הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה קטנה[קשור למקדולנדס]

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב לכולם,ושבת שלום.
חיפשתי חיפשתי וחיפשתי,ובסוף מצאתי עבודה.
העבודה היא במקדולנדס.
אמרו לי להביא חשבון בנק,אבל אין לי מפאת גילי הצעיר[16.8],לכן שאלתי היא,האם אפשר להביא להם את חשבון הבנק של אחד ההורים?
תודה רבה.

עריכה:
עוד שאלה,יש לי לפעמים פחד לפגוש אנשים שאני מכיר,וזה עושה קצת פדיחות,מה לעשות בהקשר לעניין הזה?

• פותח/ת השרשור
חחחח יפה,אבל חשבון הבנק דורש תחזוקה.
חחחח יפה,אבל חשבון הבנק דורש תחזוקה.

איזה תחזוקה אתה צריך?
אם אני לא טועה, חשבון צעיר לא יכול להוציא אשראי, המקסימום זה דיירקט ככה שאתה לא משלם על כ.א.
עדיף לך לפתוח, גם ככה אתה לא תוכל להכנס למינוסים ועדיף שתכיר את המערכת מעכשיו בגלל שהיא די תחמנית

עריכה:
עוד שאלה,יש לי לפעמים פחד לפגוש אנשים שאני מכיר,וזה עושה קצת פדיחות,מה לעשות בהקשר לעניין הזה?
אל תכיר אנשים..
אל תיצור קשר עין (לא באמת..)

פאדיחות? אתה מתפרנס, על הזין שלך שאתה לובש כובע, מדים ותג של מקדונלדס׳

חשבון צעיר לא צריך שום תחזוקה.
אתה מקבל כרטיס למשיכת כסף בלבד.
מה שהפקדת זה מה שאתה יכול למשוך. אין אבר דראפט (משיכת יתר) או משהו כזה..

וכן.. זה ילמד אותך להתנהל נכון מול הבנק. ובכלל, עם כסף.

למה פדיחה? אתה עושה כסף!

מקסימום תגיד להם שלום ותפנק אותם באקסטרא קטשופ שידעו שזאת הטריטוריה שלך והם רק אורחים

• פותח/ת השרשור
למה פדיחה? אתה עושה כסף!

מקסימום תגיד להם שלום ותפנק אותם באקסטרא קטשופ שידעו שזאת הטריטוריה שלך והם רק אורחים

תודה לכולם עזאתם לי מאוד, נגיד ואני מסיים לעבוד ולא מכניס שקל לחשבון בבנק, מה הם יעשו?

ילקקו לך את התחת כל החיים, הבנק עובד אצלך ולא אתה אצלם.
יש לי עד היום 5 שקל בחשבון בבנק לאומי [כי עברתי בנק] והם עד היום שולחים לי מבצעים והטבות.

ערב טוב לכולם,ושבת שלום.
חיפשתי חיפשתי וחיפשתי,ובסוף מצאתי עבודה.
העבודה היא במקדולנדס.
אמרו לי להביא חשבון בנק,אבל אין לי מפאת גילי הצעיר[16.8],לכן שאלתי היא,האם אפשר להביא להם את חשבון הבנק של אחד ההורים?
תודה רבה.

עריכה:

תפתח חשבון בנק.
ולגבי הפחד שלך לפגוש אנשים שאתה מכיר - הפתרון הוא לפגוש מלא אנשים שאתה מכיר עד שהבטחון העצמי יעלה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית