הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לחלשים אין מקום בשרשרת המזון"-לוג SS

אגב המאמנת קלטה אותי היום שוב בסקוואט ואפילו לא אמרה שלום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

15
178-180 ס"מ
81-83 קג
2h7fiw1.jpg

2ey9jyg.jpg
מי היה מאמין, ss אשכרה עובד:s28:😉

אימון מסריח,באתי בלי חשק ואחרי ארוחה מאוד כבדה,גם קצת מדוכדך ומדוכא ולא היה זין כל כך
squat 105kg 5-5-5
benchperss 7.25 5-5-5
(אימון קודם הספוטר עשה ב2-3 חזרות אחרונות,הפעם רק בחזרה האחרונה,ויכולתי לסגור לבד נראהלי)
deadlift 125kg F
לא רצה לקום מהרצפה.

לא נורא,יהיה יותר טוב

החוכמה היא לבוא דווקא בימים כאלה, לתת אימון אפילו בינוני, רק בשביל הרגשת הנחישות.

אימון פצצה
workout B:
squat 107.5 5-5-5
יום חמישי 110 לחמישיות PR!(צריך לזלול!)

Press 47.5kg 5-5-5 PR
הייתי די מבסוט מעצמי בכל סט 5 חזרות נקיות לחלוטין,היה קל מאוד לעומת לפני הריסט,מבסוט רצח

chin ups 3xf
היה לי כזה פאמפ בבייספס משהו טירוף

מ4 בצהריים עד 8 ישנתי ומ8 בערב הלכתי לאימון,סגרתי רק איזה 2000 קלוריות היום,יש לי עוד 1000 לדחוף,יש למישהו עצות?

חתיכת התקדמות אחי! 47.5 כרגע תקוע לי גם, כנראה פאק בגנטיקה, כתף שמאל מסוגלת להרים אותו אבל ימין לא :S ואני ימיני עוד..מחכה לעוד 😃

שניר צריך לטחון,ולטחון,ולטחון אוכל רק ככה נתחזק:193ek:

בן כמה אתה? מתי 16?
כל הכבוד בחור חזק.
תודה אחי,יש לי 16 בתאריך ה30 ליוני(עוד הרבה זמן חח)

workout a:
squat 110kg 5-5-5pr
Benchperss 72.5 5-5-5pr
בפעם הראשונה שעשיתי תמשקל הספוטר עזר 3 חזרות אחרונות,פעם שניה בחזרה-שתיים אחרונות והיום הכל היה חמישיות נקיות,אימון הבא 75.

deadlift 125 kg -לא קם מהרצפה שוב.................
דילואד ל105 (אני החלטתי ל105 כי אני רוצה למשוך את ההתקדמות כמה שיותר..)

מה הכוונה שבבנץ' הספוטר עזר לך ?
זה שלך רק אם הוא לא נוגע אפילו לא בזרת

מה הכוונה שבבנץ' הספוטר עזר לך ?
זה שלך רק אם הוא לא נוגע אפילו לא בזרת
ז"א שבפעם הראשונה סגרתי 2 חזרות נקיות,אם הייתי ממשיך בלי ספוטר בחזרה השלישית היה המוט נתקע על החזה והייתי צריך עזרה.
היום סגרתי את כל החמישיות בלי שהספוטר נגע,ז"א שהגעתי למצב שהלחיצה היא נקייה(גם אם בחזרה האחרונה בסט השלישי נתקעתי כמה שניות צעקתי על הספוטר "לא לגעת!").

גם שכחתי לציין שאחרי האימון הורדתי דלי גלידה בן אנד ג'ריס ניו יורק שוקולד פאדג'
האכזבה מהדדילפט...

b workout:
squat 112.5kg 5-5-5
press 50kg 5-5-3
היה כבד בטירוף,נהנתי מכל חזרה,אימון הבא שוב אותו משקל,מקווה לסגור 5-5-5 ולעשות PR
pullups 3x5-3-3
הייתי עייף.

באתי גם מבואס לאימון,עכשיו בימי שלישי אני אתאמן רק בשעה 10 בערב(מחויבות חארטה אישית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית