עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חידת טריויה: איזה קוורטרבק פותח ב-NFL לא הכיר חוק בסיסי למדי, ועקב כך קבוצתו (אולי) הפסידה ניקוד? כדי שלא תסתבכו עם היסטוריה רחוקה, אני מדבר על משהו שקרה בעשור האחרון.גם לא ממש מבין במשחק עצמו
when you don't know the answer, just say Tom Brady.חידת טריויה: איזה קוורטרבק פותח ב-NFL לא הכיר חוק בסיסי למדי, ועקב כך קבוצתו (אולי) הפסידה ניקוד? כדי שלא תסתבכו עם היסטוריה רחוקה, אני מדבר על משהו שקרה בעשור האחרון.
בין הפותרים יוגרל כרטיס לסופרבוללמשחק הכנה של תל אביב פיונירס.
אני מקרית חיים.איפה בקריות ?
אני מקריית אתא, משחק בקבוצה של הריאלי בחיפה. כעקרון זה נסיעה ארוכה אז קח בחשבון(מהמרכזית יש כל חצי שעה עגולה 146 שמגיע לבית בירם וזה אוטובוס של איזה 45 דקות) , אתה יכול לבוא מחר לאימון ניסיון ב3:45
אנחנו באוף סיזן ככה שאל תצפה לראות ציוד
אף אחד לא הבין משהו בפוטבול כשהוא התחיל לשחק, אל תדאג. מסבירים הכל
כמובן שהקבוצה היא לתיכון גילאים 14-גיוס
דונובן מקנאבחידת טריויה: איזה קוורטרבק פותח ב-NFL לא הכיר חוק בסיסי למדי, ועקב כך קבוצתו (אולי) הפסידה ניקוד? כדי שלא תסתבכו עם היסטוריה רחוקה, אני מדבר על משהו שקרה בעשור האחרון.
בין הפותרים יוגרל כרטיס לסופרבוללמשחק הכנה של תל אביב פיונירס.
אתה יודע, תירוצים זה קל למצוא. אני מקרית אתא ככה שהמרחק הוא אותו מרחק.אני מקרית חיים.
אני אראה אם אני יוכל להגיע לזה...זה נשמע רחוק ובעייתי להגיע אבל ניראה אולי אני אגיע
12 נקודות.דונובן מקנאב
ולטובת מי שלא יודע את הסיפור, הנ"ל לא ידע שאם יש שויון בתוצאה לאחר ההארכה, הנקודה מתחלקת בין הקבוצות, שלא כמו ב NBA שם אפשר להאריך עוד ועוד עד שהפור נופל.דונובן מקנאב
האמת שחשבתי על מייקל ויק12 נקודות.
ולטובת מי שלא יודע את הסיפור, הנ"ל לא ידע שאם יש שויון בתוצאה לאחר ההארכה, הנקודה מתחלקת בין הקבוצות, שלא כמו ב NBA שם אפשר להאריך עוד ועוד עד שהפור נופל.
חוקת הפוטבול היא אומנם ספר חוקים עב כרס שמצריך הרבה מומחיות, עד כדי כך שגם שדרים ופרשנים ותיקים נתקלים מדי פעם בסיטואציות בהן הם לא יודעים מה אומרת החוקה וצריכים להעזר בגורו מסוגו של מייק פררה כדי להבין מה הולך שם, אבל איך אפשר לא לדעת שאפשר לסיים משחק בתיקו? האדון מקנאב לא הסתכל אפילו פעם אחת בחייו בטבלה וראה שיש אפשרות כזאת? קוורטרבק פותח ב-NFL יודע על פוטבול פחות ממה שאני ידעתי אחרי חודש של צפיה, ואפילו רון קאופמן מבין? משונה עד בלתי נתפס.
ויק היה בטח מרגיש כמו בבית באשכול שמדבר על זריקת כלבים למדורה...האמת שחשבתי על מייקל ויק
אתה תופתע לגלות שכל שנה בערך כשיש תיקו יש שחקן אחד שמגיב בפליאה שהוא לא ידע שקיים תיקו בפוטבול.12 נקודות.
ולטובת מי שלא יודע את הסיפור, הנ"ל לא ידע שאם יש שויון בתוצאה לאחר ההארכה, הנקודה מתחלקת בין הקבוצות, שלא כמו ב NBA שם אפשר להאריך עוד ועוד עד שהפור נופל.
חוקת הפוטבול היא אומנם ספר חוקים עב כרס שמצריך הרבה מומחיות, עד כדי כך שגם שדרים ופרשנים ותיקים נתקלים מדי פעם בסיטואציות בהן הם לא יודעים מה אומרת החוקה וצריכים להעזר בגורו מסוגו של מייק פררה כדי להבין מה הולך שם, אבל איך אפשר לא לדעת שאפשר לסיים משחק בתיקו? האדון מקנאב לא הסתכל אפילו פעם אחת בחייו בטבלה וראה שיש אפשרות כזאת? קוורטרבק פותח ב-NFL יודע על פוטבול פחות ממה שאני ידעתי אחרי חודש של צפיה, ואפילו רון קאופמן מבין? משונה עד בלתי נתפס.
אכן, אופתע.אתה תופתע לגלות
מתי עוד יש לכם אימונים?אתה יודע, תירוצים זה קל למצוא. אני מקרית אתא ככה שהמרחק הוא אותו מרחק.
אם אתה באמת אוהב משהו אפשר גם לסוע כל יום לת''א בשבילו
מרכזית המפרץמתי עוד יש לכם אימונים?
וכשאתה אומר מהמרכזית אתה מתכוון לתחנה המרכזית בחוצות המפרץ?