הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך ייעוץ לעלות רמה בחיטוב

TimeToCut

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אז שלום לכולם אני חדש פה אז אספר קצת על עצמי כדי למקסם את העזרה שאוכל לקבל.
אני חייל עוד חודש חוגג 20, 1.82 לגובה על 76~77 קילו, התחלתי להתאמן לפני חצי שנה, עשיתי מסה קצרה של שלושה חודשים העלתי כ9 קילו יפים והחלטתי שהקיץ הזה אני לא מתבייש ללכת לים.
תמיד הייתי לומד מתעניין וקורא בכל הקשור לתזונה ופיזיולוגיה וכרגע אני מתחיל חודש שלישי לחיטוב עם "תפריט" שבניתי לעצמי.
אף פעם לא בדקתי עם מישהו מקצועי את אחוזי השומן שלי (אם צריך יש תמונות לפני ואחרי) ואני מאמין שלפני האימונים התחלתי בכ20%+ שומן וכיום אני על 13% (שוב זה מאוד מפוקפק, לפי מראית העין).
יום שישי אני מסיים סייקל של שבועיים עם קלן ורוצה לשנות תפריט וקצת לגוון את האירובי כדי לעלות ברמה של החיטוב גם בלי הקלן.
הסדר יום שלי בד"כ הוא להגיע לבסיס ב1 (כן כן 1, מה שאומר שאני קם ב10:30 כדי להתאמן לפני) ומסיים אותו ב4, חוזר הביתה אוכל ולעבודה מ6 עד 00:30.

התפריט הוא:

4 ביצים קשות,1 שלמה 3 רק לבן
אבוקדו שלם
סלט ירקות
חזה עוף 250 גרם ~ עם עגבניה ובצל קצוצים בשמן זית
1~2 סקופים של חלבון ISO100

הבעיה הקיימת היא כזו, הצרה של כמעט כל מחטב - הפחמימה.
אני חולה על פירות ופשוט לא יכול להגיד לסרב להם(המטרה שלי היא להפסיק לגמרי ואעשה זאת) ולפעמים גם שוקולד.
האימונים שלי הם ABC מחולק ל2 שרירים כל אימון ו3 פעמים בשבוע ריצה או למרחק (10KM) או לשבור שיא אישי בזמנים.

מבקש את עזרתכם המטרה היא 8-7% ואני יודע שיש לפני עוד דרך ארוכה וקשה,
תודה לעוזרים.

רוצה רק להוסיף שאף פעם החילוף חומרים שלי לא היה וואו, ובזמן האחרון הוא ניהיה ממש גרוע במצב של פגישה עם השירותים פעם ביומיים, אשמח גם לשפר את הצד הזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סלח לי , שמטתי את ההודעה שלך בטעות.
בדקתי במחשבון RMR ללא פעילות גופנית 2264 ועם פעילות בינונית(3-5 בשבוע) הRMR שלי הוא 2924.
עדיין קצת מתקשה להבין איך אני ממשיך הלאה מפה והאם מה שהוספתי לתפריט שלי יעזור לי בהמשך?
ראשית, מאחר לא שיתפת אותנו בממצאים שלך לא ברור איך מישהו יוכל לבנות לך תפריט. שנית, אני לא חושב שמישהו יטרח גם אם כל הנתונים יהיו בידינו. אנחנו יכולים לענות על שאלות (אחרי שקראת את המדריכים באתר קילוגרם), להבהיר נושאים סתומים וכשיש תפריט מוכן להציע שינויים. אבל לבנות תפריט מההתחלה זאת מטלה מורכבת מדי וגוזלת הרבה זמן, לפחות עבורי. אולי שווה לך להגיע לפגישה אחת עם דיאטנ/ית, רצוי כזה/את שמבינ/ה משהו במשקולות, ולבנות משהו ביחד.

אם מישהו מרגיש אחרת ומוכן להרים את הכפפה, אל תתביישו!
זה לא מה שהתכוונת? ולגבי התפריט אולי יש משהו מוכן שאפשר רק להדביק פה או תפריט של מישהו או הצעות הכל יתקבל בברכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית