הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ l-citrulline / citrulline malate / arginine / agmatine sulfate

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
המטרה היא בעיקר פאמפ \ משהו שישפר לי את הביצועים.
מה אתם ממליצים?
יש לי נסיון עם סיטרולין מאלט והוא מעולה, כולי מתמלא ורידים.
אגמטין גם כן אבל פחות אפילו הרבה פחות.

ראיתי שהיה מדובר פה על ארגינין ו"סקופ" סוכר ענבים למרות שראיתי כמה מחקרים שהוכיחו שארגינין לא עובד בכלל.. גם אם כן, מה הכוונה לסקופ? 5 גרם?

והאם הפאמפ \ הרחבת כלי הדם שתיווצר באמת תעזור לי בביצועים? לפי ההגיון יותר דם לשריר יהיה יותר טוב אבל עד כמה זה כבר ישפיע?

תודה מראש לעונים 😃 .

לקחתי 6 גר' ציטרולין מאלט ו0.75 ג' אגאמטין,עשה את השרירים קשים עם תחושה של פאמפ,בלי וורידים,כנ''ל על חבר שצרך.

אין ערך מוסף בפאמפ מבחינת ביצועים.
ההרגשה נפלאה, זה נכון. אך זה מסתכם בזה בלבד.
ל-ציטרולין נגזרת חזקה ויעילה יותר מאשר המאלט. יחס ביניהם לקבלת אותו אפקט יהיה 2:1 לטובת המאלט (על כל 2 גרם מאלט מספיק 1 גרם נגזרת L).
השתמשתי לפני יותר משנתיים בל-ציטרולין של NOW במסגרת Pre Workout שהרכבתי בעצמי. הורגש פאמפ וזרימת דם טובה, אך גם התוסף עשה לי בחילה והרגשה שלמיובש מוזר בפה.

בשורה התחתונה לא הייתי ממליץ להקדיש כזו חשיבות לפאמפ או לתוסף ייעודי שעשוי להגבירו. אני, לאחר ניסיון עם הציטרולין, לא אקנה בשנית.

עדיף לעשות נפח גבוהה יותר או מנוחות קצרות בכדי להזרים דם ביתר קלות.

אגב, מעט פחמימות זמינות לפני אימון עשו לי כמעט את אותו אפקט. תמר 1 ויאללה לאימון (לא לחשוש לנפילת סוכר)

• פותח/ת השרשור
אין ערך מוסף בפאמפ מבחינת ביצועים.
ההרגשה נפלאה, זה נכון. אך זה מסתכם בזה בלבד.
ל-ציטרולין נגזרת חזקה ויעילה יותר מאשר המאלט. יחס ביניהם לקבלת אותו אפקט יהיה 2:1 לטובת המאלט (על כל 2 גרם מאלט מספיק 1 גרם נגזרת L).
השתמשתי לפני יותר משנתיים בל-ציטרולין של NOW במסגרת Pre Workout שהרכבתי בעצמי. הורגש פאמפ וזרימת דם טובה, אך גם התוסף עשה לי בחילה והרגשה שלמיובש מוזר בפה.

בשורה התחתונה לא הייתי ממליץ להקדיש כזו חשיבות לפאמפ או לתוסף ייעודי שעשוי להגבירו. אני, לאחר ניסיון עם הציטרולין, לא אקנה בשנית.

עדיף לעשות נפח גבוהה יותר או מנוחות קצרות בכדי להזרים דם ביתר קלות.

אגב, מעט פחמימות זמינות לפני אימון עשו לי כמעט את אותו אפקט. תמר 1 ויאללה לאימון (לא לחשוש לנפילת סוכר)
קודם כל תודה על התגובה המושקעת.
דבר שני, אין שום כל תועלת בזרימה מוגברת של דם לשריר? יותר חמצן, חומצות אמינו וכו?

מה עוד היה בפרי וורקאווט שלך?

לא הבנתי למה אל סיטרולין עדיף, אם המאלט נספג יותר טוב אז 6 גרם סיטרולין מאלט יהיה יעיל יותר מ3 גרם אל סיטרולין, ואין הםרש מחירים כזה גבוה לפי מה שאני זוכר...

איזה עוד יתרונות יהיו לפאמפ? אתה חושב שפאמפ יכול להוביל להיפרטרופיה?

קודם כל תודה על התגובה המושקעת.
דבר שני, אין שום כל תועלת בזרימה מוגברת של דם לשריר? יותר חמצן, חומצות אמינו וכו?

מה עוד היה בפרי וורקאווט שלך?

לא הבנתי למה אל סיטרולין עדיף, אם המאלט נספג יותר טוב אז 6 גרם סיטרולין מאלט יהיה יעיל יותר מ3 גרם אל סיטרולין, ואין הםרש מחירים כזה גבוה לפי מה שאני זוכר...

איזה עוד יתרונות יהיו לפאמפ? אתה חושב שפאמפ יכול להוביל להיפרטרופיה?
פאמפ הוא עניין סובייקטיבי.
אני חוויתי גדילה טובה גם תחת זמנים פחות "מפומפמים".
שוב, כל גוף לעניינו.
לפעמים אני עובד מעט פיזית בגינה בבית ומרגיש פאמפ ביד. זה אומר שאני מגביר היפרטרופיה?

אני יכול להגיד לך, בתור אחד שסיים חיטוב ארוך ומייגע של 5 חודשים, שאת עניין הפאמפ אני הכי זוקף לפחמימות ומצב הגליקוגן בגוף. בשיא בחיטוב הייתי מרוקן עד מאוד, ותחושת הפאמפ הוחלפה בתחושה של שריר כואב וחורק.
מאס שהתחלתי להעלות לאט לאט את כמות הפחמימה היומית, מצבי השתפר פלאים. הרגשה מעולה ואיכותית באימון. ממש כמו בימי המאסה הטובים. מעט קפאין גם עזר.

השורה התחתונה היא שאני לא מוצא סיבה לתסף מעבר בכל דבר שעשוי לשפר את הפאמפ או זרימת הדם. זה פשוט קורה מאליו, וטווח חזרות גבוה לצד זמינות אנרגיה בקרבת האימון עשויות לתרום שבעתיים להרגשה, מאשר תיסוף.

בPre Workout הבסיסי שלי יש קריאטין, קפאין ובטא אלאנין. גילוי נאות - לא אזמין שוב בטא אלאנין, למרות שאני אוהב את התוסף, רק מהסיבה שאת הערך המוסף שלו מתגמד לעומת יתר המרכיבים.

l arginine נותן פאמפ יפה מאוד אני משתמש בו הרבה רק הבעיה שהוא ממש ממש מלוח אבל אני מצליח לסבול את זה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית