מה האנטיוירוס החינמי ה"טוב ביותר" כיום?

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
לפי הגרף הוא מעולה, אני משתמש בו ומרוצה מכל רגע.

(שמתי אותו רק כדי שיהיה אפשר להגיד שיש לי אנטיוירוס)

גם אני משתמש בו הרבה זמן. אבל אם יש מישהו שמכיר את החסרונות שלו לעומת אנטיוירוסים אחרים אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
גם אני משתמש בו הרבה זמן. אבל אם יש מישהו שמכיר את החסרונות שלו לעומת אנטיוירוסים אחרים אשמח לשמוע
הוא ניסה למחוק לי פעם את התיקיה system32, עדיף כבר להיות בלי אנטיוירוס.

קניתי את הFamily Pack של Bitdefender. הוא כולל 3 משתמשים ומכשירי אנדרואיד.
כבר רישיון שני שאני קונה מהם. תמיד יש מבצעים ותמיד כדאי לקנות רישיון של שנה קודמת ולשדרג חינם. כן... אידיוטי מצד החברה, אבל זה מה שקורה בשטח.

• פותח/ת השרשור
קניתי את הFamily Pack של Bitdefender. הוא כולל 3 משתמשים ומכשירי אנדרואיד.
כבר רישיון שני שאני קונה מהם. תמיד יש מבצעים ותמיד כדאי לקנות רישיון של שנה קודמת ולשדרג חינם. כן... אידיוטי מצד החברה, אבל זה מה שקורה בשטח.
הוא לא כבד על המחשב?

הוא לא כבד על המחשב?
לא הוא לא.
סתם לפרוטוקול,אם היו אומרים לי שהוא הכי טוב בעולם ומכביד טיפה על המחשב גם הייתי לוקח אותו,הוא מגן חייתי ככה שיש לך תהגנה של המוח שלך וגם הגנה של אנטיוירוס שחוסם באחוזים הכי גבוהים.
אבל קודם חשוב לדעת מה להוריד ומה לא,ותמיד לבקש סריקה.

dual boot עם מה עוד?

אתה מחזיק סודות של הפנטגון אצלך במחשב? 😃
דואל בוט עם פדורה. עד לפני חצי שנה בערך השתמשתי בדביאן אבל החלטתי לעבוד לצד האדום (רד האט).

לא, אבל העובדה שאמא שלי נכנסת לחשבון הבנק שלה, לפייפאל ולמייל שלה שלה, בזמן שאני נכנס לפייפאל ולמייל שלי מספיקים לי בשביל לוותר על התענוג של מחשב לא בטוח.
אגב, אני משתמש ב-Malwarebytes Anti-Malware. בתכל'ס אנטי וירוס זה די מיותר, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא להוריד חרא ולא להיות מפגר שלוחץ על כל כפתור בכל אתר.
חוץ מכל זה, בלינוקס זה לא היה קורה:s49:

דואל בוט עם פדורה. עד לפני חצי שנה בערך השתמשתי בדביאן אבל החלטתי לעבוד לצד האדום (רד האט).

לא, אבל העובדה שאמא שלי נכנסת לחשבון הבנק שלה, לפייפאל ולמייל שלה שלה, בזמן שאני נכנס לפייפאל ולמייל שלי מספיקים לי בשביל לוותר על התענוג של מחשב לא בטוח.
אגב, אני משתמש ב-Malwarebytes Anti-Malware. בתכל'ס אנטי וירוס זה די מיותר, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא להוריד חרא ולא להיות מפגר שלוחץ על כל כפתור בכל אתר.
חוץ מכל זה, בלינוקס זה לא היה קורה:s49:
לייק על ה malwarebytes, הדבר הזה הציל אותי בשרתים שלי בעבודה, כשהכניסו לי כל מיני דברים לשרתי ווב. אבל זה פצצה רק לטרוייאנים.
וכן, ברור שלינוקס זה הכי טוב 😁
ודווקא בהפצות שיותר סבבה לבית, אני הייתי הולך על ubuntu ולא על fedora/red hat וחבריו.
אבל אני לא יכול לוותר על הנוחות של ווינדוס, למרות שיש בכמה גירסאות של לינוקס gui ממש טוב ונוח.
וקח בחשבון שלמרות כל העלבונות שלך כלפי מיקרוסופט בתחום העסקי הם השתפרו פלאים.. התקנתי בעבודה מערכת 2012 Hyper-V וזה כמעט משתווה ל vmware (אם אתה מכיר), מיקרוסופט יודעת להיות טובים כשהם רוצים ובתחום שהם רוצים..
(מבחינת רישוי אבל הם הכי קקות שיש)

לייק על ה malwarebytes, הדבר הזה הציל אותי בשרתים שלי בעבודה, כשהכניסו לי כל מיני דברים לשרתי ווב. אבל זה פצצה רק לטרוייאנים.
וכן, ברור שלינוקס זה הכי טוב 😁
ודווקא בהפצות שיותר סבבה לבית, אני הייתי הולך על ubuntu ולא על fedora/red hat וחבריו.
אבל אני לא יכול לוותר על הנוחות של ווינדוס, למרות שיש בכמה גירסאות של לינוקס gui ממש טוב ונוח.
וקח בחשבון שלמרות כל העלבונות שלך כלפי מיקרוסופט בתחום העסקי הם השתפרו פלאים.. התקנתי בעבודה מערכת 2012 Hyper-V וזה כמעט משתווה ל vmware (אם אתה מכיר), מיקרוסופט יודעת להיות טובים כשהם רוצים ובתחום שהם רוצים..
(מבחינת רישוי אבל הם הכי קקות שיש)
כן, הם משתפרים- c# הופכת לקוד פתוח ויש עוד כל מיני דברים. מי יודע, אולי עוד 8-10 שנים תהיה לי סימפתיה כלשהי עבורם 😛
פדורה דווקא ממש נוחה בשבילי, אני לא רק משתמש במערכת אני ממש לומד ונהנה ממנה. יש לי את The Linux Bible מהדורת 2011 בבית וקראתי עשרות Ebooks במחשב אז פדורה זה קלי קלות בשבילי. אולי Arch Linux תאגר אותי קצת.
למתחיל גמור הייתי מעדיף לתת דביאן על פני אובונטו, הם מתחילים לפשל פה ושם לצערי, לעומת דביאן שזו הפצה על סף שלמות.

כן, הם משתפרים- c# הופכת לקוד פתוח ויש עוד כל מיני דברים. מי יודע, אולי עוד 8-10 שנים תהיה לי סימפתיה כלשהי עבורם 😛
פדורה דווקא ממש נוחה בשבילי, אני לא רק משתמש במערכת אני ממש לומד ונהנה ממנה. יש לי את The Linux Bible מהדורת 2011 בבית וקראתי עשרות Ebooks במחשב אז פדורה זה קלי קלות בשבילי. אולי Arch Linux תאגר אותי קצת.
למתחיל גמור הייתי מעדיף לתת דביאן על פני אובונטו, הם מתחילים לפשל פה ושם לצערי, לעומת דביאן שזו הפצה על סף שלמות.
אף פעם לא הבנתי את ההבדלים המהותיים מעבר לצורת ההתקנה של תוכנות\תפעול סרוויסים או כמה פקודות שונות ב cli
אבל בכל מקרה, אני לא תותח בלינוקס אז לא ניכנס לדיון עמוק עליו.
ממליץ לך על קורסים בלינוקס של cbt nuggets, הם מעולים.
תאתגר את עצמך, תתחיל לעבוד ב CLI.

אני רוצה לראות אותך עושה Mount לדיסק חיצוני רק כדי להעתיק אליו דברים, או מתקין איזה דרייבר באופן עצמאי 🤣
(לא קשה יותר מידיי, אבל זה חתיכת כאב ראש)

אתה משתמש במערכת הפעלה שלהם?
למה הזלזול הזה במייקרוסופט?
מאז שהם הוציאו את האקס בוקס וואן הם ירדו בכמה רמות
הווינדווס גם לא להיט. גם בפלאפונים.
לא פאן של אפל, אבל המערכת שלהם באמת ממש טובה. רק מעצבן אותי שהספארי איטי והיוסמיטי זולל ראם

מאז שהם הוציאו את האקס בוקס וואן הם ירדו בכמה רמות
הווינדווס גם לא להיט. גם בפלאפונים.

לא פאן של אפל, אבל המערכת שלהם באמת ממש טובה. רק מעצבן אותי שהספארי איטי והיוסמיטי זולל ראם
על מה אתה מדבר?
יש לי את ה xb1 והוא מעולה.
מה הבעיה איתו?

להתחיל להשוות?
אם הוא מעולה בשבילך אז יש שתי אפשרויות:
1. אתה פאן שלא מוכן לצאת מהקופסא
2. לא ניסית את ה ps4
מה?
כמעט 10 שנים הייתי עם PS על מה אתה מדבר? גם 2 וגם 3.

אתה מדבר שטויות.
אני רוצה סיבות אמיתיות והשוואה אמיתית, אחרת אתה סתם כותב דעה אישית שלא מבוססת על כלום
וראוי שתציין את זה.

מה?
כמעט 10 שנים הייתי עם PS על מה אתה מדבר? גם 2 וגם 3.

אתה מדבר שטויות.
אני רוצה סיבות אמיתיות והשוואה אמיתית, אחרת אתה סתם כותב דעה אישית שלא מבוססת על כלום
וראוי שתציין את זה.
אין בעיה.
אני יכתוב יתרונות וחסרונות
ps
יתרונות: יותר מהיר, רזולוציה יותר טובה, יותר בונוסים ב ps+, אקסולוסיביים יותר טובים כגון infamous,uncharted,god of war,the last of us. מערכת יותר נוחה (לדעתי), הקונסולה נראית יותר יפה (למי שזה משנה). יותר אנשים משחקים ב ps ככה שיש יותר שחקנים במולטי, טאצ׳ פאד שמתחילים להשתמש בו ביותר משחקים, השלט נוח בצורות מטורפות
חסרונות: צריך לשלם בשביל מולטי (שאצל מיקרוסופט זה היה גם ב xbox 360), משחקים תופסים הרבה מקום (גם ב xbox),בזמן האחרון פורצים די הרבה ל ps network לא עולה לי כרגע עוד חסרונות, אתה מוזמן להוסיף.

xbox
יתרונות: deadrising 3, הגנה יותר טובה, מצלמה יותר טובה
חסרונות: פאקינג עצום ומכוער, לא מתחבר למערכת, מקבלים פחות מהגולד

בנוסף הנה סקר שעשו על ה xbox מול ה ps

וגם ה ps4 מכר הרבה יותר https://www.google.co.il/url?sa=t&r...=tigLX0UG88grlJP1t7WPSA&bvm=bv.93990622,d.d24

יש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.
יש לך חוות דעת פרטנית שעשתה ניסוי על הביצועים של ה-2 וההבדלים ביניהם?
לי הוא עולה בטיל וכל משחק עף לי.
מה גם שאם אני יוצא מהמשחק באמצע, סוגר את המכשיר ומדליק יותר מאוחר.. זה חוזר לי לאותה נקודה, בלי לעשות save בכלל. יש את זה ב PS?

רזולוציה יותר טובה
שניהם 1080p, אז מה אני מפספס? אתה מדבר איתי על דקויות של "זמן תגובה" וכאלה?
כי הרזולוציה זהה

השלט נוח בצורות מטורפות
עברתי לאקס בוקס כי השלט של האקס בוקס נוח לי בצורה מטורפת, אז מדובר בדעה אישית שלך.

פאקינג עצום ומכוער
על טעם ועל ריח, לדעתי הוא יפה ומתאים לסלון. עושה רושם של סטרימר יפה כזה.
שוב, דעה אישית שלך.

אתה לא יכול לקבוע משהו כזה, רק לומר שזוהי דעתך 😃

ש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.
ל ps4 יש ddr5 ול x1 ddr3 שכנראה עושה קצת הבדל. כשאני יהיה על המחשב אני יחפש סרטון
יש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.
מה גם שאם אני יוצא מהמשחק באמצע, סוגר את המכשיר ומדליק יותר מאוחר.. זה חוזר לי לאותה נקודה, בלי לעשות save בכלל. יש את זה ב PS?
זה נקרא auto saving והיה את זה גם ב ps3

שניהם 1080p, אז מה אני מפספס? אתה מדבר איתי על דקויות של "זמן תגובה" וכאלה?
כי הרזולוציה זהה
לא נראה לי ה x1 מריץ ב full hd, אם אני לא טועה הכי גבוה שלו זה בסביבות ה 960

עברתי לאקס בוקס כי השלט של האקס בוקס נוח לי בצורה מטורפת, אז מדובר בדעה אישית שלך.
ניסיתי את שניהם ולדעתי של ה ps4 יותר נוח וגם ניסיתי את של ה x1 ושל ה 360 יותר נוח לא יודע למה. אבל מה שכן של ה ps3 היה קטן ולא נוח

על טעם ועל ריח, לדעתי הוא יפה ומתאים לסלון. עושה רושם של סטרימר יפה כזה.
שוב, דעה אישית שלך.

אתה לא יכול לקבוע משהו כזה, רק לומר שזוהי דעתך 😃
אמרתי שקבעתי משהו?
עניתי בפנים
אם אני לא טועה הוא היה זול יותר..
נכון, ומיקרוסופט ראו שהם מפסידים מכירות אז הם התחילו למכור אותו בלי הקינקט ולעשות כל מיני מבצעים. לא שזה שינה הרבה
נזכרתי עכשיו שביתרונות של האקסבוקס כתבתי שההגנה יותר טובה. וזה לא נכון בגלל שאם אתה מקךל מביאים לך באן ושיט כזה
וה x1 לא יכול להריץ על 60fps למי שזה ממש משנה

כשראיתי שרשום בגרף של האנטי וירוס את המילה:
Trend Micro , הבנתי שזה הגרף הכי לא אמין בתולדות העולם.

הטרנד אנטי וירוס הכי גרוע ביקום מכרו אותו לכל מיני לקוחות שלנו האנשי מכירות
והוא לא מוצא שום וירוס, הכל חודר למערכת.

זוועה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית