הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט לביקורת

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
דדליפט של ארוסתי, נשמח לקבל ביקורת.
מה שאני שמתי לב, כשקשה לה, אז הרגליים מתיישרות הרבה לפני שהמוט הגיע לברך, כלומר מרימה עם הגב נטו.

מה שאני רואה זה שהמוט לא במרכז הרגל. היא צריכה שהמוט לפני כל ניסיון של הרמה יהיה מעל אמצע הרגל שזה בערך מעל השרוכיים.

שמתי לב שבחלק מהחזרות המוט לא במגע עם הרגליים.. כנראה בגלל שהיא מיישרת את הברכיים מוקדם מדי

מה שאני רואה זה שהמוט לא במרכז הרגל. היא צריכה שהמוט לפני כל ניסיון של הרמה יהיה מעל אמצע הרגל שזה בערך מעל השרוכיים.
מסכים לגמרי. בסט אפ המוט אמור להיות במרכז כף הרגל. הבעיה השניה היא שהיא מרימה את המוט במקום למשוך אותו.

זה קל לה מידי רואים את זה . במקום למשוך את המוט ולעשות את הפעולה האמיתית של "המשיכה/הרמה" היא פשוט מרימה את כול המוט כי זה קל.

לדעתי דווקא ההדדליפט שלה די טוב מבחינת המיקום של המוט. האגן למעלה, המוט מתחת לשכמות. אבל אין ספק שיש בעיה, ונראה שגם אתה הבנת. היא מתחילה את התנועה מהברכיים גם בעליה וגם בירידה. בעליה זה בולט כאשר היא מיישרת (פושטת) את הברכיים לפני התנועה בירך, ובירידה זה ממש בולט כאשר היא נתקעת בברכיים. אם היא תתחיל את התנועה מהאגן בירידה (להוציא אותו אחורה ולהתכופף מעט לפני הכיפוף בברכיים), אז המוט ירד בדיוק ישר. בעליה התנועה צריכה להיות גם כן משולבת, לטכניקה טובה יותר וניצול הכוח.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית