הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מישהו שמשחק פוטבול?

sagi132

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
אני רואה פוטבול ומאוד מעניין אותי לשחק בקבוצה בארץ (אני מהקריות) הבעיה שאני בן 17 ואני לא יודע אם יש קבוצות לנוער וגם אם כן השאלה זה אם יקבלו אותי למרות שאין לי שום ניסיון וגם לא ממש מבין במשחק עצמו

אני רואה פוטבול ומאוד מעניין אותי לשחק בקבוצה בארץ (אני מהקריות) הבעיה שאני בן 17 ואני לא יודע אם יש קבוצות לנוער וגם אם כן השאלה זה אם יקבלו אותי למרות שאין לי שום ניסיון וגם לא ממש מבין במשחק עצמו
@יהב
@nlr666

איפה בקריות ?
אני מקריית אתא, משחק בקבוצה של הריאלי בחיפה. כעקרון זה נסיעה ארוכה אז קח בחשבון(מהמרכזית יש כל חצי שעה עגולה 146 שמגיע לבית בירם וזה אוטובוס של איזה 45 דקות) , אתה יכול לבוא מחר לאימון ניסיון ב3:45
אנחנו באוף סיזן ככה שאל תצפה לראות ציוד
אף אחד לא הבין משהו בפוטבול כשהוא התחיל לשחק, אל תדאג. מסבירים הכל
כמובן שהקבוצה היא לתיכון גילאים 14-גיוס

גם לא ממש מבין במשחק עצמו
חידת טריויה: איזה קוורטרבק פותח ב-NFL לא הכיר חוק בסיסי למדי, ועקב כך קבוצתו (אולי) הפסידה ניקוד? כדי שלא תסתבכו עם היסטוריה רחוקה, אני מדבר על משהו שקרה בעשור האחרון.

בין הפותרים יוגרל כרטיס לסופרבול למשחק הכנה של תל אביב פיונירס.

חידת טריויה: איזה קוורטרבק פותח ב-NFL לא הכיר חוק בסיסי למדי, ועקב כך קבוצתו (אולי) הפסידה ניקוד? כדי שלא תסתבכו עם היסטוריה רחוקה, אני מדבר על משהו שקרה בעשור האחרון.

when you don't know the answer, just say Tom Brady.
well that didn't go well on my last math test

• פותח/ת השרשור
איפה בקריות ?
אני מקריית אתא, משחק בקבוצה של הריאלי בחיפה. כעקרון זה נסיעה ארוכה אז קח בחשבון(מהמרכזית יש כל חצי שעה עגולה 146 שמגיע לבית בירם וזה אוטובוס של איזה 45 דקות) , אתה יכול לבוא מחר לאימון ניסיון ב3:45
אנחנו באוף סיזן ככה שאל תצפה לראות ציוד
אף אחד לא הבין משהו בפוטבול כשהוא התחיל לשחק, אל תדאג. מסבירים הכל
כמובן שהקבוצה היא לתיכון גילאים 14-גיוס
אני מקרית חיים.
אני אראה אם אני יוכל להגיע לזה...זה נשמע רחוק ובעייתי להגיע אבל ניראה אולי אני אגיע

דונובן מקנאב

אני מקרית חיים.
אני אראה אם אני יוכל להגיע לזה...זה נשמע רחוק ובעייתי להגיע אבל ניראה אולי אני אגיע
אתה יודע, תירוצים זה קל למצוא. אני מקרית אתא ככה שהמרחק הוא אותו מרחק.
אם אתה באמת אוהב משהו אפשר גם לסוע כל יום לת''א בשבילו

דונובן מקנאב
12 נקודות.
דונובן מקנאב
ולטובת מי שלא יודע את הסיפור, הנ"ל לא ידע שאם יש שויון בתוצאה לאחר ההארכה, הנקודה מתחלקת בין הקבוצות, שלא כמו ב NBA שם אפשר להאריך עוד ועוד עד שהפור נופל.

חוקת הפוטבול היא אומנם ספר חוקים עב כרס שמצריך הרבה מומחיות, עד כדי כך שגם שדרים ופרשנים ותיקים נתקלים מדי פעם בסיטואציות בהן הם לא יודעים מה אומרת החוקה וצריכים להעזר בגורו מסוגו של מייק פררה כדי להבין מה הולך שם, אבל איך אפשר לא לדעת שאפשר לסיים משחק בתיקו? האדון מקנאב לא הסתכל אפילו פעם אחת בחייו בטבלה וראה שיש אפשרות כזאת? קוורטרבק פותח ב-NFL יודע על פוטבול פחות ממה שאני ידעתי אחרי חודש של צפיה, ואפילו רון קאופמן מבין? משונה עד בלתי נתפס.

12 נקודות.

ולטובת מי שלא יודע את הסיפור, הנ"ל לא ידע שאם יש שויון בתוצאה לאחר ההארכה, הנקודה מתחלקת בין הקבוצות, שלא כמו ב NBA שם אפשר להאריך עוד ועוד עד שהפור נופל.

חוקת הפוטבול היא אומנם ספר חוקים עב כרס שמצריך הרבה מומחיות, עד כדי כך שגם שדרים ופרשנים ותיקים נתקלים מדי פעם בסיטואציות בהן הם לא יודעים מה אומרת החוקה וצריכים להעזר בגורו מסוגו של מייק פררה כדי להבין מה הולך שם, אבל איך אפשר לא לדעת שאפשר לסיים משחק בתיקו? האדון מקנאב לא הסתכל אפילו פעם אחת בחייו בטבלה וראה שיש אפשרות כזאת? קוורטרבק פותח ב-NFL יודע על פוטבול פחות ממה שאני ידעתי אחרי חודש של צפיה, ואפילו רון קאופמן מבין? משונה עד בלתי נתפס.
האמת שחשבתי על מייקל ויק
אבל לא הייתי רחוק..שניהם דרעקים מהאיגלס

12 נקודות.

אתה תופתע לגלות שכל שנה בערך כשיש תיקו יש שחקן אחד שמגיב בפליאה שהוא לא ידע שקיים תיקו בפוטבול.
לול.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע, תירוצים זה קל למצוא. אני מקרית אתא ככה שהמרחק הוא אותו מרחק.
אם אתה באמת אוהב משהו אפשר גם לסוע כל יום לת''א בשבילו
מתי עוד יש לכם אימונים?
וכשאתה אומר מהמרכזית אתה מתכוון לתחנה המרכזית בחוצות המפרץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית