עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה רע שאתה מפחד שיכעסו עליך. לך לטיפול.אני סובל מאספגר? אני סובל מהאספגר שלך. אני מתחיל להרגיש שזה צער בעלי חיים לענות לך, ואני לא רוצה שסאנשיין תכעס עלי. אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך?
היית יורק עליו@sunshine
אתמול נכנסה לנו חתולה לבצפר, ואז בהפסקה חבר אמר לי ''זרוק עלייה אבן, נראה אם תברח''
ישר אמרתי לו, מה אתה משוגע? אסור לזרוק אבנים על חתולים זה צער בעלי חיים.
אז ירקתי עלייה
אם אני יחשוף את הביצים אני יקבל גם טיפים?מיניות של אישה היא שלה והיא חופשיה לעשות איתה מה שהיא רוצה!
אתה תצטרך להתבגר קצת כדי להתמודד עם זה
אבל לבינתיים אני לא רואה איך זה מפריע לך במסע לקטגוריה של קרוספיטר?!?
אני מתמודד עם זה מצוין, מכעיסה אותי הדרישה לשוויון זכויות מאידך וההתנהגות הסליזית הזולה מגיסא ועל זה נפתח הדיון לא אם זה בסדר או לא להשתמש במיניות (זו כבר החלטה שלך ושל החינוך שקיבלת)מיניות של אישה היא שלה והיא חופשיה לעשות איתה מה שהיא רוצה!
אתה תצטרך להתבגר קצת כדי להתמודד עם זה
אבל לבינתיים אני לא רואה איך זה מפריע לך במסע לקטגוריה של קרוספיטר?!?
אני מתמודד עם זה מצוין, מכעיסה אותי הדרישה לשוויון זכויות מאידך וההתנהגות הסליזית הזולה מגיסא ועל זה נפתח הדיון לא אם זה בסדר או לא להשתמש במיניות (זו כבר החלטה שלך ושל החינוך שקיבלת)
טעות הקלדה. החמוד שכמותך, מכיוון שאתה סובל מסוג מסויים של אספרגר אני אסביר, נועד כדי להציג אותך דווקא כטיפש תמים.
וזה נשמע לך לגיטימי?
החשק המיני שמה עושה לך? חשבתי שאת מתחרמנת רק מלשחרר חיות מכלובים
שוב לא הבנת.
שוויון הזכויות הוא הזכות שלי להיות סליזית ועדיין להגיד לך לא!
גם לזונות יש סטנדרטים
😆
זה מה שאני שואל, אם זה נראה לגיטימי. על זה הדיון. אז אתה חושב שכן, למה?בוודאי.
למה שזה לא יהיה לגיטימי?
א. נראה שלא הבנת
ב. זה בסדר לא תכננתי
ג. ....
ואפילו לא הייתי צריך לכתוב שום דבר
זה מה שאני שואל, אם זה נראה לגיטימי. על זה הדיון. אז אתה חושב שכן, למה?
שכנעת אותי...זכותן המלאה להשתמש במיניות שלהן בשביל מטרות כספיות, לא רואה את הבעייתיות פה
הזכות קיימת רק שהיא לא מעצימה במיוחד...שוב לא הבנת.
שוויון הזכויות הוא הזכות שלי להיות סליזית ועדיין להגיד לך לא!
גם לזונות יש סטנדרטים
😆
אני רואה פה אנשים כותבים שאדם צריך להשתמש בכל יתרון שיש לו כדי "לשרוד"
אז אם אני 'האקר מומחה' יעני, מותר לי לפרוץ לכל מה שבאלי, ואם יש לי ויזה פרוצה אני יעשה איתה מה שאני רוצה,
כי יש לי יתרון?
אז מה שאתם בעצם אומרים הוא, שמותר לשקר, להרוג, לאנוס, לגנוב, להכות, ומה לא- רק בגלל שיש לי ייתרון?
אני רואה פה אנשים כותבים שאדם צריך להשתמש בכל יתרון שיש לו כדי "לשרוד"
אז אם אני 'האקר מומחה' יעני, מותר לי לפרוץ לכל מה שבאלי, ואם יש לי ויזה פרוצה אני יעשה איתה מה שאני רוצה,
כי יש לי יתרון?
אז מה שאתם בעצם אומרים הוא, שמותר לשקר, להרוג, לאנוס, לגנוב, להכות, ומה לא- רק בגלל שיש לי ייתרון?
שכנעת אותי...
הזכות קיימת רק שהיא לא מעצימה במיוחד...