נק' מוניטין:
566
- 939
- 312
שמע גם 803 לא בשמיים.. אני אישית מוגש על 100 ולא לומד דקה..(לא בשיעורים ולא בבית)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה שאלון@Kartalajan
גם אתה נלחצת בשאלה של הסדרה חשבונית מחשד להעתקה?
גם 807 היה קל806 היה כולכך מוצלח 🤯🤯🤯🤯
אתה גם מפתח גוף וגם יש לך תעודת בגרות?צפה בקובץ המצורף 26412
בהצלחה מחר
אל תחשוב שהוא בילדר הוא שחקן פוטבול חחחאתה גם מפתח גוף וגם יש לך תעודת בגרות?
אוקי, זה חדש...
אחרי השאלה הזאת הרגשתי ממש נחות כשעברו לידי תלמידי 5 יחידות.@Kartalajan
גם אתה נלחצת בשאלה של הסדרה חשבונית מחשד להעתקה?
ירון 3 יחידות ? מצטער אבל אם לזה מגיעים אחרי 10 שנות לימוד אנחנו בבעיה גדולהכמה התנשאות מיותרת.. תוציאו את 3 יחידות קופים מפגרים עוד יותר.
אגב מסכים ש801 זה בדיחה.
מסכים...רוב הכיתה שלי ממה ששמעתי סיימו כמוני סביבות 40 דקות לפני את הכל ורק נשארו לבדוקגם 807 היה קל
ואפילו תואר ראשוןאתה גם מפתח גוף וגם יש לך תעודת בגרות?
אוקי, זה חדש...
אם הוצאת 100 בחמש יחידות מתמטיקה, מה הפסיכומטרי שלך? אם כמובן תרצה לומר(סתם סקרן)ואפילו תואר ראשון
100 או יותראם הוצאת 100 בחמש יחידות מתמטיקה, מה הפסיכומטרי שלך? אם כמובן תרצה לומר(סתם סקרן)
ועכשיו ברצינות? חח רק אם אתה רוצה לספר אין צורך להתחמק 😃100 או יותר
לא לא צריך...פשוט צריך להיות גאון לסיים עם 100 בחמש יחידות ככה שמאוד מסקרן אותי לדעת
אחי. אני לומד במכינת הטכניון ולאומת מה שאני לומד פה רמה של בגרות זה פשוט גנון. הבגרות במתמטיקה ממש קלה וכמעט כל אחד עם קצת למידה והשקעה יכול להוציא 90+. אם אתה רוצה להרגיש מה זה רמה אמיתית אני בכיף אשלח לך כמה תרגילים 😃ועכשיו ברצינות? חח רק אם אתה רוצה לספר אין צורך להתחמק 😃
פשוט צריך להיות גאון לסיים עם 100 בחמש יחידות ככה שמאוד מסקרן אותי לדעת
אחי. אני לומד במכינת הטכניון ולאומת מה שאני לומד פה רמה של בגרות זה פשוט גנון. הבגרות במתמטיקה ממש קלה וכמעט כל אחד עם קצת למידה והשקעה יכול להוציא 90+. אם אתה רוצה להרגיש מה זה רמה אמיתית אני בכיף אשלח לך כמה תרגילים 😃
במה יש לכבודו תואר?100 או יותר