נק' מוניטין:
115
- 265
- 78
יפה, כל הכבוד!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם כל הביקורת שיש לי כלפי ה"אקדמיה" בנושא הזה בארץ, אני חייב להודות שאף פעם לא עניתי מה שהם רוצים (גם במחיר של להתעקש על עומק בסקוואט עחי) לראות ועדיין יצאתי עם הממוצע הכי גבוהה בקורס.תענה בבחינה את מה שרוצים לשמוע, לפעמים למרצים יש טעויות בעצמם או תשובות חלקיות(איזה שרירים פעילים בדדליפט? תשובה בוינגייט: גלוטאוס מקסימוס וerector spinae) או שהם לא שמים לב לדברים שבאמת צריך לשים לב אליהם(לדוג', לבדוק רוחב עמידה וזווית כף הרגל בקריסת רגליים פנימה, לפני ששואלים "מה חלש", זאת אומרת אם מתאמן עושה את התרגיל פעם ראשונה הכל חלש אצלו, מה זה בכלל אומר שאומרים למתאמן מתחיל שיש לו שריר "חלש")
תתכונן על פי הטבלה שסיפקו לך ועל המצגות של הקיניזיולוגיה בקורס שלך, הכי קל והכי טוב
חחחחחח פאק, איפה למדת?ורק עלי המרצים הסתלבטו במבחן המעשי והביאו לי לעשות כל תרגיל בטן אפשרי בחד"כ עם איומים שיעלו את הסרטונים לאינטרנט ויהרסו את חי... הייתה תקופה.
ובמכון שלי: ''דדליפט? מה זה, זה אכיל?"תותח אתה!
שכחתי לגמרי מהצמד כוחות.
האנטגוניסט של סרטוס אנטריור זה טרפזיוס, נכון?
וברוטציה מדיאלית האגוניסט זה הטרפזיוס, האסיסטנט זה רומבוידס והאנטגוניסט זה סרטוס אנטריור ?