עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוודאי, אני מתאמן 6 פעמים בשבועמטורף!
אפשר לדעת איך אתה מתאמן ובקצרה על התזונה שלך?
מאסיבי מאוד!בוודאי, אני מתאמן 6 פעמים בשבוע
יום ראשון: חזה אחורית
יום שני: רגליים
שלישי:גב וקידמית
רביעי: כתפיים
חמישי: חזה אחורית
שישי: מנוחה
שבת:גב קידמית
אירובי 4פעמים בשבוע על דופק 120 בערך
תזונה (בחיטוב):57שומן 130 פחמימה 210 חלבון
העמסה פעם בשבוע
תכנית בילדינג רגילה: 5-6 תרגילים לשריר גדול ו2-3 תרגילילם לשריר קטן. מנסה לעבוד כמה שיותר אם תרגילים מורכבים (לא מבודד טרפזים,תאומים אמות) במסה הייתי עובד לחמישיות עכשיו העליתי קצת את ההחזרותמאסיבי מאוד!
אשמח לקצת הסבר על התכנית שלך, נראית קצת מתוסבכת 😛
והעובדה שיש לך יום כתפיים לפני חזה ואחורית לא פוגע לך בהתאוששות באימונים?תכנית בילדינג רגילה: 5-6 תרגילים לשריר גדול ו2-3 תרגילילם לשריר קטן. מנסה לעבוד כמה שיותר אם תרגילים מורכבים (לא מבודד טרפזים,תאומים אמות) במסה הייתי עובד לחמישיות עכשיו העליתי קצת את ההחזרות
תראה אני לא ממליץ לאף אחד לעשות את התכנית הזאת פשוט היא עובדת טוב בשבילי. אני לא ממליץ לאף אחד עליה. בסה''כ היא תוכנית לא משהו שנראה לי מתאימה רק לצרכים שלי.והעובדה שיש לך יום כתפיים לפני חזה ואחורית לא פוגע לך בהתאוששות באימונים?
ובכללי, למה בעצם אתה מבודד את הכתפיים ליום משלהם?
תודה, קרוב לשנתייםאלוף!
כמה זמן אתה מתאמן?
לא באתי בקטע של לשפוט או משהו, אני ממש בעד מה שעובד הכי טוב למתאמן. סתם הייתי סקרן לראות אם יש הסבר לפיצול 😛תראה אני לא ממליץ לאף אחד לעשות את התכנית הזאת פשוט היא עובדת טוב בשבילי. אני לא ממליץ לאף אחד עליה. בסה''כ היא תוכנית לא משהו שנראה לי מתאימה רק לצרכים שלי.
לקח לי הרבה זמן להבין שזה התוכנית הכי אפקטיבית בשבילי. ואני אתה כבר מעל 7 חודש
וכתפיים אני מבודד כי הם הוויק פוינט שלי.
לגבי התאוששות אוכל טוב ומגנזיום
מממ אז ישלנו אותם נתונים גם המשקל פחות או יותר רק שאיבדתי הרבה נוזלים בשבועיים האחרונים 😃תודה, קרוב לשנתיים
כרגע שוקל73 לפני הסייקל שקלתי 77כמה שוקל? וכמה שקלת לפני הסייקל ?
סייקל רק של קלן. מתאמן קרוב לשנתייםוואלה נראה אש אחי !
איזה סייקל עשית וכמה זמן מתאמן סתם מעניין .<