הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שעשה את הקורס של המאמנים

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
תענה בבחינה את מה שרוצים לשמוע, לפעמים למרצים יש טעויות בעצמם או תשובות חלקיות(איזה שרירים פעילים בדדליפט? תשובה בוינגייט: גלוטאוס מקסימוס וerector spinae) או שהם לא שמים לב לדברים שבאמת צריך לשים לב אליהם(לדוג', לבדוק רוחב עמידה וזווית כף הרגל בקריסת רגליים פנימה, לפני ששואלים "מה חלש", זאת אומרת אם מתאמן עושה את התרגיל פעם ראשונה הכל חלש אצלו, מה זה בכלל אומר שאומרים למתאמן מתחיל שיש לו שריר "חלש")

תתכונן על פי הטבלה שסיפקו לך ועל המצגות של הקיניזיולוגיה בקורס שלך, הכי קל והכי טוב
עם כל הביקורת שיש לי כלפי ה"אקדמיה" בנושא הזה בארץ, אני חייב להודות שאף פעם לא עניתי מה שהם רוצים (גם במחיר של להתעקש על עומק בסקוואט עחי) לראות ועדיין יצאתי עם הממוצע הכי גבוהה בקורס.

בנוסף אציין את העובדה ששניים מהמרצים (תזונה ואימון קטינים וזקנים) היו ברמה מקצועית גבוהה מאוד, ועוד אחד שפחות אבל היה פתוח ונעזר בי בשיעורים על התרגילים החופשיים.

ורק עלי המרצים הסתלבטו במבחן המעשי והביאו לי לעשות כל תרגיל בטן אפשרי בחד"כ עם איומים שיעלו את הסרטונים לאינטרנט ויהרסו את חי... הייתה תקופה.

• פותח/ת השרשור
ורק עלי המרצים הסתלבטו במבחן המעשי והביאו לי לעשות כל תרגיל בטן אפשרי בחד"כ עם איומים שיעלו את הסרטונים לאינטרנט ויהרסו את חי... הייתה תקופה.
חחחחחח פאק, איפה למדת?

הציון לא תמיד משקף את הידע ואת ההבנה במיוחד בוינגייט בחלק מהמבחנים. ואגב גם אני עברתי, בדקתי אתמול באתר.

מדריכי כושר be like
תותח אתה!
שכחתי לגמרי מהצמד כוחות.
האנטגוניסט של סרטוס אנטריור זה טרפזיוס, נכון?

וברוטציה מדיאלית האגוניסט זה הטרפזיוס, האסיסטנט זה רומבוידס והאנטגוניסט זה סרטוס אנטריור ?
ובמכון שלי: ''דדליפט? מה זה, זה אכיל?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית