הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הלוג של שפן הניסיונות

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
התגלה אליי אלוהים ואמר לי:
"אנכי השם אלוקיך מדבר עמך, קח לך טרן אננתת וטסט, ועשיתה פרונטלואד ומחר הזרק 1500 יחידות פרגניל, ואגדלך ואעשך לגוי עצום והרבתי זרעך יען אשר קניתה פרגניל טמוקסיפן וכלומיד מבית המרקחת"

קיץ נעים לכולם 😃
בלודרגון
טרן התחלתי עם 700 יחידות
טסט 500 להתחלה
שום היגיון לא עומד מאחורי זה חוץ מזה שרציתי התחלה טובה מחר אכין פרגניל אני עצלן... ושמישהו ילמד אותי להזריק לרגל לרגל, קפץ לי שריר....
תמונות בהמשך

"אנכי השם אלוקיך מדבר עמך, קח לך טרן אננתת וטסט, ועשיתה פרונטלואד ומחר הזרק 1500 יחידות פרגניל, ואגדלך ואעשך לגוי עצום והרבתי זרעך יען אשר קניתה פרגניל טמוקסיפן וכלומיד מבית המרקחת"

קיץ נעים לכולם 😃
בלודרגון
טרן התחלתי עם 700 יחידות
טסט 500 להתחלה
שום היגיון לא עומד מאחורי זה חוץ מזה שרציתי התחלה טובה מחר אכין פרגניל אני עצלן... ושמישהו ילמד אותי להזריק לרגל לרגל, קפץ לי שריר....
תמונות בהמשך
שתזכה למצוות חיטובים, מסת שריר ומעשים טובים
טרן התחלתי עם 700 יחידות
טוב שלא ספרת במיקרוגרמים....😉
בהצלחה אחי
מחכים לעדכונים

מי יתן שיישארו פיטמותיך קשיחות ולא תדע לקטציה.

קיץ נעים לכולם 😃
בלודרגון
טרן התחלתי עם 700 יחידות
טסט 500 להתחלה
תמונות בהמשך
רגע , מי זה בסוף אלוהים ????? ו WAT the FuCkk אתה כותב שאתה מעשן !!!!

• פותח/ת השרשור
שבבי סויה.
עליה של 2 קילו לבנתיים.
עצבני מזיע התאמנתי לא משהו....
ממחר נכנס חזק יש מצב אני עוזב את העבודה בדלק.
הבעיה זה למצוא עבודות בנתיבות עם משמרות
האופציות.
קסטרו
פיצה האט
רנואר
להשאר בתחנת דלק תפוז כשכל היום המנהח מסתכל עלי משגע את השכל בטלפון גם שאני בבית לא מוכן להשלים חוסר למרות שכבר הפקדתי 200 שקל שלקוח שכח אצלי וחודשיים לא הגיע בעוד שלעובדת חדשה הוא השלים חוסר של 200 שקל
ובנוסף שעשיתי תדלוק שגוי בנוסף לתיקון ששילמתי הוא הכריח אותי לשלם150 שקל פיצוי ללקוח.
ואני מקבל חליפת עבודה אחת לכל השבוע.

בקיצור אני עצבני בקטע רע מאוד.
המלצות...
אה... אני מחר אחרי החדר כושר אעלה תמונה

קבצים מצורפים

• IMG-20150606-WA0003.jpeg
    IMG-20150606-WA0003.jpeg
    KB 39.7 · צפיות: 278
שבבי סויה.
עליה של 2 קילו לבנתיים.
עצבני מזיע התאמנתי לא משהו....
ממחר נכנס חזק יש מצב אני עוזב את העבודה בדלק.
הבעיה זה למצוא עבודות בנתיבות עם משמרות
האופציות.
קסטרו
פיצה האט
רנואר
להשאר בתחנת דלק תפוז כשכל היום המנהח מסתכל עלי משגע את השכל בטלפון גם שאני בבית לא מוכן להשלים חוסר למרות שכבר הפקדתי 200 שקל שלקוח שכח אצלי וחודשיים לא הגיע בעוד שלעובדת חדשה הוא השלים חוסר של 200 שקל
ובנוסף שעשיתי תדלוק שגוי בנוסף לתיקון ששילמתי הוא הכריח אותי לשלם150 שקל פיצוי ללקוח.
ואני מקבל חליפת עבודה אחת לכל השבוע.

בקיצור אני עצבני בקטע רע מאוד.
המלצות...
אה... אני מחר אחרי החדר כושר אעלה תמונה
עדיף בקסטרו
במחלקת נשים...ספוט טוב כדי לקבל אינדיקציה על מידת העליה בליבידו

• פותח/ת השרשור
מספטמבר לא הרצתי כלום.
בשנתיים האחרונות הייתי בהפסקות של חודשיים- שלוש, לא ידעתי כלום, שיחקתי עם טורינבול דיאנבול וויני רק ידעתי שיש כלומיד... אפילו טמוקסיפן לא לקחתי
ואז נירשמתי לפורום פה.
בהתחלה ממש התביישתי שראיתי כמה אני לא יודע כלום והשקעתי את הנשמה ללמוד.
עכשיו זה פשוט תענוג. הביצים גדולות בזכות פרגניל, אני יודע מה ההבדל בפרולקטין בין דקה לטרן למרות ששניהם נור 19.
נייסיתי אפילו דקהפפטיל, אני ממש רוצה לנסות אותו סוף הסייקל עם טמוקסיפן. הימור אחו*** אבל עדיין...
והדבר הכי חשוב שלמדתי..

כשאני יודע שאני לא יודע בוודאות זה סימן שאני בכיוון הנכון, כי כשאני חושב שאני יודע אני פשוט לא לומד.

תגידו.... מה הקטע הזה שאני כל היום חם תרתי משמע! מהבוקר עד הערב אני חושב רק על בנות.
מצבי רוח משתנים אבל אני שולט בזה.
ואחי לא מסכים לי מהdnp ;(
אז אני מביא אפדרין בשביל הלימודים שמתחילים בקרוב.

בקיצור tmi

• פותח/ת השרשור
😱😣
אני רוצה dnp לחוויה ואפדרין נותן לי הרגשה טובה
חתכתי בטעות את האצבע, פתחתי לא נכון אמפולה איך לעזאזל האמפולה של ה2 מ"ל נפתחת?!?.
איך אפשר למחזר ויאל?
ונתקעתי בלי מחט להזרקה תת עורית מחר יש יום חופשי.
ואני צריך כבר להכניס 1500 פרגניל.
ממממ להתאבד ולנסות 21g? לעשות מסע לחיפוש מחטים? Help

😱😣
אני רוצה dnp לחוויה ואפדרין נותן לי הרגשה טובה
חתכתי בטעות את האצבע, פתחתי לא נכון אמפולה איך לעזאזל האמפולה של ה2 מ"ל נפתחת?!?.
איך אפשר למחזר ויאל?
ונתקעתי בלי מחט להזרקה תת עורית מחר יש יום חופשי.
ואני צריך כבר להכניס 1500 פרגניל.
ממממ להתאבד ולנסות 21g? לעשות מסע לחיפוש מחטים? Help

לפני שאתה שובר תשים נייר טואלט ככה לא תיחתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית