ייעוץ הזרקת פרגניל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום רב שאלה קטנה לגבי הזרקת פרגניל
השגתי מים בקטריוסטטים ויאל של 10 מ'ל, שאבתי אחד מ'ל מהמים הבקטריוסטטים וערבבתי עם אבקת התמיסה לאחר מכן שאבתי את האחד מ'ל יחד עם חומר התמיסה שערבבתי ביחד והכנסתי לויאל סטרילי ואז השלמתי ל10 מ'ל(בויאל הסטרילי), ועכשיו אני מתחיל להזריק פרגניל זריקה פעם בשבוע כל זריקה בערך 500 יחידות iu
עכשיו השאלה שלי היא כך:
1-האם אופן ההכנה שהכנתי את הפרגניל נכון?( כמובן החלפתי מחטים בשאיבה ובהזרקה לתוך הויאל הסטרילי)
2-במזרק אינסולין איך אני ידע כמה קווים לשאוב למזרק שזה יצא לי בערך 500 יחידות ?
3-האם יש המלצה לפצל את הזריקות לפעמים בשבוע שכל זריקה תהיה 250 iu או שזה לא משנה?
סליחה על החפירות ותודה לכל מי שיענה

אני אישית חושב שהכמות טובה לחלוקה של 20 זריקות של חצי מל ( 0.5 cc ) שכן כל זריקה תכיל 250 יחידות חומר פעיל .
אינני מבין מדוע צריך להוציא את העיניים בכמות קטנה כל כך , הרי חצי מל זה גם כך כמות ממש קטנה להזרקה תת עורית .
דעתי האישית .
בהצלחה.

נ.ב , אם הבחור מעוניין להזריק פעם בשבוע בלבד 500 יחידות אז אכן היה צורך לחתוך בחצי את כמות המים .

אין בעיה גם להזריק 500 IU ב-1 מ"ל לשומן.
קצת גורם לכאב של כמה שניות,אבל מאפשר שליטה מלאה במינון להבדיל מחצי מ"ל.
כמובן שעדיף 250-IU פעמים בשבוע על 500 IU פעם בשבוע לבודקי הציציות למינהם.

• פותח/ת השרשור
יותר מידי מים
זה מה שרשום במדריך להכנת פרגניל, לקחת 10 מל מים ולערבב עם אבקת התמיסה אני לא רוצה לקחת זריקות במינונים גבוהים מחשש לתופעות לוואי וכך גם אני מרגיש יותר בטוח, לכן ערבבתי עם 10 מ'ל שיספיק לי במשך כל הסייקל
אני אישית חושב שהכמות טובה לחלוקה של 20 זריקות של חצי מל ( 0.5 cc ) שכן כל זריקה תכיל 250 יחידות חומר פעיל .
אוקי אז אני יפצל לשתי זריקות בשבוע אם אתה אומר שזה יותר טוב, פשוט כל הקטע של הקווים והמינון במזרק האינסולין לא היה לי ברור כי זאת פעם ראשונה שאני משתמש במזרק הזה, אז אני מבין ש5 קווים במזרק זה 5 cc ושווה ל250 יחידות , תודה שוב לגבי אופן ההכנה זה בסדר מה שעשיתי?
אין בעיה גם להזריק 500 IU ב-1 מ"ל לשומן.
קצת גורם לכאב של כמה שניות,אבל מאפשר שליטה מלאה במינון להבדיל מחצי מ"ל.
כמובן שעדיף 250-IU פעמים בשבוע על 500 IU פעם בשבוע לבודקי הציציות למינהם.
דווקא אתמול הזרקתי לפעם ראשונה 1 מ'ל בשומן הבטני ולא הרגשתי כלום, אבל מזה בודקי ציציות לא הבנתי ?

אבל מזה בודקי ציציות לא הבנתי ?
משגיחי כשרות
אינני מבין מדוע צריך להוציא את העיניים בכמות קטנה כל כך , הרי חצי מל זה גם כך כמות ממש קטנה להזרקה תת עורית .
דעתי האישית .
בהצלחה.
אם אתה מזריק פרגניל במזרק רגיל אז כן אחי
מי שמזריק במזרק אינסולין לא יתקשה לראות 10 על המזרק (250iu) על 2 מיל בלבד

• פותח/ת השרשור
משגיחי כשרות

אם אתה מזריק פרגניל במזרק רגיל אז כן אחי
מי שמזריק במזרק אינסולין לא יתקשה לראות 10 על המזרק (250iu) על 2 מיל בלבד
רגע אני מתחיל להתבלבל כאן, במזרק אינסולין 10 על המזרק זה 250 או 500 יחידות ??

רק אני הזרקתי 3 זריקות עם אותו מזרק 😳
פשוט חילקתי 5000iu ל 3 באותו מזרק בלי להתעסק בכמויות נותן כל 5 יום שליש מזרק. ולפח.
הבנתי שהחומר מחזיק בקירור רק הבעיה זה סיכון של בקטריות. סה"כ יוצא שהמזרק היה 10 יום בקירור ונגמר.
פעם הבאה אתארגן על מים עם בנזיל אלכוהול ויעבוד לי הפרוטוקול שאתם ממליצים.😅
דווקא בבטן פחות כואב לי מהתחת.

• פותח/ת השרשור
רק אני הזרקתי 3 זריקות עם אותו מזרק 😳
פשוט חילקתי 5000iu ל 3 באותו מזרק בלי להתעסק בכמויות נותן כל 5 יום שליש מזרק. ולפח.
הבנתי שהחומר מחזיק בקירור רק הבעיה זה סיכון של בקטריות. סה"כ יוצא שהמזרק היה 10 יום בקירור ונגמר.
פעם הבאה אתארגן על מים עם בנזיל אלכוהול ויעבוד לי הפרוטוקול שאתם ממליצים.😅
דווקא בבטן פחות כואב לי מהתחת.
לא עדיף לעבוד לפי חלוקה לכמויות קטנות באופן שבועי מתחילת הסייקל עד הסוף ליתר בטחון ,ובבטן לא מורגש בכלל

זה מה שרשום במדריך להכנת פרגניל, לקחת 10 מל מים ולערבב עם אבקת התמיסה אני לא רוצה לקחת זריקות במינונים גבוהים מחשש לתופעות לוואי וכך גם אני מרגיש יותר בטוח, לכן ערבבתי עם 10 מ'ל שיספיק לי במשך כל הסייקל

אוקי אז אני יפצל לשתי זריקות בשבוע אם אתה אומר שזה יותר טוב, פשוט כל הקטע של הקווים והמינון במזרק האינסולין לא היה לי ברור כי זאת פעם ראשונה שאני משתמש במזרק הזה, אז אני מבין ש5 קווים במזרק זה 5 cc ושווה ל250 יחידות , תודה שוב לגבי אופן ההכנה זה בסדר מה שעשיתי?

דווקא אתמול הזרקתי לפעם ראשונה 1 מ'ל בשומן הבטני ולא הרגשתי כלום, אבל מזה בודקי ציציות לא הבנתי ?
בודקי ציציות זה למי שרוצה ללכת על מדוייק.
250 פעמים בשבוע יעיל יותר מ-500 פעם בשבוע.

☝️
תשובה למעלה
אתה בקטע של להיכנס עם הראש בקיר לא משנה מה....אה
כמות הקווים במזרק תלויה בכמות המים
יודע מה... בוא נעשה את זה יותר קל...תמלא עד שתגיע לספרה 10

אז תענה לי כמה קווים אני שם במזרק אינסולין כדי להגיע ל250 יחידות 0.1 או 0.2 ?
0.05 מ"ל. קשה מידי לשליטה במזרק אינסולין. תשב במזרק 5 מ"ל, ואז כח 0.25 מ"ל = 250 יחידות.

• פותח/ת השרשור
☝️
תשובה למעלה
אתה בקטע של להיכנס עם הראש בקיר לא משנה מה....אה
כמות הקווים במזרק תלויה בכמות המים
יודע מה... בוא נעשה את זה יותר קל...תמלא עד שתגיע לספרה 10
אני בטוח שעכשיו תתחיל להתעצבן עלי, אבל 10 קווים במזרק אינסולין זה 500 אני רוצה 250 חח מצטער אחי 🙁 אז 5 סימונים זה 250 ו10 סימונים זה 500 ,שים לב זה מה שיניב כתב בתגובה האחרונה אל תכעס עלי ,אני פשוט רוצה להיות בטוח ממה שאני עושה ,קצת סבלנות אחי זה הנסיון הראשון שלי וסליחה על החפירות.
0.05 מ"ל. קשה מידי לשליטה במזרק אינסולין. תשב במזרק 5 מ"ל, ואז כח 0.25 מ"ל = 250 יחידות.
תודה רבה

אני אסביר לך בפעם האלףףףףף נשמה ....זה תלוי בכמות המים שערבבת עם הפרגניל
אם ערבבת 2 מיל כל 10 יחידות על המזרק יתנו 250iu
אם ערבבת 1 מיל כל 10 יחידות על המזרק יתנו 500iu
מה שיניב אומר לך זה שאם ערבבת 5 מיל כל 25 יחידות על המזרק יתנו 250iu
כל זה בהנחה כמובן שאתה משתמש במנה של 5 אלף יחידות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אסביר לך בפעם האלףףףףף נשמה ....זה תלוי בכמות המים שערבבת עם הפרגניל
אם ערבבת 2 מיל כל 10 יחידות על המזרק יתנו 250iu
אם ערבבת 1 מיל כל 10 יחידות על המזרק יתנו 500iu
מה שיניב אומר לך זה שאם ערבבת 5 מיל כל 25 יחידות על המזרק יתנו 250iu
כל זה בהנחה כמובן שאתה משתמש במנה של 5 אלף יחידות
אה סוף סוף סוף הבנתי, פשוט לא ידעתי שזה קשור לכמות המים!! חשוב לציין שזה כן מנה של 5000 יחידות ערבבתי 1 מ'ל עם אבקת התמיסה והעברתי לויאל הסטרילי ואז השלמתי ל10 מ'ל, אז אני צריך לקחת 5 יחידות על המזרק פעמיים בשבוע שיצא לי 250 בכל זריקה, ואי כמה חפרתי לך ממש מצטער, צריך לציין שלקחתי כבר פעמיים בשבוע הזה 10 יחידות זה משנה משהו ??? כאילו אפשר להמשיך רגיל עכשיו עם מנות של 250 מפוצל נכון?? ובאמת באמת תודה עזרת לי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית