לחוץ לקראת 801

בגרות במתמטיקה ופיסיקה 5 יחל. כשאני מסתכל על זה בדיעבד זה פשוט בדיחה לעומת מה שאני לומד.

אחי. אני לומד במכינת הטכניון ולאומת מה שאני לומד פה רמה של בגרות זה פשוט גנון. הבגרות במתמטיקה ממש קלה וכמעט כל אחד עם קצת למידה והשקעה יכול להוציא 90+. אם אתה רוצה להרגיש מה זה רמה אמיתית אני בכיף אשלח לך כמה תרגילים 😃
לך כל מה שיש בתיכון ניראה קל כי כבר עברת את זה וכבר הגעת לחומר הרבה יותר מתקדם.
כל מה שהיה לך בעבר ניראה קל, אם עכשיו אסתכל על חומר שהיה לי לפני שנה-שנתיים אבין כמה קל זה היה, אבל באותו זמן שאתה לומד זה עוד לא נכנס לך לראש.

כל מה שהיה לך בעבר ניראה קל, אם עכשיו אסתכל על חומר שהיה לי לפני שנה-שנתיים אבין כמה קל זה היה, אבל באותו זמן שאתה לומד זה עוד לא נכנס לך לראש.
חייב להסכים. בגלל שהוציאו אותי מכיתת מופת (long long story) כל החצי שנה הראשונה של מתמטיקה היה למידה חומר של שנה שעברה. וחשבתי לעצמי ודהפאק זה כל כך פשוט.

מכינה זה לא תואר. אני לומד חומר של בגרות פשוט השאלות במבחנים הרבה יותר קשות והם מוצאים איך לסבך אותם ברמה אחרת לגמרי

מכינה זה לא תואר. אני לומד חומר של בגרות פשוט השאלות במבחנים הרבה יותר קשות והם מוצאים איך לסבך אותם ברמה אחרת לגמרי
לא דיברתי על מה אתה לומד עכשיו, פשוט שאתה מסיים חומר כל שהוא ואז מסתכל אחורה, אתה מבין כמה זה היה קל.. מן הסתם באותו הרגע זה קשה כי עוד לא נתפס לך החומר בראש. באסה שזה קורה דווקא שזה נגמר 😵

תואר ראשון כפול בפיזיקה ובהנדסת חשמל
אבל אתה מפתח גוף, אתה לא אמור להיות מפגר?

חחח סתם, וואלה יפה אחי.
אני במהלך התואר לביולוגיה מולקולרית וביוכימיה.
אני יכול להביא מידע לאנשים לגבי תוספי תזונה והורמונים :D

לא דיברתי על מה אתה לומד עכשיו, פשוט שאתה מסיים חומר כל שהוא ואז מסתכל אחורה, אתה מבין כמה זה היה קל.. מן הסתם באותו הרגע זה קשה כי עוד לא נתפס לך החומר בראש. באסה שזה קורה דווקא שזה נגמר 😵
כה אבל הנקודה שלי הייתה שלא צריך להיות גאון כדי להוציא 90+ ב5 יחידות מתמטיקה צריך פשוט לחרוש קצת, איפה שאני לומד עכשיו צריך להיות גאון כדי להוציא 90+.

כה אבל הנקודה שלי הייתה שלא צריך להיות גאון כדי להוציא 90+ ב5 יחידות מתמטיקה צריך פשוט לחרוש קצת, איפה שאני לומד עכשיו צריך להיות גאון כדי להוציא 90+.
למה המכינה כולכך קשה אם הרעיון שלה זה להשלים את כול החומר של הבגרויות?(נראלי)

למה המכינה כולכך קשה אם הרעיון שלה זה להשלים את כול החומר של הבגרויות?(נראלי)
אין לי מושג אחי! אני רק יודע שמכינה של טכניון מקבלים בכל אוניברסיטה בגלל הרמה שלה כתחליף לבגרות, אולי זאת המטרה שלה, אני גם מתנגד לרעיון הזה זה פשוט נראה מפגר! אני באתי ללמוד מכינה כדי להחליף את ציון הבגרות המכוער שלי ובסוף אני צריך ללמוד מ8 בבוקר עד 8 בערב כדי להבין איכשהו את החומר כי השאלות קשות ברמה מטורפת. אבל מה שטוב זה שזה נותן לי הרגלי למידה ואם אני אשרוד את המכינה אני בטוח אוכל לשרוד גם את התואר.

אין לי מושג אחי! אני רק יודע שמכינה של טכניון מקבלים בכל אוניברסיטה בגלל הרמה שלה כתחליף לבגרות, אולי זאת המטרה שלה, אני גם מתנגד לרעיון הזה זה פשוט נראה מפגר! אני באתי ללמוד מכינה כדי להחליף את ציון הבגרות המכוער שלי ובסוף אני צריך ללמוד מ8 בבוקר עד 8 בערב כדי להבין איכשהו את החומר כי השאלות קשות ברמה מטורפת. אבל מה שטוב זה שזה נותן לי הרגלי למידה ואם אני אשרוד את המכינה אני בטוח אוכל לשרוד גם את התואר.
טוב לפחות יש משהו מנחם 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית