הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יורד במשקל אבל לא רואה שינוי

• פותח/ת השרשור ToM21
  • פורסם בתאריך

ToM21

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
אני כבר 3 שבועות בחיטוב וירדתי משהתחלתי את החיטוב 2-2.5 ק"ג אבל אני לא רואה שום שינוי בגוף. עדיין יש לי צמיגים גדולים בבטן ושומנים בחזה
אני נמצא בגרעון של 700 קלוריות כל יום ומקפיד לאכול הרבה חלבון הרבה שומן בריא ומעט מאוד פחמימות (באיזור ה-50 גרם ביום אפילו קצת פחות)
יש מצב שזה בגלל שאני לא עושה אירובי חוץ מקצת הליכות במהלך היום??

חייב עצות מה לעשות בבקשה

גובה : 1.71
משקל בתחילת החיטוב: 72.9
משקל עכשיו : 70.5
אחוז שומן : 18.5%

EVmw4x4.jpg

נערך לאחרונה:
הגוף מוריד את השומן מאיפה שבא לו....לא מאיפה שאתה מחליט.ירדתי 4 קילו על אחוזי שומן יותר נמוכים וההיקף בטן ירד רק בסנטימטר..
וזה לא משנה שאתה לא עושה אירובי או כן עושה אירובי..כל עוד אתה בגרעון קלורי באחוזי שומן שלך אתה אמור לרדת במשקל.
תפקיד האירובי משתלב יותר באחוזים היותר נמוכים.
בקיצור,תמשיך לחטב....ואל תתבאס..זה דרך ארוכה.

ה72.9 זה אחרי ירידת נוזלים?
נשמע לי לא הגיוני בכלל שירדת 2.5 קילו עם נוזלים.
בכל מקרה הגירעון שלך מוגזם לדעתי,תלך על גרעון רגוע יותר של 300~500 ותוריד בהדרגה אם הירידה נעצרת.

• פותח/ת השרשור
ה72.9 זה אחרי ירידת נוזלים?
נשמע לי לא הגיוני בכלל שירדת 2.5 קילו עם נוזלים.
בכל מקרה הגירעון שלך מוגזם לדעתי,תלך על גרעון רגוע יותר של 300~500 ותוריד בהדרגה אם הירידה נעצרת.
ירדתי 2.5 ק"ג כולל נוזלים

• פותח/ת השרשור
2.5 זה לא הרבה, בגלל שזה הרוב נוזלים. תוריד את הגרעון הוא גדול מדי
אבל, מה חשבת, ש3 שבועות ותראה קוביות ?
אבל בדרך כלל הנוזלים יורדים תוך כמה ימים ואני כבר 3 שבועות בחיטוב
וכמה זמן אמור לקחת החיטוב כדי להגיע ל-11 אחוז שומן?

משהו כמו עוד 10 קילו, סדר גודל של 4-5 חודשים.
אני חשוב ש4-5 חודשים זו הגזמה.
הבעיה של פותח האשכול היא שהוא לא בעל מאסת שריר גדולה ולכן ובהנחה שהוא ישרוף עוד שריר על הדרך התוצאות לא תהיינה מרשימות.
למר בחור שפתח את האשכול - תשכול בשנית את החיטוב, או לחילופין תמשוך אותו עוד חודש-חודש וחצי גג ולאחר מכן תמשיך מאסה.

כמו שאמרת בערך,אבל יש בעיה אחרת של מחסור בשריר.הייתי ממליץ לך לרדת עוד קצת במשקל..ואז לעבור למסה נקיה.יסדר אותך..יש מצב תרד בשומן ותעלה בשריר בו זמנית

האח״ש שלך לא כל כך גבוה, תמשוך חודש-חודשיים בחיטוב (אל תצפה לקוביות מטורפות ) ואז תעבור למסה, בחיטוב הבא כבר תראה הרבה יותר טוב.

על 50 פחמימה תהפוך למקל עוד כמה שבועות .
לא עושים ככה מורידים בהדרגה ורק במיקרא הצורך .
המשקל שירדת זה נוזלים .

אני באמת צריך לרדת עוד 10 קילו אני עד כדי כך שמן?
לא עניין של שמן, פשוט אתה בעל מסת שריר נמוכה. בשביל שתראה תוצאה שתשמח אותך תצטרך להיות דיי שחיף. יותר חכם יהיה להשלים עם זה שהקיץ הזה אולי לא תאהב תגוף שיהיה לך, אבל תרד עוד כמה קילוגרמים ותתחיל מאסה נקיה.

אתה רואה את עצמך כל יום, אתה לא תראה תוצאות אלה אם יקרה משהו דרסטי. אתה צריך לשאול אנשים שלא רואים אותך הרבה, כאלה שאתה פוגש פעם בשבוע-שבועיים. חוץ מזה 2.5 קילו זה לא הבדל מספיק גדול כדי לראות תוצאות

המקרה שלי דומה רק אפשר להגיד שיותר רציני.
שקלתי 68 בתחילת החיטוב,אני כבר חודשיים בתהליך,ירדתי 7 קילו(עדיין ממשיך לרדת,ככה שאין איזשהי תקיעה) ואני אשכרה עדיין לא רואה שינוי רציני.
כנראה שהתהליך הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.אם זה ימשיך ככה גם בעוד חודש-חודש וחצי,אשקול גם צעדים לא טבעיים,למרות שלא רציתי להגיע למצב הזה.

כמו שאמרתי מקודם, אל תנסה לרדת לאח״ש נמוך כי אתה תסיים חיטוב כשלד.
תרד עוד קצת עד שתיתקע אפילו טיפה ואז תעבור למסה.
בחיטוב הבא כבר תראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
מוזר היום נשקלתי שוב פעם ויצא שעליתי מאז אתמול 300 גרם איך זה יכול להיות לא עשיתי שום צ'יטינג ואני עדיין על דל פחמימה כך שזה גם לא נוזלים

פשוט מאוד התשובה
או שעשית ציט קטן שלא נראה
או לפי דעתי נשקלת בזמן שונה , אתה מודע לזה שאתה בבוקר זה לא אתה בערב למשל
תמיד תשקל באותו זמן בבוקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית