הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הזרקת פרגניל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום רב שאלה קטנה לגבי הזרקת פרגניל
השגתי מים בקטריוסטטים ויאל של 10 מ'ל, שאבתי אחד מ'ל מהמים הבקטריוסטטים וערבבתי עם אבקת התמיסה לאחר מכן שאבתי את האחד מ'ל יחד עם חומר התמיסה שערבבתי ביחד והכנסתי לויאל סטרילי ואז השלמתי ל10 מ'ל(בויאל הסטרילי), ועכשיו אני מתחיל להזריק פרגניל זריקה פעם בשבוע כל זריקה בערך 500 יחידות iu
עכשיו השאלה שלי היא כך:
1-האם אופן ההכנה שהכנתי את הפרגניל נכון?( כמובן החלפתי מחטים בשאיבה ובהזרקה לתוך הויאל הסטרילי)
2-במזרק אינסולין איך אני ידע כמה קווים לשאוב למזרק שזה יצא לי בערך 500 יחידות ?
3-האם יש המלצה לפצל את הזריקות לפעמים בשבוע שכל זריקה תהיה 250 iu או שזה לא משנה?
סליחה על החפירות ותודה לכל מי שיענה

• פותח/ת השרשור
אז איך הגעת ל 1 מיל מים?
יש לך 10 מיל מים שמכילים 5000 יח חומר פעיל
אם כן הבנת שהכל תלוי בכמות המים אז כמה יחידות אתה צריך עכשיו להזריק?
עזוב אני לא רוצה להסתבך עם זה יותר מדי אני יתן זריקה אחת בשבוע 500 iu שזה 1 מ'ל במזרק אינסולין שזה מספר 10 במזרק' 😃, וזהו כך זה יספיק לי ל10 זריקות במשך כל הסייקל, ואם אני רוצה לתת 250 אני שם חצי מ'ל במזרק אינסולין שזה 5 סימונים במזרק יותר קל המספר 5 😁 תודה רבה אם אתה אומר לי שעכשיו אני לא צודק אתה חייב להתחיל לדבר איתי לפי מספריםםםםם במזרק וזהו חח

נערך לאחרונה:
😣
במזרק אינסולין 100 יחידות זה 1 מיל
יש לך 5 אלף יחידות חומר פעיל שפרוסים על 10 מיל זאת אומרת 1000 יחידות
משמע.... אתה צריך חצי מיל כדי להכניס 250iu...כלומר 50 יחידות

אם גם הפעם לא הבנת...צור קשר עם @יניב ריז וקבע תור
נראה לי שזה מאוד יעזור לך בכלל באופן כללי

• פותח/ת השרשור
😣
במזרק אינסולין 100 יחידות זה 1 מיל
יש לך 5 אלף יחידות חומר פעיל שפרוסים על 10 מיל זאת אומרת 1000 יחידות
משמע.... אתה צריך חצי מיל כדי להכניס 250iu...כלומר 50 יחידות

אם גם הפעם לא הבנת...צור קשר עם @יניב ריז וקבע תור
נראה לי שזה מאוד יעזור לך בכלל באופן כללי
חח כל מזרק מלא זה חצי מ'ל וזה 250 יחידות כלומר אני צריך למלות את אותו מזרק פעמיים כדי להגיע ל 1 מ'ל שזה 500 יחידות חח איזה מצחיק אתה אחי פשוט חשבתי שהמספר 10 במזרק אינסולין זה 1 מ'ל כמו מזרק רגיל ואי סוף סןףףףףףףףף עכשיו לסיכום 50 יחידות במזרק זה 250 יחידות פרגניל, ו100 יחידות במזרק זה 500 יחידות פרגניל אם אני מחלק את זה פעמיים בשבוע אני לוקח כל פעם 50 יחידות כלומר מזרקקק מלא.

• פותח/ת השרשור
אתה לא סתם סטאר ....סופרסטאר! 🆘
זה הסייקל הראשון שלי, אין לי נסיון לא עם מזרקים ולא אינסולין ובחיים לא החזקתי מזרק ביד , היה צפוי שאני יסתבך קצת, אבל אלוהים שלח לי בנאדם טוב כמוך 😁 עם המון סבלנות וחוש הומור :161bd:שאוהב לעזור,תודה ושירבו אנשים כמוך .(5 מ'ל 25 יחידות ) חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית