עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עומס על הגב התחתון בחתירה גדול יותר וקשה יותר להקפיד על טכניקה טובה במשקלים כבדים לעומת מתח שבו אתה עולה או לא עולה...
וחוץ מזה הגב שלך ב SS גם ככה אתה מעמיס עליו בסקוואט ודדליפט.
כמו שהבחור אמר, בחתירה העומס על הגב לא קטן, וקשה להקפיד על טכניקה (וגם מאד חשוב להקפיד על טכניקה).
גם במתח זה לא "עולה או לא עולה", יש הרבה מקום לצ'יטינג. אבל היתרון בכל זאת של חתירה על מתח שהרחב גבי מגיב נהדר לתרגילים אקספלוסיביים, ושקל יותר להתקדם ליניארית במשקלים עם תרגילים במוט.
צ'יט משמעותי במתח בתוספת משקל משמעותי, איך בדיוק? (אני לא מדבר על לא לסגור חזרות)כמו שהבחור אמר, בחתירה העומס על הגב לא קטן, וקשה להקפיד על טכניקה (וגם מאד חשוב להקפיד על טכניקה).
גם במתח זה לא "עולה או לא עולה", יש הרבה מקום לצ'יטינג. אבל היתרון בכל זאת של חתירה על מתח שהרחב גבי מגיב נהדר לתרגילים אקספלוסיביים, ושקל יותר להתקדם ליניארית במשקלים עם תרגילים במוט.
בקלות. לא לרדת עד הסוף בלי שאתה מרגיש אפילו, ולתת תנועה עם הרגליים כמו שקרוספיטרים עושים כשהם צריכים להרביץ כמויות של מתח.צ'יט משמעותי במתח בתוספת משקל משמעותי, איך בדיוק? (אני לא מדבר על לא לסגור חזרות)
ממש לא נכון. עובדתית.לגבי התקדמות עם מתח אתה יכול להתקדם עם קפיצות קטנות יותר במשקל מאשר בחתירה לכן ההתקדמות שלך יכולה להיות ארוכה יותר.
אתה יכול, אבל בליניארית לא בטוח שהייתי עושה את זה. אני הוספתי מתח כתרגיל עזר (2x10) כי המשיכה הראשית שלי היתה high pulls. אחרי חתירה לא חושב שהייתי עושה, אבל אתה יכול לנסות.האם יש אפשרות והאם זה יהיה יעיל לשלב בין התרגילים?
דחיפה עם הרגליים\תנופה עם הרגלייםאיך בדיוק?
אוקיי אז אתה צריך שליטה עצמית ומודעות, כדי לא לעשות ציטינג, נכון כמעט לכל תרגיל.בקלות. לא לרדת עד הסוף בלי שאתה מרגיש אפילו, ולתת תנועה עם הרגליים כמו שקרוספיטרים עושים כשהם צריכים להרביץ כמויות של מתח.
ממש לא נכון. עובדתית.
אני לא מבין מה ההתחכמויות האלה. אתה אמרת שבחתירה קשה יותר להקפיד על טכניקה טובה, והסברתי שגם במתח זה בכלל לא קל ולכן מה שאמרת לא נכון.אוקיי אז אתה צריך שליטה עצמית ומודעות, כדי לא לעשות ציטינג, נכון כמעט לכל תרגיל.
תסתכל על ההתקדמות של רוב האנשים בחתירה, ותראה שהיא נמשכת להרבה יותר זמן מאשר ההתקדמות במתח. בנאדם שיתחיל ב-30 קילו ויגיע ל-90 בחתירה, עם התקדמות של 2.5 קילו בכל אימון, יתקדם 24 אימונים. אם תנסה להתקדם במתח 24 אימונים עם עליה של 1.25 קילו לאימון תגיע ל-30 קילו. הרבה יותר קל לעשות חתירה עם 90 קילו מאשר מתח עם 30 קילו.אשמח אם תפרט לגבי "לא נכון עובדתית"
זו לא התחכמות לדעתי הרבה יותר קשה לזייף מתח אם אתה כן עם עצמך, מאשר צ'יט בחתירה שקשה בלעדיו במשקלים כבדים.אני לא מבין מה ההתחכמויות האלה. אתה אמרת שבחתירה קשה יותר להקפיד על טכניקה טובה, והסברתי שגם במתח זה בכלל לא קל ולכן מה שאמרת לא נכון.
תסתכל על ההתקדמות של רוב האנשים בחתירה, ותראה שהיא נמשכת להרבה יותר זמן מאשר ההתקדמות במתח. בנאדם שיתחיל ב-30 קילו ויגיע ל-90 בחתירה, עם התקדמות של 2.5 קילו בכל אימון, יתקדם 24 אימונים. אם תנסה להתקדם במתח 24 אימונים עם עליה של 1.25 קילו לאימון תגיע ל-30 קילו. הרבה יותר קל לעשות חתירה עם 90 קילו מאשר מתח עם 30 קילו.
השוואה:אשמח לשמוע מה היתרונות וחסרונות של כל תרגיל.
אני הצלחתי מתח עם 25 קילו ואני בטוח ב100% שאני לא מצליח לעשות חתירה עם 90 גם לא 70אני לא מבין מה ההתחכמויות האלה. אתה אמרת שבחתירה קשה יותר להקפיד על טכניקה טובה, והסברתי שגם במתח זה בכלל לא קל ולכן מה שאמרת לא נכון.
תסתכל על ההתקדמות של רוב האנשים בחתירה, ותראה שהיא נמשכת להרבה יותר זמן מאשר ההתקדמות במתח. בנאדם שיתחיל ב-30 קילו ויגיע ל-90 בחתירה, עם התקדמות של 2.5 קילו בכל אימון, יתקדם 24 אימונים. אם תנסה להתקדם במתח 24 אימונים עם עליה של 1.25 קילו לאימון תגיע ל-30 קילו. הרבה יותר קל לעשות חתירה עם 90 קילו מאשר מתח עם 30 קילו.
ואני בטוח ב-100% שזה בגלל שאתה לא מאומן בחתירה, וגם אם אני טועה, אני בטוח ב-100% שאתה לא מייצג את הרוב בזה.אני הצלחתי מתח עם 25 קילו ואני בטוח ב100% שאני לא מצליח לעשות חתירה עם 90 גם לא 70