הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסת נוזים

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
אני לקראת סיום סייקל טסט אנטט יום שני שפיץ אחרון סוף סוף...עד עכשיו עליה של 9 ק"ג ברור לי שלא נקי נוזלים ושומן....
התחלתי כבר להיות נפוח בפנים ועוד שניה נהיה לי סנטר כפול כמו השמנים.
תוך כמה זמן הנוזלים האילו יורדים? שאוכל לדעת כמה שריר צברתי

• פותח/ת השרשור
סייקל הזרקה ראשון...בעבר הרחוק ניסיתי פרו הורמונים לפני שנים רבות.
חברת black , מינון של 500 מ"ג מחולק פעמיים בשבוע.
הזריקה לא כואבת החומר עובר חלק כמו מים.
תופעות לוואי שחוויתי קצת פסיכוסומטי אולי אבל הרגשתי שמשהו עובר עליי. היה שבוע וחצי קשים שזה התחיל להשפיע קשה לישון התעוררתי כל שעה לפעמים מזיע . דופק גבוה מהרגיל אחר כך הגוף התרגל חזרתי לישון שוב אחרי שבוע של צום שינה. עור אדום בפנים ובחזה כאילו השתזפתי. חרמנות כמו ילד בן 16 הרשגתי. ואז גם זה ירד אחרי מספר שבועות. כוח עלה לא בטירוף אבל עלה . קצת נזלת כורנית אני חושב או שזה תקופת המעבר לא ברור לי אבל זה גם עבר. התחלתי 81 עכשיו 90 .

סה״כ לפי החוות דעת שלך והמשקל נראה שהחומרים עובדים בצורה טובה וגם עלית מאוד יפה, כמובן יהיה יותר קל לתת חוות דעת אם תעלה תמונות של ״לפני ו-״אחרי״ .
אך בכל אופן - הכל תלוי ב-PCT שלך ובהמשך של התזונה לאחר הסייקל .
כמה נוזלים ? אי אפשר לדעת במדוייק .

שבועיים שלוש הנוזלים יורדים לגמרי . אם אתה מפגיז פחמימות - לא ירד הרבה.
סייקל ראשון ממוצע מעלים 8-10 קילו. הרוב נשאר, במיוחד שעשית רק טסט.
נשמע שאתה צריך לבדוק ולעקוב אחרי לחץ דם ממה שאתה מתאר. יתכן ואתה מגלה רגישות מסויימת לטסט או למינון. אולי להתחיל ממינון נמוך יותר פעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
שבועיים שלוש הנוזלים יורדים לגמרי . אם אתה מפגיז פחמימות - לא ירד הרבה.
סייקל ראשון ממוצע מעלים 8-10 קילו. הרוב נשאר, במיוחד שעשית רק טסט.
נשמע שאתה צריך לבדוק ולעקוב אחרי לחץ דם ממה שאתה מתאר. יתכן ואתה מגלה רגישות מסויימת לטסט או למינון. אולי להתחיל ממינון נמוך יותר פעם הבאה.
מה הכוונה רגישות? מדדתי לחץ דם לאורך הסייקל תמיד היה תקין 110-120 על 70 . הבנתי שהאדמומיות זה תופעה שכיחה.
התיכנון להשאר על פחמימות גבוה ולהוריד יומיים בשבוע בימי מנוחה לפחות בחצי ואפילו פחות כדי למזער עליה בשומן עד שהגוף יתאושש.

מה הכוונה רגישות? מדדתי לחץ דם לאורך הסייקל תמיד היה תקין 110-120 על 70 . הבנתי שהאדמומיות זה תופעה שכיחה.
התיכנון להשאר על פחמימות גבוה ולהוריד יומיים בשבוע בימי מנוחה לפחות בחצי ואפילו פחות כדי למזער עליה בשומן עד שהגוף יתאושש.
להוריד מינון בטסט פעם הבאה ? חח פחות מ 500מג אין טעם להתחיל סייקל , וגם בסייקל הזה אתה תירד חצי משקל כי הרב זה נוזלים , הכל ייתאזן לך ברגע שאתה תתחיל לקחת פיסיטי

להוריד מינון בטסט פעם הבאה ? חח פחות מ 500מג אין טעם להתחיל סייקל , וגם בסייקל הזה אתה תירד חצי משקל כי הרב זה נוזלים , הכל ייתאזן לך ברגע שאתה תתחיל לקחת פיסיטי
ליאור להזכיר לך שיש לנו כמה חברים פה בפורום שלא יכולים לגעת בטסט מכל מיני תופעות לוואי.... עברו לסייקלים עדינים של פרימו ואמפולה של טסט לעשרה ימים. יש מיקרים.

אני לקראת סיום סייקל טסט אנטט יום שני שפיץ אחרון סוף סוף...עד עכשיו עליה של 9 ק"ג ברור לי שלא נקי נוזלים ושומן....
התחלתי כבר להיות נפוח בפנים ועוד שניה נהיה לי סנטר כפול כמו השמנים.
תוך כמה זמן הנוזלים האילו יורדים? שאוכל לדעת כמה שריר צברתי
אף אחד לא ידע להגיד כמה ישאר. שימור הרווחים וההתקדמות תלוי בהתאוששות, באופן בו הרווחת בסייקל ובתיכנון הסייקל הבא.
בהנחה שהשתמשת בפרגניל כראוי במהלך הסייקל ערוך pct סטנדרטי כ-20 יום ממועד זריקת הטסט והפרגניל האחרון. לאחר מכן בצע בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא ותכנן את הסייקל הבא.

ליאור להזכיר לך שיש לנו כמה חברים פה בפורום שלא יכולים לגעת בטסט מכל מיני תופעות לוואי.... עברו לסייקלים עדינים של פרימו ואמפולה של טסט לעשרה ימים. יש מיקרים.
בשביל זה אפשר להוסיף טמוקסי במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור
חבר לקח טסט ומסטרון עלה רק 5 וירד 4 קילו חודש וחצי אחרי ה PCT, מה אומרים גנטיקה חרא? PCT גרוע לא לקח פרגניל גם, או שזה נורמלי? תזונה שלו קפדנית מאוד. אם זה קורה לי אין לי מה לעשות יותר חבל על הזמן שלי אי אפשר להתקדם ככה.🤦‍♂️

חבר לקח טסט ומסטרון עלה רק 5 וירד 4 קילו חודש וחצי אחרי ה PCT, מה אומרים גנטיקה חרא? PCT גרוע לא לקח פרגניל גם, או שזה נורמלי? תזונה שלו קפדנית מאוד. אם זה קורה לי אין לי מה לעשות יותר חבל על הזמן שלי אי אפשר להתקדם ככה.🤦‍♂️
קודם כל צריך להבין מה הוא אכל בפיסיטי כמה הוריד פחמימה וקלוריות , שמע כל גוף מגיב אחרת וזה גם תלוי בהרבה גורמים אם הוא עלה בנוזלים וכן פרגניל היה עוזר במהלך הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית