הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לחלשים אין מקום בשרשרת המזון"-לוג SS

בסוף אני ארצח מישהו,גם ככה המצב נפשי שלי לא משהו.
תנו לי לפרוק את זה:
מדריכים מפגרים.

squat 110kg 5-5-5->פשוט תענוג,הסקוואט הכי טוב שהיה לי עד היום
bench 82.5kg 5-5-5PR
deadlift 120x3->הייתי צריך 125 לחמישיות עוד מעט תבינו למה.

את הסקוואט אני עושה בכיף,תענוג,ללא ספק הסקוואט הכי טוב שלי עד היום.
אני הולך לבנץ',מתחמם ואז קורא למאמן חדש שיהווה לי לספוטר.
5 חזרות,סבבה לגמרי
5 חזרות,סבבה לגמרי
בסט השלישי שקראתי לאותו מדריך שיהווה לי לספוטר שאל שוב כמה חזרות,עניתי לו 5,ואז הוא אמר "למה 5 חזרות?"
הסברתי לו יפה על SS,על התרגילים,ההתקדמות וכו'.
הוא אמר לי "אתה תפצע מאוד קשה ככה" אמרתי למה ? "לעבוד כוח טהור במשך זמן רב תוביל לפציעה והתפרקות של הגוף"
ואז הוא אמר "אני גם בטוח שאתה עובד בלי חגורת גב" ואז שוב עניתי,ברוגע מהידע שיש לי שחגורת גב בסופו של דבר תביא להחלשת וניוון שרירים באזור החגורה,הלחץ התוך בטני וכו'.
הוא אומר "תפסיק לקרוא באינטרנט זה שטויות,בדדליפט כל השרירים עובדים,אתה רוצה שהכבד שלך יצא החוצה?אתה צריך חגורה שהאזור ישאר מכווץ"
ואז הוא אמר מה השיא שלך לסקוואט,עניתי 112.5 לחמישיות ואז אמרתי שזה סקוואט כמו שצריך,ולא וינגייט סקוואט.
"אתה תפצע מהר מאוד,גם בגלל הדדליפטים הטווח חזרות שאתה עושה ובגלל שאתה עושה דיפ סקוואט,הבנץ' שלך לא כמו שצריך כי המרפקים בפנים ובנוסף בשביל להתחזק תעבוד 6 חזרות נגיטיבי".

זה דווקא עזר,הייתי עצבני אחו****** וסגרתי 5 חזרות.
בדדליפט המאמן הבור חזר "למה שאתה עושה דדליפט אתה מניח את המוט על הרצפה? אתה אמור להגיע ס"מ מהרצפה ולמשוך בחזרה,בלי שהמשקל יהיה על הרצפה"
ואז הסברתי והסברתי ואז הוא אמר שנאי אפצע,שהגוף שלי יתפרק,שיש לו ניסיון בPL וWL(חהחהחחה) וחפר וחפר.

אני צריך 3 דברים להביא לו ליום ראשון.
1)למה צריך סקוואט מלא(יש מאמר בקילוגרם ברוך השם)
2)למה חגורת גב לא טובה (פעם שיקו העלה מאמר אאל"ט)
3)למה בדדליפט המוט צריך להיות על הרצפה ולא לעשות דדליפט שהמוט 5 ס"מ מהרצפה.

שונא מאמנים,בגלל זה החימום של הדדליפט הלך כי הוא חפר לי,הלך החשק והחימום התחרבש,כוסראבק ערס

שאל אותו מה התפקיד של הטרנסברסוס אבדומינוס, ומהו לחץ תוך-ביטני.
אם אתה רוצה להיות טרול עד הסוף, שאל אותו מה התפקיד של מנגנון ולסלווה בגוף האדם ולמה הכבד שלו לא נופל לשירותים בזמן שהוא מחרבן.

שישאיר את הבולשיט בשירותים.

WTF? להשאיר את המוט בדד 5 ס"מ מהרצפה? סט אחד כזה זה פריצת דיסק!

אני לא חושב שזה יגרום לפריצת דיסק, אחרי הכל אנחנו לא עשויים מקרטון אבל זה יהיה אחד הדברים המטומטמים שאפשר לעשות, לקחת תרגיל שקוראים לו דדליפט שהשם מתבסס על זה שצריך להרים את המשקל מהרצפה בכל חזרה, להוציא ממנו את הדד, ולהפוך אותו לסוג של משיכה מוזרה... צריך לקרוא לתרגיל braindeadlift.

squat 112.5pr 5-5-5-אומנם כבר הגעתי למשקל הזה פעם,אבל הרבה זמן לא העלתי משקלים בסקוואט,שמח שהגעתי לPR,אימון הבא PR אמיתי
press50kg 5-5-2->סט אחרון איבדתי נשימה בחזרה השנייה,הכל התחרבש..
pull ups 6-6-6

בגלל שהאחיזה שלי שווה לזין וזה מאוד מפריע לי בדדליפט עשיתי 2 סטים לאחיזה.
2 סטים כל פעם אחיזה משולבת שונה(פעם ימין בסופינציה פעם שמאל..) 100 קילו למשך 15 שניות כל סט,הרגיש טוב...

גם כמעט היה מכות בין מדריך למתאמן אחד,מצחיק טילים.
מאמן:אתה יכול למצוץ לי
מתאמן:כן אני יכול למצוץ לך? חכה חכה אני אפוצץ אותך פה מול כולם
מאמן:שב בשקט,עוד 20 דק' נגמרה לי המשמרת חכה לי בחוץ בחנייה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שאני לא יודע מה הסיבה לכך

מי לקח מי לקח?
סתם...
סחתיין על המשקל בסקוואט מכובד מאוד אני אימון הבא הולך על 100 :S
בפרס אני כמוך,
אם אפשר לשאול אתה בכיתה ט' או י' ?

כיתה י'
תכנס בהרבה אטרף מתחת למוט,כמה שזה נשמע מצחיק זה אשכרה עוזר

אני חושב שאם אתה רוצה לעבוד על אחיזה דווקא אל תנסה לעבוד על אחיזה משולבת אלא יותר על אחיזה רגילה, אני די בטוח שזה יעזור לך במשולבת הרבה יותר

זה בדיוק מה שאני עושה, שם DISTURBED ומבקש מחבר שלי שיביא לי כאפות(חזקות יש לציין) בעורף, בלי זה אני לא יסיים את הסט...

מה דיסטרבד שים KALMAH עוזר הרבה יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מממ איזה אימון נחמד:
squat 115kg 5-5-5PR!
benchpress85kg 4-2-1->היה כבד הזין,וגם הייתי סחוט רצח
Deadlift 115kg 5->הורדתי ל115,מתחיל קפיצות של 2.5(על הזין שזה לא חוקי)

חחח אחרי שהדפסתי מלא חומר ושמתי בתיק המאמן הליצן חלף מולי ואפילו לא פנה אלי,חחחחחחחחחח בטח פחד חחחחחחחחחחח

עברת על חוק פורום, יש לך עד האימון דדליפט הבא לתקן את העניין ולהוסיף 5ק"ג. במידה ולא תבצע את המוטל, תאלץ להזמין את קודקודי הפורום להמבורגר.

עברת על חוק פורום, יש לך עד האימון דדליפט הבא לתקן את העניין ולהוסיף 5ק"ג. במידה ולא תבצע את המוטל, תאלץ להזמין את קודקודי הפורום להמבורגר.

בקושי יש לי כסף למסטיק בזוקה וזום בטעם קוקוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית