שלום.
האם בזמן בקע יש כאב מידי במקום?
כלומר, אם הרמתי משהו כבד וקיבלתי בקע, האם אני ארגיש זאת מיד, או יום לאחר מכן?
ועוד דבר.
בבקע מפשעתי, היכן הכאב נמצא בדיוק?
תודה.
אני רוצה לחדד את השאלה.
לפני בערך 5 ימים עשיתי אימון. התרגיל היחידי שאני חושב שיש לו פוטנציאל ליצור בקע במפשעה הוא סקוואט. עשיתי 100 קילו.. זאת לא פעם ראשונה שאני עושה סקוואט, אבל רק מציין שהתרגיל היה באימון.
לא הרגשתי שום כאב בזמן האימון.
בבית עשיתי כפיפות בטן בשיפוע שלילי ככה שיש מתיחה באיזור מפשעה\מותן כסל בזמן התרגיל. אז אולי מתחתי משהו..
יום לאחר מכן הרגשתי במקרה כאב באיזור העליון של המפשעה. בצד שמאל.. מעל איבר המין. הכאב הוא בזמן מגע\לחיצה במקום. אין לי כאב בזמן שיעול או משהו כזה... או בזמן הליכה. אין לי גם כאב בזמן סקוואט או דדליפט (עשיתי מאז פעמיים).
מה שכן מבדיקה קטנה בגוגל הכאב הוא בדיוק במקום של בקע מפשעתי...
אני אציין שגם אין לי שום נפיחות.
מה הסיכויים שזה בקע?
האם בזמן בקע יש כאב מידי במקום?
כלומר, אם הרמתי משהו כבד וקיבלתי בקע, האם אני ארגיש זאת מיד, או יום לאחר מכן?
ועוד דבר.
בבקע מפשעתי, היכן הכאב נמצא בדיוק?
תודה.
אני רוצה לחדד את השאלה.
לפני בערך 5 ימים עשיתי אימון. התרגיל היחידי שאני חושב שיש לו פוטנציאל ליצור בקע במפשעה הוא סקוואט. עשיתי 100 קילו.. זאת לא פעם ראשונה שאני עושה סקוואט, אבל רק מציין שהתרגיל היה באימון.
לא הרגשתי שום כאב בזמן האימון.
בבית עשיתי כפיפות בטן בשיפוע שלילי ככה שיש מתיחה באיזור מפשעה\מותן כסל בזמן התרגיל. אז אולי מתחתי משהו..
יום לאחר מכן הרגשתי במקרה כאב באיזור העליון של המפשעה. בצד שמאל.. מעל איבר המין. הכאב הוא בזמן מגע\לחיצה במקום. אין לי כאב בזמן שיעול או משהו כזה... או בזמן הליכה. אין לי גם כאב בזמן סקוואט או דדליפט (עשיתי מאז פעמיים).
מה שכן מבדיקה קטנה בגוגל הכאב הוא בדיוק במקום של בקע מפשעתי...
אני אציין שגם אין לי שום נפיחות.
מה הסיכויים שזה בקע?