשוב אבל באופן עיקרוני אם אני עושה ציט קטן פעם פעמיים בשבוע זה מזיק? אני לא אחד שטוחן מגשי פיצה וכו'.

לא , תחשוב שאם אתה אוכל 4 ארוחות ביום , כפול 7 = 28 ארוחות , ארוחה אחת שווה בערך ל4% מכלל הארוחות שלך , רק תחשב קלוריות ותקזז באותו היום מארוחות אחרות.

אני יודע שאין אפשר לעלות במסה וגם לחטב אבל אם מתאמן מתחיל הולך למכון כושר זה הגיוני שהוא גם יפתח שריר וגם ירד במשקל בחודש חודשיים הראשונים?
אצל מתאמן מתחיל זה בהחלט יכול להיות.(מתאמן מתחיל = פעם ראשונה נגע במשקולות בחייו , בד"כ , זה קורה גם אצל מתאמן "שמן" ).

ויש הבדל מסוים אם מתחילים אירובי בסוף או בתחילת האימון בשני המצבים מסה\אירובי?
כן , אירובי בתחילת האימון משפיע על ההתאוששות ועצימות האימון האנאירובי , לכן מומלץ לבצע אירובי לאחר האנאירובי (משקולות כדוגמא).

כמה חשוב לשלב אימון משקולות ומכונות בשביל ירידה במשקל?
חשוב מאוד כדי לשמר(לפחות) את מסת השריר הקיימת

האם ריצה זו הפעילות האירובית הכי משתלמת?
הפעילות האירובית הכי "משתלמת" , זו הפעילות שתיהיה על הדופק הכי גבוה לאורך הכי הרבה זמן באותו סישן (זמן) אימון.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית