הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט מחליק בדדליפט

• פותח/ת השרשור mik133
  • פורסם בתאריך

mik133

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
שלום התחלתי לעשות דדליפט לפני כחודשיים וחצי וב2 האימונים האחרונים שמתי לב שהמוט מתחיל להחליק לי שאני מגיע למשקל עבודה אני משמש בdouble overhead grip יענו מחזיק רגיל..
השאלה שלי האם זה בסדר שבמשקל של 87קילו זהמחליק לי והאם זה בסדר לעבור לאחיזה הפוכה במשקל עבודהובחימום לעשות אחיזה רגילה?????

double overhand*

לפי מה שאני הבנתי זה עניין של כוח GRIP, תחפש ביוטיוב דרכים לעבוד על זה.

האחיזה הזאת היא האידיאלית כביכול, אבל בסוף תגיע למשקלים שלא תוכל לעבוד איתה...

אז או שתעשה אחיזה משולבת, או שתעשה אחיזה עם נעילת אגודל (כואב מוות בהתחלה)

ככה אני עושה בתחילת האימון בחימום עושה אחיזה רגילה כאשר המשקל עוד לא כבד ולאחר מכן שמתחיל לצבור קצת משקל כל פעם יד אחרת מקדימה והיד השניה מאחור ומחליף כל סט אחיזה,זה בסדר גמור יש לך אפשרו גם ליקנות רצועות כאלה שאמורות לעזור

מגנזיום,
במיוחד במזג האוויר העכשיווי, הידיים נוטות להזיע מה שגורם להחלקה...

תתחיל ממגנזיום, לדעתי מוקדם מידי לעשות אחיזה משולבת, תחכה לתגובות של מנוסים ממני.

אין בעיה לעבור לאחיזה משולבת במשקל שקשה לך להחזיק באחיזה רגילה. בסטים של החימום תעשה אחיזה רגילה ותראה שעם הזמן אתה תוכל לעשות יותר משקל גם באחיזה רגילה. ותקנה מגנזיום גם.

לא כל המכונים מסיכימים להשתמש במגנזיום
אם לא תראה בכך פחיתות כבוד לנקות אחרי שאתה מסיים את התרגיל, יש סיכוי טוב שהם ישנו את דעתם (אלא אם כן מדובר ברשת גדולה עם תקנון מחייב).

אם לא תראה בכך פחיתות כבוד לנקות אחרי שאתה מסיים את התרגיל, יש סיכוי טוב שהם ישנו את דעתם (אלא אם כן מדובר ברשת גדולה עם תקנון מחייב).

מה הקשר לפחיתות כבוד? למה למהר להסיק מסקנות?
אצלנו בעל המכון שהוא גם ה"מדריך" לא מרשה להשתמש במגנזיום, גם לא בנוזלי.

יותר מכך, הליפטרים שמגזמים עם המשקלים הוא פשוט לא מחדש להם את המנוי

מה הקשר לפחיתות כבוד? למה למהר להסיק מסקנות?
לא הסקתי שום מסקנה, אני הרי לא מכיר אותך. מישהו פעם טען בהקשר דומה שזה לא התפקיד שלו לנקות או משהו דומה. אם מסיבה כלשהי נפגעת אני מתנצל.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים!אני ישתמש כנראה באחיזה משולבת בסטים של עבודה ויתחמם עם אחיזה רגילה,וגם יברר לגבי המגנזיום,תודה על העזרה!!!!!

1.אחיזה משולבת
2.מגנזיום
3.עבודה על גריפ למרות שזה לא רעיון טוב בשבילך כרגע. תתרכז בבסיס

אחיזה משולבת במשקל עבודה. בחימום תישאר עם האחיזה הרגילה.
אפשר להוסיף קצת עבודה על האחיזה בחימום, בצורה של החזקה חזקה יותר של המוט, או החזקה סטטית בסוף התנועה של החזרה האחרונה בחימום.

עבודה עם אחיזה רגילה כל עוד אתה יכול ואחיזה משולבת כשאתה לא יכול. בכל מקרה מגנזיום זה ציוד הכרחי לתיק האימונים שלך, ואם זה יסייע לך למשוך יותר את האחיזה הרגילה - דיינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית