הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה משמעותית בנשימה

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
נמצא כרגע בסייקל חיטוב טסט אננטט 750מג לשבוע, בולד 600 לשבוע, פרווירון 50מג ליום, טמוקסי 20מג ליום ואספירין 100מג ליום.
כרגע על כ10% ומשקל גוף 86 על גובה 1.77
זהו סייקל שני שאני מריץ בהרכב זהה, אני 8 שבועות בדיוק בתוך הסייקל הנוכחי (בקודם נפצעתי לאחר 10 שבועות ולא יכולתי להמשיך לצערי).
אני סובל מאסטמה ולאחרונה מרגיש ירידה משמעותית בנשימה למרות שבסייקל הקודם לא הרגשתי משהו דומה.
מה דעתכם?

בולדנון עשוי לגרום לעליה בכדוריות דם מה שעשוי לגרום לעליה בלחץ דם וכמו כן להקשות על הנשימה (צמיגות של הדם) אבל זה די בסתירה עם האספירין שאתה נוטל ..אז אין לי רעיון נוסף.
או בעצם אולי זה צירוף מקרים לעונת המעבר הגורמת לעליה בשכיחות התקפי האסטמה אצל רגישים ?

• פותח/ת השרשור
זו אופציה ראשונה אך הלחץ דם דווקא נמוך מעט (נע בין 120 על 60 ל116 על 61).
העניין הוא שאין צפצופים בריאות, קיבלתי מרשם לפרדניזון וכבר יומיים שאין שיפור.
אגב ב3 ימים האחרונים העלתי את מינון האספירין ל20מג לשלול צמיגות דם כבעיה ובאמת אין שיפור.

לגבי בלאק תבדוק אם הספק שלך
האתר שלהם נפל כבר כמה ימים,נראה שמשהו קורה שם
לגבי הרפואי...אם לא קנית בעצמך בבית מרקחת אז תעלה תמונות... יש הרבה זיופים של באייר

בלאק סגרו ת׳בסטה .
ותצלם את כל החומרים שלך נשתדל להגיד לך אם זה מקורי או לא .
@Tonyd

• פותח/ת השרשור
חברים אמינות החומרים לא מוטלת בספק.
את הטסט הוצאתי מבית המרקחת עצמו, ועם הבולד של בלאק בשילוב עם הטסט עליתי קרוב ל10 קג בכחודשיים, אני סומך על הדילר שלי ומכיר אותו אפילו לפני שהתחלתי להשתמש בחומרים ויודע גם שבלאק סגרו תבסטה, זה חומרים מבאצ'ים קודמים שמהם אני עובר לblue dragon.
אשמח אם תתייחסו לשאלה בפוסט הראשון.

כל הסטרואידים משפיעים על הנשימה(טום אומר את זה עם מילים חכמות יותר)
יש מצב שזה גם מהעליה החדה במסה.
תשלב ארובי ותגיד לי איך המרגש.(אם אין בעיה עם האסטמה לשלב אירובי)

כל הסטרואידים משפיעים על הנשימה(טום אומר את זה עם מילים חכמות יותר)
יש מצב שזה גם מהעליה החדה במסה.
תשלב ארובי ותגיד לי איך המרגש.(אם אין בעיה עם האסטמה לשלב אירובי)
אנחנו מרגישים את זה רק בטרן
אבל אצלו זה כנראה קיצוני יותר בגלל האסטמה

• פותח/ת השרשור
מבצע 40 דק אירובי 6 פעמים בשבוע, כרגע נמצא דווקט בחיטוב ומרגיש את קוצרי הנשימה.

מבצע 40 דק אירובי 6 פעמים בשבוע, כרגע נמצא דווקט בחיטוב ומרגיש את קוצרי הנשימה.
היו לך התקפות קוצר נשימה דומות ללא חומרים ?
חברה חדשה??
כן בלו דראגון זו חברה חדשה ועשה רושם ממש טוב
כבר סיפרתי לפני חודש בערך על חבר שעושה סייקל על החומרים שלהם ומאוד מרוצה
היום אני כבר דיי החלטי לגביהם - זה עובד וזה טוב !!
בשורה מרעננת בעיקר כאשר חברה כמו בלאק סגרה את הבסטה פתאום

נמצא כרגע בסייקל חיטוב טסט אננטט 750מג לשבוע, בולד 600 לשבוע, פרווירון 50מג ליום, טמוקסי 20מג ליום ואספירין 100מג ליום.
זהו סייקל שני שאני מריץ בהרכב זהה, אני 8 שבועות בדיוק בתוך הסייקל הנוכחי (בקודם נפצעתי לאחר 10 שבועות ולא יכולתי להמשיך לצערי).
אני סובל מאסטמה ולאחרונה מרגיש ירידה משמעותית בנשימה למרות שבסייקל הקודם לא הרגשתי משהו דומה.
מה דעתכם?
הירידה בנשימה זה בעיקר מעליה של 10 קילו בתקופה קצרה משקל גוף והנוזלים. אם אתה אומר שאתה בחיטוב תשלב אפי/או קלן ותכניס גם תוסף תזונה Q10 במינון כמה שיותר גבוה שאתה יכול להרשות לעצמך כלכלית ואתה תחזור לנשום כרגיל בלי התקפים. בעיקר אחרי שירד לך קצת המשקל.
זה קורה לרוב המתאמנים שעולים כ-10 קילו בזמן קצר לא רק בגלל האסטמה שלך.

• פותח/ת השרשור
שוב אני אסביר בקצרה:
בערך בדצמבר עשיתי סייקל שהיה מסה למשך כ10 שבועות - עליתי 10 קג ולא היו בעיות נשימה.

עכשיו אני בכלל בחיטוב ולא עולה במשקל ויש לי את קוצר הנשימה .

החומרים בשני הסייקלים זהים לחלוטין,

התקף אסטמה דומה היה לי לפני כשנתיים, אבל לא בצורה כזו - פה זה נבנה לאט לאט במשך כשבועיים וכשלי היה התקף זה בא במכה.

שוב אני אסביר בקצרה:
בערך בדצמבר עשיתי סייקל שהיה מסה למשך כ10 שבועות - עליתי 10 קג ולא היו בעיות נשימה.

עכשיו אני בכלל בחיטוב ולא עולה במשקל ויש לי את קוצר הנשימה .

החומרים בשני הסייקלים זהים לחלוטין,

התקף אסטמה דומה היה לי לפני כשנתיים, אבל לא בצורה כזו - פה זה נבנה לאט לאט במשך כשבועיים וכשלי היה התקף זה בא במכה.
שמע... הרופאים בארץ פח
@יניב ריז @Tom
אחד מאלה יכולים לעזור, זה ניראה לי משהו שבאמת צריך תשומת לב.
קטוטיפן וקלן יעזרו הקלן זו תרופה לאסטמה עם מחצית חיים ארוך כך במינון מינימלי

מה דעתכם?

אספירין הוא קונטרא אינדיקציה יחסית לאסטמה. תנסה להוריד אותו קודם ואז דווח אם אין שיפור יומיים למחרת.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aspirin-induced_asthma

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית