הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לחלשים אין מקום בשרשרת המזון"-לוג SS

squat 110x3x5
סט שלישי בחזרה השלישית,שומע רעש לא מוכר,מסיים את הסט מסתכל במראה ו... כל המכנס שלי נקרע ל-2,לא הבנתי למה 2 האמריקאיות מאחורי התחילו לצחוק.

press 50x3x5->אחרי ריסט,קל.

chinup bw+5kg 5-5-5PR

לא מצליח לעשות PR'S כמעט,אולי אחד בשבועיים,חייב לעשות משהו,אוכל אני דוחף אולי לעבור תוכנית?(למרות שהמשקלים שלי די נמוכים,אפילו מאוד נמוכים לדעתי)

אגב,שבועיים-3 שבועות אני לא עולה במשקל,אני לא הרגשתי טוב החודש והקאתי ושלשלתי לא מעט,חייב לחזור לתלם.
אז מה עושים? הולכים למקדונלדס ישר אחרי אימון,מזמינים מקרויאל כפול+צ'יפס ענק+קולה ענק+מקנחים במילקשייק תות .(אגב זה קלוריות נקיות?🤡)

המכנס ז"ל
29gg5yf.jpg

שייק חלבון:
2sb0rw6.jpg

squat 110x3x5
סט שלישי בחזרה השלישית,שומע רעש לא מוכר,מסיים את הסט מסתכל במראה ו... כל המכנס שלי נקרע ל-2,לא הבנתי למה 2 האמריקאיות מאחורי התחילו לצחוק.

press 50x3x5->אחרי ריסט,קל.

chinup bw+5kg 5-5-5PR

לא מצליח לעשות PR'S כמעט,אולי אחד בשבועיים,חייב לעשות משהו,אוכל אני דוחף אולי לעבור תוכנית?(למרות שהמשקלים שלי די נמוכים,אפילו מאוד נמוכים לדעתי)

אגב,שבועיים-3 שבועות אני לא עולה במשקל,אני לא הרגשתי טוב החודש והקאתי ושלשלתי לא מעט,חייב לחזור לתלם.
אז מה עושים? הולכים למקדונלדס ישר אחרי אימון,מזמינים מקרויאל כפול+צ'יפס ענק+קולה ענק+מקנחים במילקשייק תות .(אגב זה קלוריות נקיות?🤡)

המכנס ז"ל
29gg5yf.jpg

שייק חלבון:
2sb0rw6.jpg

תתחדש, קריעת מכנס = PR
לפי המאמן של חוסיין רזזדה צ'יפס זה לא נקי, הוא אמר את זה גם בסירטון שפרסמנו אתמול. לידיעתך.

המבורגר זה אחד מאבות המזון, כדאי לאכול כמה שיותר ממנו.

בהנחה וחומוס לא זורם לי,פלאפל מותר?(הרי הוא עשוי מחומוס)
ומה היחס בין קערת חומוס לבין כדורי פלאפל?

squat 110x3x5

לפני כ-3 שבועות לבשתי מכנס טרנינג ישן מאוד שאני אוהב מחטיבת הביניים (הוא היה ענקי בזמנו וגם הספקתי להרחיב אותו), המכנס הזה התפרק בעבר ואימי תפרה לי אותו מחדש כמכנס זבל לאימון וכ'ו. בחימום לסקוואט (אני לפעמים סתם מנסה להציב את הרגליים במקום הנכון ולהיכנס לתוך חשיבה מתאימה - לא ה-psyche up של קורן) כשסתם ירדתי לסקוואט במשקל גוף קו התפר שעובר דרך התחת נקרע ונפתח לגמרי לאורך כל התפר. לבשתי תחתונים שחורים למזלי (בצבע המכנס) ורצתי ישר למעונות, החלפתי וחזרתי 🥷

מקדונלדס בכלל לא מוכרים המבורגר, זה עלבון לקיבה! המבורגר מוכרים במקומות אחרים שבהם מוכרים המבורגר.
:🙁

מקדונלדס בכלל לא מוכרים המבורגר, זה עלבון לקיבה! המבורגר מוכרים במקומות אחרים שבהם מוכרים המבורגר.
:🙁
חחח
אגב,נכון יש ארגז כחול כזה במכון? שיש שם משקולות ורודות? מצאתי שם היום שק של קילו!
אפשר לעשות מיקרולואדינג עכשיו

אגב קורן, אם אתה שואל WTF, אז זה היה מכוון לדניאל 🤡

אימון ביזיון
squat 105x2x5
bench 85x1x3f למות
לא ניסיתי בכלל את השאר

deadlift 135*3

מיום רביעי 5X5?

כשלון אחד לא מחליפים תוכנית
תלחם
רק אחרי 3 כשלונות עושים ריסט

חבל אל תעזוב SS אני מאחורייך רק במעט וגם לי יש צרות כאלו ואחרות. תמשיך להילחם!

squat 110x3x5 היה בינוני-קל
press 52.5x3x5->אחרי ריסט,יש סרטון של הסט השני
chins 3x5

טוב אתם לא מבינים כמה המכון שלי גיי.
מסתבר שאחרי פניות ונשנות שלי ושל חברי המכון בנוגע לשינוי האווירה במכון,הם קלטו כנראה לא נכון.
באמצע האימון אני קולט שכל המכון מפוצץ בלונים,המזכירות התחילו לתלות בלונים על האמרים,הליכונים והמכשירים פשוט גיי(אני ואריאל נקרענו)
כנראה יש השקת חוגים חדשים,אז הביאו מעיין בחורות על הגבהה כזאתי שדומות לפסל,והתחילו לחלק דוריטוס וקולה(והמשיכו עם המוזיקת גייז ברקע:152on:)

6riq6c.jpg

squat 110x3x5 היה בינוני-קל
press 52.5x3x5->אחרי ריסט,יש סרטון של הסט השני
chins 3x5

טוב אתם לא מבינים כמה המכון שלי גיי.
מסתבר שאחרי פניות ונשנות שלי ושל חברי המכון בנוגע לשינוי האווירה במכון,הם קלטו כנראה לא נכון.
באמצע האימון אני קולט שכל המכון מפוצץ בלונים,המזכירות התחילו לתלות בלונים על האמרים,הליכונים והמכשירים פשוט גיי(אני ואריאל נקרענו)
כנראה יש השקת חוגים חדשים,אז הביאו מעיין בחורות על הגבהה כזאתי שדומות לפסל,והתחילו לחלק דוריטוס וקולה(והמשיכו עם המוזיקת גייז ברקע:152on:)

6riq6c.jpg

נדמה לך שזה היה בחורות שרקדו שם...

למה אתה מתפלא? ככה זה כשאנשים הולכים לחדר כושר בתור תחביב, הם מנסים שיהיה להם יותר כיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית