אתה נגש מחר ל806 לא? אז עדיין לא הצלחת ☝️ אבל אני מאמין שמחרתיים יהיה לך 60% מההצלחה.הצלחתי בשניהם הגשמתי את הייעוד שלי? 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה נגש מחר ל806 לא? אז עדיין לא הצלחת ☝️ אבל אני מאמין שמחרתיים יהיה לך 60% מההצלחה.הצלחתי בשניהם הגשמתי את הייעוד שלי? 🤣
יהיה בסדר 😃 הוגשתי על 90 אז מה הסיכוי שיהיה ציון לא טוב..אתה נגש מחר ל806 לא? אז עדיין לא הצלחת ☝️ אבל אני מאמין שמחרתיים יהיה לך 60% מההצלחה.
אני עליתי פשוט מ-4 במחצית השנייהלהצליח ב5 יחל יותר קל מלהגיע ל140 סקוואט 🙄
אתה אפס.מוגש על 73 אחרי שהוצאתי 40 כול החיים ב5 יחידות מרוצה ביותר 👑
כן, לא אמור להיות קשה אבל פעם ב.. המפמרית שם כנראה קיבלה פטיש בראש אז היא דופקת מבחן קשהיהיה בסדר 😃 הוגשתי על 90 אז מה הסיכוי שיהיה ציון לא טוב..
בהצלחה 😃אני עליתי פשוט מ-4 במחצית השנייה
והיו נושאים שלא ידעתי , מבחינת ראש אני בסדר.
רק היה חסר זמן פיזית נטו לתרגל.
זה לא שלא ניסיתי, עשיתי 6 מבחנים המחצית ובסופו של דבר הגעתי ל״מגן״ 57 שאי אפשר באמת לגשת עם זה...
יוני-יולי-אוגוסט וספטבר בחלקו , כל יום מתרגל בבית ובא שנה הבאה להפציץ 🕴
בהצלחה חברה! נקווה לבחינה הוגנת.
כמובן בהצלחה לכל הניגשים גם 😃
מתאמן !=רוצה ללמוד שם 😅מי שמתאמן בטכניון חייב להפציץ בבגרות במתמטיקה, אין לך ברירה אלא להצליח 😉
שיהיה בהצלחה!
כמה אתה עושה ?רציתי לראות איך זה אז נכנסתי לראות בחינה באינטרנט של 803.
למה זה כזה קל ? ודהפאק
אם אני נרשם ביולי לטכניון אני עדיין מפציץ בבגרות?מי שמתאמן בטכניון חייב להפציץ בבגרות במתמטיקה, אין לך ברירה אלא להצליח 😉
שיהיה בהצלחה!
תראה את 801רציתי לראות איך זה אז נכנסתי לראות בחינה באינטרנט של 803.
למה זה כזה קל ? ודהפאק
ווווואי שיט לא למדתי ל801 אני בטוח יכשל!!@!$!@$ 🤬תראה את 801
"לדני היה תפוח, איך קראו לדני"
כל אחד והידע שלו 😃 לא נשפוט, שיהיה בהצלחהווווואי שיט לא למדתי ל801 אני בטוח יכשל!!@!$!@$ 🤬
למדת ללשון א׳ ?ווווואי שיט לא למדתי ל801 אני בטוח יכשל!!@!$!@$ 🤬
אני טכמה אתה עושה ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.תראה את 801
"לדני היה תפוח, איך קראו לדני"
שמע הוא לא לומד בתיכון בכלל העיפו אותו בכיתה י', אין לך מה לדבר איתו.למדת ללשון א׳ ?
הציון שלי בלשון א מסביר את "יכשל"למדת ללשון א׳ ?
נו ואיך אתה עושה את זה בדיוק?אני ט
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*.
הסתכלתי על 801
AD צלע במקבילית על ראשית הצירים שאורכו 12. שיעורי הנקודה A (-2,0 מצא את שיעורי הנקודה D
בא לי לבכות
are you fucking kidding meנו ואיך אתה עושה את זה בדיוק?