הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן לעלות שלב - סייקל ראשון

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכל חברי הפורום
חוזר לפעילות אחרי חצי שנה של העדרות עקב טיולים מעבר לחו''ל (וחזרה ארצה).
קצת רקע
22.5
1.78 ס'מ
82 ק'ג מסה
מתאמן בכללי שנתיים (עם הפסקה דיי ארוכה של 4 חודשים עקב הטיול) וכרגע מתאמן אינטנסיבי 3 חודשיים 4 פעמים בשבוע לעליה במסה
הקפים נכון ללפני 3 שבועות:
היקף יד: 39
היקף טבור: 88.5
היקף ירך:60
אני עובד ע''פ תפריט מסה מסודר + מעקב תזונאית פעם בחודש שמשולב בתפריט גם גיינר נקי, נתוני התפריט הם לערך:
קלוריות 2900-3100
פחממה 440-470
חלבון 230-260
שומן 50-60.
מעקב המשקלים שלי:
79.6
81.5
80.6
82.6
81.6
81.8 עדכני
ההפרשים בין שקילה לשקילה הם שבוע
זהו זה היה ככה הרקע עלי אבל חייב להודות התסכול ניצח,
אני מתאמן לפי תוכנית מסודרת (jim stoppani 12 week shortcut to size) שהיא דווקא עשתה לי תוצאות יפות
אבל עם התוכנית המסודרת עם התפריט המסודר שלוקח לי מאות שקלים בחודש על קניות והשלמות וגם המון ויתורים על פאסט פוד, מתוקים אלכוהול וכ'ו אני לא מצליח לעבור את ה 83 ק'ג המטרה היא 90 אגב.
אני חושב שהגיע הזמן לעבור קצת למגרש של הגדולים, אשמח לקבל המלצות לסייקל ראשון במה זה כרוך קצת הסברים, ובכללי מה דעתכם.
.הייתי מבלה פה הרבה בפורום בלי קשר ויש פה ידע עצום ורב

נערך לאחרונה:
עדיף לך להתייחס למה שהוא כתב לא לקישור. אם בנתונים האלו אתה לא עולה טבעי אתה גם לא תעלה על חומרים, וגם אם כן בזמן הpct הכל ירד.

אהלן חבר, ברוך הבא לצד האפל של התחום .
קודם כל מה אתה מתכנן איזה סייקל ?

בנוגע לתזונה וכל מה שהחבר׳ה פה אומרים לך שאם לא תאכל נכון לא תגדל גם בסייקל וכו׳ ,
אף אחד לא התחיל סייקל עם 100% ידע בתזונה ואימונים - כולם התחילו ת׳סייקל הראשון שלהם ולמדו בו די הרבה כי למה בעצם הסייקל הראשון?
לצבור את החוויה של החומרים, תופעות לוואי, הרגשה כללית וכו׳
האימונים - כמובן צריך יותר נפח ,
תזונה - התאבון יפתח לך לבד אם תרצה או לא
כמובן עדיף שתבנה תפריט עם יותר פחמימה וקלוריות אבל זה בסדר - סייקל ראשון כולם בניסוי וטעייה - שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אהלן חבר, ברוך הבא לצד האפל של התחום .
קודם כל מה אתה מתכנן איזה סייקל ?

בנוגע לתזונה וכל מה שהחבר׳ה פה אומרים לך שאם לא תאכל נכון לא תגדל גם בסייקל וכו׳ ,
אף אחד לא התחיל סייקל עם 100% ידע בתזונה ואימונים - כולם התחילו ת׳סייקל הראשון שלהם ולמדו בו די הרבה כי למה בעצם הסייקל הראשון?
לצבור את החוויה של החומרים, תופעות לוואי, הרגשה כללית וכו׳
האימונים - כמובן צריך יותר נפח ,
תזונה - התאבון יפתח לך לבד אם תרצה או לא
כמובן עדיף שתבנה תפריט עם יותר פחמימה וקלוריות אבל זה בסדר - סייקל ראשון כולם בניסוי וטעייה - שיהיה בהצלחה.
המטרה היא לטפס למעלה לאזור ה 90 קג בערך
יש לי תוכנית תזונה מסודרת ומותאמת שכרגע מתאימה לי עד אזור ה 83 קג אני אעלה את מ'ס הפחמימות וכמות החלבון ומאמין שאראה תוצאות.
מה הכוונה כשאתה אומר יותר נפח באימונים.? ומה כמובן מומלץ לסייקל מסה ראשון

מה הכוונה כשאתה אומר יותר נפח באימונים.?

מה כמובן מומלץ לסייקל מסה ראשון
לפי ההודעות האלו לטעמי תצבור עוד ידע שחסר לך ולאחר מכן תחשוב על סייקל. זה לא צעד שאפשר להיכנס לתוכו אם אין לך מספיק ידע(אומר לך כמובן ברוח טובה).

אני אחסוך במילים, אתה יחסית צנום ובאפשרותך לצבור המון מסת שריר עוד לפני הכניסה לעולם החומרים.

לפי ההתרשמות שלי, ידע - אין. ממליץ לך בחום לרדת מהעניין ולהתמקצע יותר בעיקר.

מאחל לך בהצלחה.

המטרה היא לטפס למעלה לאזור ה 90 קג בערך
יש לי תוכנית תזונה מסודרת ומותאמת שכרגע מתאימה לי עד אזור ה 83 קג אני אעלה את מ'ס הפחמימות וכמות החלבון ומאמין שאראה תוצאות.
מה הכוונה כשאתה אומר יותר נפח באימונים.? ומה כמובן מומלץ לסייקל מסה ראשון

איך התפריט שלך נראה ?
מבחינת : קלוריות,חלבון,פחמימה,שומן

ובנוגע לאיך יראה/מומלץ הסייקל הראשון -
יש לך את המידע הדרוש בנעוץ של תום המנהל :
https://www.lbs.co.il/threads/61630/

• פותח/ת השרשור
אני אחסוך במילים, אתה יחסית צנום ובאפשרותך לצבור המון מסת שריר עוד לפני הכניסה לעולם החומרים.

לפי ההתרשמות שלי, ידע - אין. ממליץ לך בחום לרדת מהעניין ולהתמקצע יותר בעיקר.

מאחל לך בהצלחה.
איך על סמך ההודעה שלי כבר קבעת את רמת הידע שלי.?
בתחום הסייקלים אני חדש ונכון אין לי ידע רב בתחום לכן אני מתייעץ איתכם פה זה המטרה של הפורום לקבל ידע ויעוץ בנושאים שאתה לא מבין בהם.
אבל מבחינץ תוספים,פיתוח גוף, אימונים ותזונה הידע שלי רב מאוד ומגוון
צנום.? קצת נעלבתי אבל כמובן לוקח לצומת ליבי את זה שאני יכול לצבור עוד מסת שריר נקייה ולכן העלתי עכשיו כמויות בכדי לראות את השינויים, לוקח את הדעה באהבה רבה.

איך התפריט שלך נראה ?
מבחינת : קלוריות,חלבון,פחמימה,שומן

ובנוגע לאיך יראה/מומלץ הסייקל הראשון -
יש לך את המידע הדרוש בנעוץ של תום המנהל :
https://www.lbs.co.il/threads/61630/

רשמתי למעלה את המינונים שלי למרות שנכון לכרגע העלתי את הפחממה והחלבון לקבלת תוצאות טובות יותר

בתחום הסייקלים אני חדש ונכון אין לי ידע רב בתחום לכן אני מתייעץ איתכם פה זה המטרה של הפורום לקבל ידע ויעוץ בנושאים שאתה לא מבין בהם.
צנום.? קצת נעלבתי אבל כמובן לוקח לצומת ליבי את זה שאני יכול לצבור עוד מסת שריר נקייה ולכן העלתי עכשיו כמויות בכדי לראות את השינויים, לוקח את הדעה באהבה רבה.
אייל רשם את דעתו על סמך נסיון (ויש לו)
אל תיעלב או משהו,פשוט תחשוב 700 פעם לקראת מה אתה נכנס
בברכה,

• פותח/ת השרשור
כן כן אני לרגע לא נפגע או נעלב חלילה שלא תבין אותי לא נכון
וההפך כל הודעה כזו שמעודדת אותי להמשיך לנסות לעלות בטבעי אני לוקח לצומת ליבי
מודה מאוד

רשמתי למעלה את המינונים שלי למרות שנכון לכרגע העלתי את הפחממה והחלבון לקבלת תוצאות טובות יותר

לא טענתי שאתה נראה כמו שפמנון, אמרתי שאתה צנום לא בכדי להעליב חלילה אלה לפקוח את עינייך.

אם לא היה איכפת לי לא הייתי מבזבז דקה מחיי היקרים על מנת לענות לך.

הכל מאהבה ואיכפתיות כלפי הזולת.

ועכשיו אהיה יותר ספציפי, אם השאיפה שלך בחיים היא להיות מפתח גוף עילית ולגשת לתחרויות - כן, תשקול את המעבר קדימה. אם עכשיו חזרת מטיול של תאילנד ובא לך להזריק ולראות מה זה יעשה אז תרד מזה. סובלנות משתלמת. ידע זה כח. תצבור ידע ותחזור חכם יותר. (מנסיון) - רב.

• פותח/ת השרשור
לא טענתי שאתה נראה כמו שפמנון, אמרתי שאתה צנום לא בכדי להעליב חלילה אלה לפקוח את עינייך.

אם לא היה איכפת לי לא הייתי מבזבז דקה מחיי היקרים על מנת לענות לך.

הכל מאהבה ואיכפתיות כלפי הזולת.

ועכשיו אהיה יותר ספציפי, אם השאיפה שלך בחיים היא להיות מפתח גוף עילית ולגשת לתחרויות - כן, תשקול את המעבר קדימה. אם עכשיו חזרת מטיול של תאילנד ובא לך להזריק ולראות מה זה יעשה אז תרד מזה. סובלנות משתלמת. ידע זה כח. תצבור ידע ותחזור חכם יותר. (מנסיון) - רב.

האמת המטרה שלי היא לנסות להגיע לדוגמנות גוף ולא בצחוק זה תמיד הייתה המטרה שלי מאז שהתחלתי עם עניין פיתוח הגוף לנסות להגיע לזה.
אם אני מבין אותך נכון אתה אומר בנתיים תאכל תגדל טבעי ואחכ לחשוב על דברים אחרים.?

האמת המטרה שלי היא לנסות להגיע לדוגמנות גוף ולא בצחוק זה תמיד הייתה המטרה שלי מאז שהתחלתי עם עניין פיתוח הגוף לנסות להגיע לזה.
אם אני מבין אותך נכון אתה אומר בנתיים תאכל תגדל טבעי ואחכ לחשוב על דברים אחרים.?

אמת, תמקסם את הפוטנציאל הגנטי שלך. אתה לא הגעת למחצית מהדרך.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית